Tilbud til Thailand - fra kr. 6.490,-

Tilbud til Thailand - fra kr. 6.490,-

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

15 dage fra DKK 6.490,-
Se datoer og priser

THAILAND ÅBENT FOR VACCINEREDE FRA 1. JULI 2021

Hvis I savner skønne Thailand - strandene, menneskerne og det gavmilde klima, kan I se frem til snart at kunne rejse.

Fra juli måned bliver det muligt for rejsende fra Danmark, der er fuldt vaccinerede, at rejse til Thailand uden krav om karantæne. Phuket åbner som den første ø for gæster, og thaierne glæder sig til at se jer.
Vi har fundet nogle skarpe tilbud frem på 3*, 4* og 5* resorts - de gælder, så længe vi har plads og kun for fuldt vaccinerede gæster.

Alle vores rejser til Phuket kan forlænges, hvis I ønsker at rejse i flere dage, og de kan opgraderes til business class med 5* Qatar Airways. Kontakt os på telefon 3315 0077 eller på mail info@drommerejser.dk.

 

Højdepunkter på rejsen

 • Rejs uden karantæne til Phuket fra juli 2021
 • Forlæng rejsen op til 1 måned
 • Vælg mellem 3*, 4* og 5* resorts

Få overblikket

Hotel

By
Nætter
Hotel
Standard

Phuket
12
Patong Resort

Patong Resort

Patong Resort er et større hotel, med meget central beliggenhed til by, markeder og den dejlige strand i Patong. Hotellet ligger i en kæmpe have, og har 2 skønne pool områder, børnepool, lille træningscenter, spa-afdeling samt 5 restauramter og caféer. 
Her er 320 Værelser som alle er pænt indrettede, med udsigt til have og pool og med alle moderne faciliteter, inklusiv kaffe/the faciliteter samt køleskab.
På hele hotellet er der gratis wifi.
Et utroligt dejligt sted for jer der gerne vil bo meget centralt. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Meget central beliggenhed
 • 2 skønne pool-områder
 • Velegnet til langtidsferie

Phuket
12
Orchidacea Resort

Orchidacea Resort

Orchidacea Resort ligger i den sydlige ende af Kata-bugten, lige ved den hyggelige by og kun 5 min. fra stranden. Hotellet har mange tilbagevendende gæster - pga. af de søde mennesker på hotellet, den gode beliggenhed og den attraktive pris. Her kan I vælge mellem at bo på superior værelserne med udsigt til pool og have eller i deluxe værelserne med udsigt over Kata-bugten.
Hotellet ligger op ad en skråning og er ikke egnet for gangbesværede. Her er ingen elevator, og booker I deluxe værelserne med havudsigt, er der mange trapper men en fantastisk udsigt. Værelserne er store og med stor balkon, aircondition, kaffe/te faciliteter, minibar og gratis wifi.
På hotellet er der pool område med jacuzzi og separat børnepool, poolbar, restaurant samt mulighed for massage. Der kan bookes udflugter fra hotellet. Et hyggeligt hotel der af mange bruges til langtidsferie.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Mange tilbagevendende gæster
 • Pool område med jacuzzi og separat børnepool
 • Ikke for gangbesværede

Phuket
12
Diamond Cliff Resort

Diamond Cliff Resort

Et skønt resort i smuk, traditionel thai-stil med et meget højt serviceniveau. Det er beliggende kun 500 m fra Patong centrum, op ad klippen og med fantastisk udsigt over bugten og solnedgangen. Her kan I bo tilbagetrukket fra byen i en smuk tropisk have i store, lækre værelser og med mange faciliteter. Her er 2 pool-områder - den ene mest for voksne med udsigt til havet og den anden med børnepool samt en lille vandrutschebane. Derudover er her fitnessrum, tennisbaner, spa-afdeling samt flere aktiviteter i løbet af dagen for både børn og voksne.
Vælger I at spise på resortet, er der 3 restauranter at vælge mellem og 3 barer til små-retter og forfriskninger - den ene ligger på stranden.
Værelserne er lækkert indrettede med alle moderne faciliteter inklusiv wifi. De værelser vi bruger mest er:

Super deluxe værelser på 40 - 45 m2 med udsigt til have eller hav.
Diamond suite på 70 m2 med havudsigt (også fra badekarret).

Der ligger en lille strand lige ved Diamond Cliff, men den er ikke velegnet til at bade fra. Der er 300 m til fods til stranden og til byen. Resortet har mange gæster, der vender tilbage hvert år p.ga. sin gode service og den hyggelige stemning.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Resort i smuk, traditionel thai stil nær Patong
 • Masser af tilbagevendende gæster
 • Højt service-niveau og mange faciliteter

Phuket
12
Twin Palms Phuket

Twin Palms Phuket

Twin Palms Phuket er et lækkert 5* boutique resort og medlem af Small Luxury Hotels. 
Resortet er lavet i moderne stil, og lagune-poolen ligger i en smuk have fyldt med tropiske planter og vandkunst som får alle sanser til at slappe af.
I bor mellem 3 smukke strande og resortet har lækre beach clubs på dem alle: Surin Beach med Catch beach club kun få skridt fra resortet, HQ Beach Lounge på Kamala stranden og The Lazy Coconut på Bangtao Beach. Alle 3 clubs har beachbutlers og solstole som resortets gæster frit kan benytte. Der tilbydes "Drive me to" service fra kl. 9 om morgenen.
For feinschmeckere er der også kælet lidt ekstra, med hele 7 restauranter der serverer lækre retter fra hele verden og et imponerende udvalg af vine. Derudover er her fitness faciliteter og spa-afdeling som tilbyder alverdens selvforkælelse.
Værelserne og suiterne er lækkert indrettede med alle moderne faciliteter. Palm værelserne med udsigt til haven, lagoon værelserne med direkte adgang til lagunen. Der findes familieværelser i begge kategorier.

Et virkeligt lækkert resort, med rolig beliggenhed og stadig nem adgang til at komme rundt på Phuket.


Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert moderne design
 • Med beach clubs på 3 strande
 • 7 gourmet restauranter

Phuket
12
JW Marriott Phuket

JW Marriott Phuket

Lækkert luksusresort for både par og familier i Mai Khao og direkte til fantastisk sandstrand. Her bor I fredeligt i den nordlige del af Phuket, på et førsteklasses resort med masser af faciliteter og meget højt serviceniveau.
JW Marriott ligger i en tropisk have, der strækker sig helt ned til sandkanten, og fra det ene af de 3 pool-områder kan I nyde solnedgangene, mens I nyder en drink i pool-baren. På stranden er der vandsportscenter, og er I mere til landaktiviteter, kan I benytte jer af fitnessrum, yoga, cykeludlejning, den lækre spa-afdeling eller tennisbanerne. For børn er der et stort lege-område, børnepool samt cooking-classes.
Resortet har ikke mindre end 10 restauranter og barer at vælge imellem, så her er noget for enhver smag og alt af utrolig lækker kvalitet. Skulle I alligevel ønske at spise andre steder end på resortet, er der lokale små-restauranter langs stranden. Værelserne på JW Marriott er i smuk thai-stil og på minimum 50 m2. De har udsigt til have, pool eller hav og kan også fås med direkte adgang til poolen. Et luksus resort for jer der ikke har brug for by men ønsker høj standard og mange faciliteter.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert luksus resort direkte på Mai Khao Beach
 • Værelser i smuk thai stil på min. 50 m2
 • 10 restauranter, og højt gastronomisk niveau

Phuket
12
The Shore at Katathani

The Shore at Katathani

The Shore at Katathani er et prisvindende voksen hotel, beliggende på den fredelige og smukke Kata Noi strand. Hele resortet er lavet i harmoni med omgivelserne, i smukke farver og materialer og er omgivet af en smuk tropiske have, og den fine strand. 
Resortet består udelukkende af store lækre pool villas, med udsigt til haven eller Kata bugten. De er på minimum 130 kvm, med lækkert stort badeværelse samt privat solterrasse med pool. 
Resortet har 2 pool-områder, fitnessfaciliteter, flere restauranter, bibliotek og som gæst på The Shore at Katathani kan alle faciliteter på Katathani Beach Resort også benyttes.

Et eksklusivt og lækkert resort for voksne gæster, i gå-afstand til Kata by.

Tip: Prøv hotellets Floating breakfast - det er fortryllende.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Eksklusive pool villaer kun for voksne
 • Direkte til smuk strand, nær ved Kata by
Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Phuket

Dag 3-13:
Phuket

Dag 14:
Hjemrejse Thailand

Dag 15:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C
Nedbør 40 mm 27 mm 59 mm 140 mm 334 mm 275 mm 284 mm 265 mm 398 mm 339 mm 187 mm 66 mm
Nedbørsdage 6 4 5 10 18 18 17 18 19 20 17 12
Solskinstimer 9 9 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8

Udflugter

Phuket: Khao Sok Safari

- Heldagstur pr. person DKK 615,-

På denne tur sejler I først til Phang Nga Bay National Park i en alm. båd. Der er gratis forsyninger ombord såsom frugter, snacks, ikke-alkoholiserede drikke, drikkevand samt kaffe og te. Båden omstiges ca. kl. 11:00, og der gives sikkerhedsinstrukser undervejs. Guiden vil padle søkajakerne ind i nationalparkens grotter og rundt om øen. Der vil være maksimum 2 gæster og 1 guide per kajak. På vej til øen Naka Yai serveres en thai buffet til frokost i båden. På Naka Yai kan I solbade, svømme eller padle i kajak langs stranden. Ca. kl. 17:30 er der afgang fra Naka Yai til Phuket og derefter transport tilbage til hotellet. Varighed: 9 timer. Min. 2 personer


Phuket: Coral Island

- Heldagstur pr. person DKK 375,-

Transport fra hotellet til Ao Chalong mole, hvorfra man sejler i båd til Coral Island (det formelle navn er Koh Hae, men kaldes Coral Island pga. dets storslåede koral rev), en populær destination, der er beliggende ca. 9 km fra Phukets sydøstkyst. I dagstimerne er der meget liv på stranden med mennesker, der enten snorkler, står på vandski, paraglider eller solbader på den fine strand med det krystalklare hav. Dykning på øen er også en mulighed. Der er to rigtig fine strande på både øst og vestkysten af øen. Vandet er roligt og klart, perfekt til alle muligevandaktiviteter. Dykning, jet-ski, parasailing osv. er dog på egen regning. Efter en fredelig og afslappende dag returnerer I til Phuket. Frokost er inkluderet. Turens varighed: ca. 8 timer. Min. 2 personer


Phuket cykeltur

- Halvdagstur pr. person DKK 405,-

Denne tur bringer jer gennem mange af Phukets smukke landskaber og naturlige attraktioner. Det er en relativ nem cykeltur for alle aldre, men en lille smule erfaring vil hjælpe, eftersom der for det meste køres på landsbyveje og lokale stier. Der er enkle udfordrende bakker, som man altid kan gå op af, hvis det er lettere. Turen er på ca. 20-25 kilometer. I bliver hentet på hotellet og kørt til Tala Beach. Efter en kort introduktion til ruten og sikkerheds instrukser, vil I begive jer ud på cykelturen langs den nordlige del af Phuket. Ruten fører jer gennem idylliske gummiplantager, smukke dale og kokoslunde. Efter en kaffepause cykler I mod den østlige og mest usete del af Phuket. Her gøres stop på Ao Por View Point, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Turens varighed: ca. 5 timer. Min. 2 personer


Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn