Tilbud - Luksus på Koh Yao Yai og Phuket

Tilbud - Luksus på Koh Yao Yai og Phuket

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

16 dage fra DKK 12.990,-
Se datoer og priser

Afrejse feks. d. 10. eller 11. februar 2023 med Thai Airways eller Qatar Airways

Rejs på et luksuriøst ø-hop til Koh Yao og Phuket. Rejsen starter med 5 nætter på 5* Santhiya Koh Yao Yai. Santhiya betyder naturlig skønhed, og resortet lever til fulde op til sit navn: gennemført thai-stil i naturens materialer spredt langs klippekanten og med en enestående udsigt over bugten fra de lækre villaer.
Herfra går turen til Phuket, hor I de næste 8 nætter bor på 4+* Diamond Cliff Resort, og kan se frem til fantastisk service og thailandsk inspireret fusionskøkken. Nyd dagene på jeres skønne resorts og tag på ture til små-øer eller nationalparker.

Op til 2 børn under 12 år bor og spiser gratis på begge resorts når de rejser sammen med 2 voksne. 

Kontakt os for priser på andre datoer.

Højdepunkter på rejsen

 • 5 nætter på 5* Santhiya Koh Yao Yai
 • 8 nætter på 4+ Diamond Cliff Resort
 • Gælder ved bestilling senest d. 30/10

Få overblikket

Hotel

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Yao
5
Santhiya Resort Koh Yao Yai

Santhiya Resort Koh Yao Yai

Santhiya betyder naturlig skønhed, og det er det, I får her: et lækkert resort der er bygget i thai-stil og helt i harmoni med naturen. Alle krummelurer er håndskårne, og hvert år renoveres alle værelser, så alt altid fremstår indbydende og smukt. Resortet strækker sig fra stranden og over klipperne i alt 1500 m, og I kan vælge mellem smukke værelser eller enorme villaer med private pools og stor terrasse. Fra alle værelser og villaer er der en fantastisk udsigt over Phang-Nga bugten og privatliv på balkonen eller terrassen. Værelserne er med badekar på terrassen, og vælger I at bo i pool-villa, har I tilknyttet butlerservice. Alle værelser og villaer er lavet i teaktræ, og alle steder afspejles Thailands natur og kultur. Her er 2 pool områder, lækker spa-afdeling, fitness, undervisning i thai-boksning, yoga og  kokkeskole, og fra den private sandstrand kan der gratis lånes havkajakker og paddle-boards. Langs stranden findes et par små lokale restauranter og et mindre super-marked. Resortet har 6 gode restauranter, der serverer lækre retter. Morgenmaden serveres med udsigt over bugten på klipperne, eller på stranden hvis I bor i villa. Ankommer I fra Phuket, er der 25 min. speedbåd transfer direkte til resortet. Et luksuriøst hideaway for både familier og par.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Smukt resort i autentisk thaistil
 • Fantastisk udsigt fra alle værelser og villaer
 • Gastronomi og service på højt niveau

Phuket
8
Diamond Cliff Resort

Diamond Cliff Resort

Et skønt resort i smuk, traditionel thai stil med et meget højt serviceniveau. Det er beliggende kun 500 m fra Patong centrum op ad klippen og med en fantastisk udsigt over bugten og solnedgangen. Her kan I bo tilbagetrukket fra byen i en smuk tropisk have, i store, lækre værelser og med mange faciliteter. Her er 2 pool-områder - det ene mest for voksne med udsigt til havet og det andet med børnepool samt en lille vandrutschebane. Derudover er her fitnessrum, tennisbaner, spa-afdeling samt flere aktiviteter i løbet af dagen for både børn og voksne. Vælger I at spise på resortet, er der 3 restauranter og også 3 barer til små-retter og forfriskninger - den ene ligger på stranden. Værelserne er lækkert indrettede med alle moderne faciliteter inklusiv wifi. De værelser vi bruger mest er:

Super deluxe værelser på 40 - 45 m2 med udsigt til haven eller havet.
Diamond suite på 70 m2 med havudsigt (også fra badekarret).

Der ligger en lille strand lige ved Diamond Cliff, men den er ikke velegnet til at bade fra. Der er 300 m til fods til stranden og til byen. Resortet har mange gæster, der vender tilbage hvert år pga. hotellets gode service og den hyggelige stemning.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Resort i smuk, traditionel thai stil nær Patong
 • Masser af tilbagevendende gæster
 • Højt service-niveau og mange faciliteter


By
Nætter
Hotel
Standard

Khao Lak
8
La Flora Resort

La Flora Resort

Luksusresort direkte ud til en Khao Laks bedste strande og i gåafstand til shopping og restauranter. Resortet ligger i en stor tropisk have, og mellem bygningerne og gennem haven snor den ene af hotellets 2 pools sig. Her kan I finde små oaser med solstole langs poolen, eller forsætte til den ene ende hvor børnepoolen befinder sig. Den anden pool ligger få skridt fra stranden. I kan nyde solnedgangen med en drink i baren samt benytte jer af nogle af resortets mange faciliteter som fitness, vandsport, massage eller yoga. Slentrer I om aftenen langs stranden, kan I finde små hyggelige restauranter i vandkanten, som serverer fristende thai-mad. På resortet indtages måltiderne ved vandet på The Sire Restaurant.
Resortets værelser er rummelige og indrettet i moderne thai-stil. Nogle er med balkon, andre med direkte adgang til lagune-poolen. Alle har udsigt til pool eller have. La Flora Resort er lækkert, og velegnet til jer der gerne vil have et højt serviceniveau og god beliggenhed.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksusresort direkte til en Khao Laks bedste strande
 • Rummelige og velindrettede værelser i moderne thai-stil.
 • Gå-afstand til byenDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Koh Yao Yai

Dag 3-6:
Koh Yao Yai

Dag 7:
Koh Yao Yai - Phuket

Dag 8-14:
Koh Yao Yai - Phuket

Dag 15:
Hjemrejse Thailand

Dag 16:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C
Nedbør 40 mm 27 mm 59 mm 140 mm 334 mm 275 mm 284 mm 265 mm 398 mm 339 mm 187 mm 66 mm
Nedbørsdage 6 4 5 10 18 18 17 18 19 20 17 12
Solskinstimer 9 9 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn