Gorilla og Chimpanse Safari

Gorilla og Chimpanse Safari

Grupperejse med engelsktalende rejseleder
Turkode: UG - Uganda Gorilla and Chimp Safari

Grupperejse
Rundrejse
Natur & dyr
Kultur

13 dage fra DKK 51.790,-
Se datoer og priser

Bjerggorilla-trek, chimpanse-trek og safari er bare nogle af de ting, I kan se frem til på denne rejse, der foregår i en, lille international gruppe på max. 14 deltagere. Undervejs kommer I ud til nogle af de mest afsidesliggende kroge, hvor livet er på dyrenes præmisser, og vi blot er gæster. Undervejs bor I på hyggelige lodges, og alle ture er inkluderet i jeres rejse. En enestående naturoplevelse som kun er få forundt - der gives kun 80 besøgstilladelser pr. dag i højsæsonen, så sørg for at bestille jeres gorillatrek i god tid.

Højdepunkter på rejsen

 • Spektakulære nationalparker
 • Ugandas bjerggorillaer og vilde chimpanser
 • Fantastisk natur
Explore Logo 767x200 -roed 3.jpg

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Kampala
1
Cassia Lodge

Cassia Lodge

Cassia Lodge ligger på en bjergskråning med en fantastisk panoramaudsigt til Lake Victoria og Kampala by. Her er i alt 20 værelser, der er indrettet i varme afrikanske farver med aircondition, myggenet, TV samt privat balkon med udsigt til søen. I restauranten, eller fra den åbne terrasse, kan I nyde lækre lokale og europæiske retter og fra lodgens udendørs bar kan I nyde en kolde forfriskning med fantastisk panoramaudsigt. Lodgen har også en stor udendørs swimmingpool samt gratis wi-fi. 

Fakta

 • Panoramaudsigt til over Lake Victoria
 • Udendørs swimmingpool

Kibale Rainforest
2
Primate Lodge Kibale

Primate Lodge Kibale

Primate Lodge Kibale ligger i hjertet af Kibale Rainforest National Park og i kort afstand til omkringliggende te-plantager samt lokale stammelandsbyer. Kibale Rainforest National Park er hjemsted for 300 fuglearter og er kendt for at have den største variation og højeste koncentration af primater i Østafrika.
Lodgen har i alt 16 hytter der alle har eget bad, siddeområde, muggenet samt veranda. Fra lodgens to restauranter bliver der serverer lækre internationale og lokale retter. 

Fakta

 • I hjertet af Kibale Rainforest National Park
 • 16 hytter beliggende i regnskoven

Queen Elizabeth National Park
2
Elephant Plains Lodge

Elephant Plains Lodge

Elephant Plains Lodge ligger på den vestlige skråning af Albertine Rift med en fantastisk panoramaudsigt over savannen i Queen Elizabeth National Park. Lodgen har i alt 10 rummelig værelser med eget bad, stor veranda og store glasvinduer, der giver en naturskøn udsigt. I hovedbygning er der en lækker rummelig restaurant, stort loungeområde med komfortable sofaer samt en bar i bistrostil med vinkælder. Fra lodgens terrasse kan I blive kølet af med en forfriskende dukkert i poolen og om aften kan I opleve Ugandas stjernehimmel ved lodgens udendørs pejs. 

Fakta

 • Udsigt til savannen i Queens Elizabeth National Park
 • 10 rummelig værelser med egen veranda
 • Hyggelig loungeområde og bar

Bwindi National Park
3
Mahogany Springs Lodge

Mahogany Springs Lodge

Mahogany Lodge ligger med smuk udsigt til højlandet med en brusende flod nedenfor. Her er i alt 8 hytter, som er opkaldt efter engelske kongelige, som alle er indrettet i varme afrikanske farver med stor glasdøre og terrasse, der giver en fantastisk panoramaudsigt over de grønne omgivelser. Lodgen er en perfekt base for at tage på gorilla-trekking-eventyr og det hænder, at gorillaerne kommer helt ned til floden ved lodgen. Når sulten melder sig, er her en lækker restaurant der serverer lokale og internationale retter. 

Fakta

 • Beliggende med udsigt til højlandet
 • Store hytter med panoramaudsigt

Mburo
2
Rwakobo Rock Safari Lodge

Rwakobo Rock Safari Lodge

Rwakobo Rock Safari lodge ligger i udkanten af Lake Mburo National Park med en fantastisk udsigt til parken. Lodgen er øko-venlig og tilbyder 8 autentiske stråtagshytter med eget bad, myggenet og terrasse. I lodgen restaurant kan I nyde et lækkert måltid, hvor vortesvin, zebraer og impala oftest kan oplevelse ved vandhullet nedenfor restauranten. Fra lodgen tilbydes der masser af aktiviteter og her er også udendørs swimmingpool. 

Fakta

 • Beliggende med udsigt til Lake Mburo National Park
 • 8 autentiske stråtagshytter
Dag 1:
Afrejse fra Kastrup

Dag 2:
Ankomst i Uganda

Dag 3:
Kampala - Kibale Rainforest

Dag 4:
Kibale Rainforest

Dag 5:
Kibale Rainforest – Queen Elizabeth National Park

Dag 6:
Queen Elizabeth National Park

Dag 7:
Queen Elizabeth National Park – Bwindi National Park

Dag 8:
Gorilla Trekking

Dag 9:
Bwindi

Dag 10:
Bwindi – Lake Mburo

Dag 11:
Morgensafari – valgfri bådsafari på Lake Mburo

Dag 12:
Afrejse fra Uganda

Dag 13:
Hjemkomst

Vejret i Uganda

Der er ingen vejrinformationer tilknyttet dette område

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online