Vintertilbud - luksus på Koh Yao og Khao Lak

Vintertilbud - luksus på Koh Yao og Khao Lak

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

16 dage fra DKK 14.490,-
Se datoer og priser

Rejs i januar - marts 2024

Forkæl jer selv og hinanden med luksuriøse resorts på Koh Yao Yai og Khao Lak, begge steder i vandkanten. Undervejs kan I glæde jer til paradis strande, sublim service, gastronomi i særklasse og uforstyrret luksus i smukke omgivelser. Den perfekte rejse til at skabe nye rejseminder for to eller med familien.

Tilbuddet gælder så længe vi har ledige pladser.

 

Højdepunkter på rejsen

 • 8 nætter på Apsara Beachfront Resort eller The Sands Khao Lak
 • 5 nætter på 5* Santhiya Koh Yao Yai
 • Rejs i marts og over påsken

Få overblikket

Hotel

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Yao
5
Santhiya Resort Koh Yao Yai

Santhiya Resort Koh Yao Yai

Santhiya betyder naturlig skønhed, og det er det, I får her: et lækkert resort der er bygget i thai-stil og helt i harmoni med naturen. Alle krummelurer er håndskårne, og hvert år renoveres alle værelser, så alt altid fremstår indbydende og smukt. Resortet strækker sig fra stranden og over klipperne i alt 1500 m, og I kan vælge mellem smukke værelser eller enorme villaer med private pools og stor terrasse. Fra alle værelser og villaer er der en fantastisk udsigt over Phang-Nga bugten og privatliv på balkonen eller terrassen. Værelserne er med badekar på terrassen. Alle værelser og villaer er lavet i teaktræ, og alle steder afspejles Thailands natur og kultur. Her er 2 pool områder, lækker spa-afdeling, fitness, undervisning i thai-boksning, yoga og  kokkeskole, og fra den private sandstrand kan der gratis lånes havkajakker og paddle-boards. Langs stranden findes et par små lokale restauranter og et mindre super-marked. Resortet har 6 gode restauranter, der serverer lækre retter. Morgenmaden serveres med udsigt over bugten på klipperne, eller på stranden hvis I bor i villa. Ankommer I fra Phuket, er der 25 min. speedbåd transfer direkte til resortet. Et luksuriøst hideaway for både familier og par.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Smukt resort i autentisk thaistil
 • Fantastisk udsigt fra alle værelser og villaer
 • Gastronomi og service på højt niveau

Khao Lak
8
Apsara Khao Lak

Apsara Khao Lak

Skønt resort ved en dejlig, hvid strand med flere gode pools og et højt serviceniveau. Hotellet er bygget og indrettet i smukke lyse nuancer og afspejler den asiatiske kultur med små karpe-damme og hyggelig små kroge under palmerne. Apsara er et godt valg, hvis I ønsker at bo lækkert, fredeligt og med mange faciliteter. Her er 3 swimmingpools, der alle ligger ned til stranden, og hvor den ene løber som en lagune igennem hotellet. I kan vælge værelser med direkte adgang til poolen. Der er flere områder og pools for børn, 2 fitnessrum, spa-afdeling og 4 restauranter og barer mod stranden, der serverer lækker sea-food, lokale og internationale retter.
Resortet er opdelt i en hoteldel med flere forskellige værelses-kategorier og en villadel med enten jacuzzi eller privat pool. Hoteldelen rummer superior, deluxe og deluxe pool-access værelser til max. 3 personer samt familieværelser til 2 voksne og 2 børn. Villa-delen er i 2 kategorier, der begge er til max. 2 voksne og 2 børn: jacuzzi villa på 120 m2 og pool villa på 180 m2. Et meget lækkert hotel for både familier og par og med den fantastiske strand lige udenfor døren.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert resort med et højt service niveau
 • Bo fredeligt til dejlig strand, 10 min kørsel fra by
 • Mange faciliteter


Alternative hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Khao Lak
8
The Sands Khao Lak by Katathani

The Sands Khao Lak by Katathani

The Sands Khao Lak by Katathani er et nyere resort bygget i moderne stil med skøn beliggenhed direkte til en dejlig sandstrand og få minutters gang fra byen. Her er masser af plads til både voksne par, og til familier der rejser sammen. Her er ikke mindre end 9 pool-områder - et kun for voksne og et dedikeret til børnene med stor vandlegeplads. Værelserne er lækkert indrettede i lyse nuancer af sand og turkis og har alle moderne faciliteter. De er inddelt i 3 afdelinger: 
Lagoon wing fredeligt tilbagetrukket med Sands room og familieværelser
Aqua Wing omkring poolen for familier med familieværelser og familiesuiter
Seaside Wing nærmest stranden med suiter og er fortrinsvis for voksne (men ikke børnefrit)
Stranden foran resortet er perfekt til lange gå ture, og om aftenen kan I nyde lækre middage i strandkanten. På resortet kan I vælge mellem 9 restauranter og barer. Udbuddet af aktiviteter er stort: fitness, yoga, tennis, vandsport, kokkeskole og kids club for de mindste. Det er også muligt at booke udflugter til f.eks. Khao Sok Nationalpark eller Similan Islands fra hotellets turskranke. Et dejligt og velbeliggende resort for familier eller for par. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Stilrent resort direkte til stranden
 • Mange faciliteter for voksne og familier
 • Få minuntters gang fra byenDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Koh Yao Yai

Dag 3-6:
Koh Yao Yai

Dag 7:
Koh Yao Yai - Khao Lak

Dag 8-14:
Khao Lak

Dag 15:
Hjemrejse Thailand

Dag 16:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C
Nedbør 40 mm 27 mm 59 mm 140 mm 334 mm 275 mm 284 mm 265 mm 398 mm 339 mm 187 mm 66 mm
Nedbørsdage 6 4 5 10 18 18 17 18 19 20 17 12
Solskinstimer 9 9 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn