Små øer, store oplevelser

Sommerferien bliver med stor sandsynlighed indenfor Danmarks grænser for manges vedkommende, så hvorfor ikke tage på en drømmerejse i efterårsferien i stedet for? 

Maldiverne er den ultimative drømmedestination, og med 8 solskinstimer og 30 grader om dagen i oktober bliver det ikke meget bedre. Her kan I slappe af i barfodsparadis uden at skulle tage stilling til ret meget - og det er det ferie på Maldiverne handler om: afslapning i luksuriøse omgivelser med dem du elsker. For optimal komfort er all-inclusive inkluderet i alle vores rejser.
Rejser I 2 voksne sammen, med små- eller store børn eller på en generationsferie for hele familien har vi det rigtige resort til jer. Vi har snorklet på revene, spist i restauranterne og sovet i sengene - så uanset hvilke kvaliteter I vægter på jeres ferie, sørger vi for at I kommer det rigtige sted hen, fordi vi ved at jeres tid sammen er den vigtigste. 

Rejs f.eks. i uge 42, fra d. rejs d. 16. - 27. oktober med Qatar Airways på de bedste tider til super-priser (andre rejsedage mulige mod tillæg). Ved bestilling af rejse er I selvfølgelig altid dækket af vores Tryghedsgaranti - Læs om vores tryghedsgaranti her


Vilamendhoo

- dejligt familieresort med et fantastisk husrev

Bo på en af de større øer på den sydlige Ari Atol i en lækker beach villa med udgang til stranden, all-inclusive inkluderet og med et fantastisk husrev nær stranden, så selv de mindste kan snorkle. 

Rejs d. 16. - 27. oktober og bo 9 nætter i beach villa, inklusiv vandfly t/r for kr. 22.990 pr. voksen og kr. 16.490 pr. barn under 12 år.
I kan bo op til 2 voksne og 2 børn under 12 år sammen.

Resortet har en omfattende all-inclusive pakke, der udover lækre måltider, drikkevarer og minibar blandt andet indeholder: sunset cruise, snorkel og surf undervisning, gratis brug af havkajak og surfboards.
Læs mere om rejsen og send forespørgsel - klik her

 


The Residence Maldives Dhigurah

- luksus på en af verdens største atoller for par og familier

The Residence Maldives Dhigurah er 2 km ren luksus og egner sig til både familier og par. Her får I en af Maldivernes mest fantastiske øer - omgivet af hav i alskens blå nuancer og med en 1 km lang bro til naboøen, som I kan nå på de cykler, der er parkeret ved jeres villa. 

Rejs d. 16. - 27. oktober og bo 9 nætter i beach villa i sunrise beach villa med privat pool, inklusiv all-inclusive pakke og fly t/r resortet for kr. 27.990 pr. voksen og kr. 10.990 pr. barn under 12 år.
I kan bo op til 2 voksne og 2 børn under 12 år i samme villa.

Her kan I nyde 9 dage med gourmetmad, fantastisk snorkling fra stranden og service i særklasse - alt sammen mens I befinder jer i enestående omgivelser. 

Læs mere om rejsen og send rejseforespørgsel - klik her

 


Komandoo Island

- luksus for voksne gæster

Komandoo Island Resort er forbeholdt voksne gæster og er det perfekte getaway for jer, der rejser sammen som par. Efter 40 min. tur med vandfly ankommer I til den lille ø og kan se frem til 7 nætter i en lækker beach villa i vandkanten på en af verdens mest romantiske destinationer. Nyd gastronomi og service i smukke omgivelser - målrettet til at skabe de bedste rammer for par.

Rejs d. 16. - 27. oktober og bo 9 nætter i beach villa i beach villa, inklusiv all-inclusive pakke og fly t/r resortet for kr. 24.990 pr. voksen

Udover en omfattende all-inclusive pakke er der inkluderet sunset cruise og champagne i villaen. 

Læs mere om rejsen og send forespørgsel - klik her


Vil du se flere rejseforslag til Maldiverne - klik her 

I er også altid velkomne til at kontakte os på tlf. 3315 0077 og få en rejsesnak eller sende os en mail på info@drommerejser.dk