Vintertilbud til Thailand 2023

 

Flyv med Thai Airways, Singapore Airlines eller Qatar Airways til Thailand

Skal vinteren 22/23 gå til Thailand kan I få virkelig gode priser hvis I bestiller i god tid - og lige så vigtigt, plads på nogen af de små, hyggelige boutique resorts på øerne.

Vi har besøgt selv den mindste ø og kan guide jer til hvilke der er de rigtige for jer, så I får lige præcis den rejse i drømmer om. Alle øerne kan noget forskelligt, så når I kombinerer flere øer får I alt det bedste med hjem fra jeres ferie.

Et ø-hop i Thailand kræver god planlægning hvis I vil undgå lange transport- eller ventetider, så tal med os inden I lægger jer fast på øer og rækkefølgen på opholdene.

Vi har sat nogen gode tilbud, og lækre ø-hop sammen - alt efter hvor lang ferie I kan holde kan rejserne rettes til. 

I kan se alle vores forslag til Thailandsrejser her

Har I særlige ønsker til hoteller eller kombinationer, eller ønsker at forlænge rejsen - kontakt os for forslag og tilbud på mail: info@drommerejser.dk eller telefon 3315 0077

Vi glæder os til at sende jer godt afsted. 


Krabi og Koh Lanta fra kr. 12.490,- 

En af vores favoritter hvor I får det bedste af det hele: smukke, børnevenlige strande, frodig nationalpark og shopping. Her er noget for alle, I bor på gode 4* hoteller undervejs og har ikke lang transporttid mellem destinationerne. 
Krabi Provinsen har Thailands smukkeste og mest særprægede natur. Et væld af enestående kalkstensklipper er med rund hånd strøet rundt i det turkisgrønne hav. De mere end 20 bugter ligger som en perlerække langs den 15 km lange kyststrækning.
Koh Lanta er den største af de 15 øer, der ligger i den 134 km² store Marine National Park, der omgiver det tropiske ø-paradis. Store dele af Koh Lanta er dækket af frodig vegetation og strandene er blandt de bedste i området. På Koh Lanta finder I en afslappet atmosfære, smukke strande ud til Andamanerhavet og med mulighed for at tage på snorkelture, ø-rundture og jeepsafari i regnskoven. 

Se beskrivelse af rejsen her


3 uger i Thailands skærgaard fra kr. 13.990,-  

Tag på 3 ugers ferie og nyd 3 smukke destinationer der hver især har forskellige ting at tilbyde. Phukets fine strande og mange muligheder for oplevelser, Krabi's smukke natur med kalkstensklipper, frodig jungle samt by, og afsluttende Khao Lak’s afslappede strandliv og nemme adgang til Khao Sok Nationalpark. I bor alle steder på dejlige hoteller.
Uanset om I er til driverliv på stranden eller smukke naturoplevelser, kan I få alle behov tilfredsstillet på denne rejse. Rejsen kan forlænges eller ændres så I har ophold på en eller flere af de helt små øer som Koh Kradan, Koh Ngai eller Koh Mok. Det er også muligt med et storby-stop samt andre hoteller.

Læs mere om rejsen her


Ø-hop i nationalparken Chang fra kr. 12.490,- 

Tag på ø-hop i marine nationalparken Chang i Siambugten og oplev lokal gæstfrihed, uberørte strande og frodig jungle. Undervejs bor I på Koh Mak med de smukke koralrev, Koh Kood med frodig jungle og Koh Chang med fine strande, lidt byliv og vild natur.
En rejse med lidt mere transporttid men belønningen kommer med det samme I når frem – krystalblåt hav og hvide sandstrande med frodig jungle som baggrund. 
Rejsen kan evt forlænges med storby-stop.

Læs mere om rejsen her


3 ugers ø-hop i Siam bugten fra kr. 14.490,- 

Besøg 3 af Siambugtens smukke øer -  Koh Phangan, Koh Tao og Koh Samui og bo på skønne strandhoteller. På denne rejse er der masser af sand og vand, smukke solnedgange og fantastisk snorkling. Her kan I kombinere nye steder med øer, I måske har set før, blive begejstrede for de fantastiske små oaser I kan finde i vandkanten, og den hyggelige stemning der findes langs strandene, hvor de fleste aktiviteter foregår. Det er muligt at forlænge rejsen med storbystop i Bangkok, Dubai eller Singapore.

Læs mere om rejsen her


Inspiration til andre smukke ø-hop

Vil I gerne lidt af det hele - lækre strande, fantastisk snorkling, fred og ro kombineret med lidt byliv, kan et ø-hop være det helt rigtige. Vi hjælper jer med at finde de rigtige steder at besøge udfra jeres ønsker til ferien, og sætter det sammen så I har mindst mulig rejsetid mellem de forskellige steder.

Få inspiration til ø-hop blandt vores forslag - og ring eller skriv så til os for at få det præcis som I ønsker:

Ø-hop til Phuket og Koh Yao fra kr. 12.990,- 

Ø-hop til Phuket, Phi Phi og Koh Lanta fra kr. 12.990,- 

Ø-hop til Koh Ngai, Koh Kradan og Koh Lanta fra kr. 15.790,- 

Ø-hop til Koh Samui og Koh Tao fra kr. 14.490,- 

Ø-hop til Koh Mook, Koh Kradan og Koh Lipe fra kr. 16.990,- 


Langtidsrejser

Har I ekstra lang tid til at holde ferie kan alle vores rejser forlænges så meget I ønsker - eller I kan vælge at kombinere Thailand med et ophold på feks. Maldiverne, Vietnam eller Bali.

Ønsker I en rolig base, hvor I bor samme sted kan vi lave langtidsrejser i lejligheder i Hua Hin eller på hotel i resten af Thailand.

Bo 28 nt i egen lejlighed i Hua Hin fra kr. 10.990,- 

Bo 28 nt på hotel I Kata på Phuket fra kr. 13.490,- 

Rejs 23 dage til Thailand og Maldiverne fra kr. 26.490,- 

Kontakt os for andre forslag til jeres langtidsrejse.