Thailands skærgård - luksus for voksne

Thailands skærgård - luksus for voksne

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

15 dage fra DKK 13.990,-
Se datoer og priser

En skøn kombination af Koh Lanta’s lange, brede strande og smukke natur, bounty-øen Koh Mook’s strandliv og adstadige tempo, og Krabi’s frodige natur. Under hele rejsen bor I på udvalgte hoteller, der fortrinsvis henvender sig til voksne uden børn (dog er ikke alle børnefri). En rejse hvor I får lidt af det hele med hjem, og måske kombinerer noget I allerede har set med noget nyt. Det er muligt at forlænge rejsen med ophold på f.eks. Koh Kradan, Koh Ngai eller eller med storbystop i Bangkok, Dubai eller Singapore.

Højdepunkter på rejsen

 • Fantastiske hoteller på strandene
 • 3 af de smukkeste destinationer i Thailand
 • Mest for voksne

Få overblikket

Hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Lanta
4
Twin Lotus

Twin Lotus

Lækkert strandresort på den dejlige Klong Dao strand og kun for voksne gæster. Her får I fredelige, smukke omgivelser i gå-afstand til by og direkte til dejlig sandstrand. Resortets 80 værelser og villaer ligger i en tropisk have, der strækker sig fra den fine strand og ind i landet. Langs stranden ligger resortets restaurant og bar, hvor I kan nyde morgenmaden med udsigt til stranden eller den smukke solnedgang over Andamanerhavet om aftenen.
Her kan I vælge at bo i superior- eller deluxe værelserne, der ligger i 3-etagers bygninger eller i villaer med udsigt til have eller havet. Alle værelser og villaer er lækkert indrettede med tanke på det voksne publikum. Her er desuden 2 poolområder, fitnesscenter samt spa-afdeling, og det er muligt at leje cykler, så I kan udforske øen på egen hånd. Langs stranden findes små lokale restauranter. Et perfekt sted til en ”du-og-jeg” ferie.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • "Kun for voksne"
 • Små hyggelige restauranter langs stranden
 • Værelser og villaer ligger i en tropisk have

Koh Mook
4
Koh Mook Sivalai Beach Resort

Koh Mook Sivalai Beach Resort

Sivalai er en destination i sig selv med sin enestående beliggenhed på spidsen af Koh Mook mellem 2 dejlige strande. Langs de 2 strande ligger charmerende bungalower spredt, og helt ude på spidsen ligger restauranten med en fantastisk udsigt. Her kan I nyde lækker seafood, thai- og internationale retter eller få en forfriskning, mens I nyder havet og strandens farver.
De 48 bungalows er meget rummelige og lækkert indrettede i smuk thai stil. De ligger alle med front mod havet i 1. eller 2. række, og der findes også familievillaer til 2 voksne og 2 børn.
Her er 2 pool områder og en stor spa-afdeling samt vandsportscenter. Ønsker I at booke udflugter, kan receptionen hjælpe med dette. På strandene og omkring poolen er der god plads, så I kan altid finde helt jeres egen spot under palmerne.
Sivalai er ikke et luksushotel, men det kan noget helt specielt på grund af de utroligt smukke omgivelser, atmosfæren, menneskerne der arbejder her og Robinson Crusoe oplevelsen. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Enestående beliggenhed mellem 2 skønne strande
 • Lækre bungalows, de fleste med havudsigt
 • Højt serviceniveau

Krabi
4
Centara Grand Beach Resort & Villas

Centara Grand Beach Resort & Villas

Luksuriøst resort på lækker privat strand hvortil der kun kan sejles. Her får I et fantastisk hotel, der er bygget ind i naturen og med utroligt lækre værelser samt en af de bedste strande i Krabi. Resortet består af bygninger med 8 værelser i hver bygning, som strækker sig fra den 500 m lange, private strand op mod klipperne, der udgør kulissen. Alt er udført og indrettet i lækker thai-stil med en overflod af plads omkring jer. Her kan I fra resortets pool nyde udsigten til de smukke klipper, der omgiver resortet, og som skyder op af vandet, eller I kan gøre brug af de mange faciliteter der tilbydes: fitness, vandsport, kids club eller Spa Cenvaree. På hele området er der en sti, hvor tropiske planter i alle afskygninger breder sig.
Værelserne på Centara er på 72 m2 og fås med udsigt til haven eller havet og med eller uden jacuzzi på den store terrasse. På alle værelserne kan der bo op til 2 voksne og 2 børn under 12 år. Her er ikke mindre end 4 restauranter, der serverer alt fra japansk over thai til internationalt og seafood. Priserne er rimelige, og kvaliteten af maden er utroligt høj. Ønsker I at komme til byen, er der gratis shuttle fra resortet til Nopparat Pier flere gange dagligt (frem til kl. ca. 22 om aftenen). Resortet tilbyder også club-faciliteter mod mer-pris.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksuriøst hotel på lækker privat strand
 • Alt er udført og indrettet i lækker thai-stil med en overflod af plads
 • Højt gastronomisk niveau


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Lanta
4
Pimalai Resort & Spa

Pimalai Resort & Spa

Pimalai Resort & Spa emmer af ro og luksus, og oversat betyder navnet ”et stykke af himmerrige”. Og det er hvad I får her: fantastisk service i lækre omgivelser og med gastronomi i særklasse. Resortet ligger på den sydligste del af Koh Lanta, direkte ud til en smuk, hvid sandstrand og med junglen i baghaven. Langs stranden kan I finde lidt lokal-liv i form af restauranter og små-boder, men bliver I på resortet, forstår vi jer godt - her er alt hvad I kan ønske jer: 3 restauranter, der serverer lækre måltider, flere pool områder, prisvindende spa-afdeling, tennis, cykler og fitness på land samt havkajak og paddleboards på den 900 m lange private strand.
Værelser og villaer er indrettede i moderne thai-stil i harmoni med omgivelserne. Her er alle moderne faciliteter, og der kan vælges mellem store, flotte værelser eller villaer med privat pool. Resortet er det første 5* resort på Koh Lanta, og for dem der gerne vil have lidt mere af det hele. Halvpension kan tilkøbes hjemmefra.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende direkte ud til en smuk, hvid sandstrand
 • Luksus-resort for feinschmekere
 • Både store, flotte værelser og villaer med privat pool

Krabi
4
Rayavadee

Rayavadee

Luksusresort i fredelige omgivelser som kun nås med båd og beliggende mellem 2 fantastiske strande. Her er service, gastronomi og skønhed i særklasse. Rayavadee har vundet flere priser, og det er ikke uden grund. Her mødes I af smukke pavilloner, som ligger i en frodig have omgivet af dramatiske klipper og azurblåt hav. På den ene side af resortet ligger Railay Beach med små hyggelige restauranter, hvidt sand og afslappet strandliv. På den anden side ligger den smukke Phra Nang Beach med en klippe-ø ud for stranden, hvor der kan snorkles og gås ud til ved lavvande.
På resortet er der 4 restauranter - den ene i en klippehule, pool direkte til stranden, fantastisk spa-afdeling og en lang række sportsfaciliteter som fitness, tennis- og squashbaner, windsurf, dykning, havkajakker mm. Så der er aktiviteter til alle, hvis I altså ikke bare vælger jer en plads på stranden og nyder den fabelagtige udsigt. Vil I en tur til byen, er det en kort sejltur til Ao Nang med det store udvalg af butikker og restauranter, og efter en tur til byen er det dejligt at vende retur til sit fredelige paradis igen.
Villaerne er store og bygget i to etager med soveværelse og badeværelse på førstesalen og stuen og terrasse i stueetagen. De er smukt indrettede i naturens farver og fås også med spa eller privat pool og som familieværelser. Der udleveres ved ankomst et kort over resortets område, og under en vandretur kan I være heldige at møde langurer, næsehornsfugle, varaner og makakaber. Et resort helt i særklasse i fantastiske omgivelser.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksusresort i fredelige omgivelser mellem 2 fantastiske strande
 • Service, gastronomi og skønhed er i særklasse
 • Fantastisk smukke omgivelserDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Koh Lanta

Dag 3-5:
Koh Lanta

Dag 6:
Koh Lanta - Koh Mook

Dag 7 - 9:
Koh Mook

Dag 10:
Koh Mook - Krabi

Dag 11-13:
Krabi

Dag 14:
Krabi - hjemrejse

Dag 15:
Ankomst til Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 31° C 32° C 33° C 33° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C
Nedbør 48 mm 25 mm 52 mm 129 mm 309 mm 261 mm 273 mm 259 mm 373 mm 330 mm 230 mm 91 mm
Nedbørsdage 5 6 3 15 19 19 17 17 19 19 14 8
Solskinstimer 9 10 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8
Dagtemperatur 32° C 33° C 34° C 34° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C
Nattemperatur 22° C 22° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C
Nedbør 53 mm 24 mm 49 mm 124 mm 292 mm 245 mm 260 mm 246 mm 355 mm 325 mm 252 mm 108 mm
Nedbørsdage 6 3 5 11 22 20 20 20 23 22 17 10
Solskinstimer 9 9 9 8 6 6 6 6 5 6 6 7

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn