Koh Samui: Koh Samui´s højdepunkter

Halvdagstur pr. person DKK 290,-

Koh Samui er en lille ø, så på en halvdagstur kan man sagtens nå at se de største attraktioner. Turen starter ved templet Wat Phra Yai og fortsætter til den store siddende Buddha, som ofte optræder på postkort og billeder fra Koh Samui. Vi kommer også forbi smukke vandfald og oplever aber, der her på Koh Samui benyttes som små hjælpere i det daglige arbejde. Hver dag klatrer de op i palmetræerne og henter kokosnødder til deres ejere. Dagen ender i byen Nathon, hvor I kan shoppe, før der er transport tilbage til hotellet.(GV-USM001)

Turens varighed: ca. 4-5 timer. 

Max. 4 personer 

Pris ved 1 person kr. 590,-

Pris ved 2-4 personer kr. 290,- pr. pers.

 

Koh Samui: Kajak ved Angthong Marine National Park

Heldagstur pr. person DKK 590,-

Afhentning på hotellet og transport til molen, hvorfra I stiger ombord i en båd. En let morgenmad serveres ombord, mens guiden giver en introduktion til Angthong National Park. I havkajaker udforskes den smukke kyst ved Mae Koh. Vi sætter kajakerne på stranden, hvorfra I går en nem, men spektakulær vandretur gennem tæt regnskov, før I ankommer til den grønne lagune. Tilbage på båden bliver der serveret en god frokost, mens I sejler gennem den smukke parks nordlige region. Ankomst til øen Koh Wao, også kaldet Dragon Island. Her har I valget mellem at tage på guidet tur og udforske grotter og bizarre klippeformationer, eller I kan bruge eftermiddagen på at snorkle, svømme eller bare slappe af. Båden har et stort soldæk for de, der gerne vil solbade. Sidst på eftermiddagen returneres der til Koh Samui og hotellet. (GV-USM106)

Turens varighed: ca. 9 ½ time.

Bemærk at I på denne udflugt er en del af en gruppe. Kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på en privat udflugt.

Pris pr. person kr. 590,- 

Pris børn (5-11år) kr. 390,-

Koh Samui: Middag på vandet

Aftenudflugt pr. person DKK 590,-

Nyd en dejlig eftermiddagssejltur langs Koh Samuis kyst. I får mulighed for at hoppe i vandet og nyde en svømmetur, eller blive ombord den autentiske træsejlbåd og nyde stilheden. I ankommer herefter til den lille ø Koh Som, der ligger ud for Koh Samuis kyst. Den er kendt for sine smukke strande og unikke kalkstensformationer. Her nyder I middagen i solnedgangen inden I sejler tilbage til Koh Samui med stjernehimlen over jer.(GV-USM201)

Turens varighed: 3 timer.

Bemærk at I på denne udflugt er en del af en gruppe. Kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på en privat udflugt.

Pris pr. person kr. 590,- 

Pris børn (2-11år) kr. 290,-

Bangkok: River Kwai

Heldagstur pr. person DKK 1190,-

Fascinerende, nostalgisk og minderigt, er bare få ord som beskriver denne dag til Kanchanaburi-provinsen. I dag står River Kwai som et symbol for de mange tusinde allierede krigsfanger, som mistede livet under opførelsen af Broen Over Floden Kwai. Alt sammen foregik under japansk fangenskab i anden verdenskrig. På turen besøger I Thailand-Burma Railway Museum, som fortæller om hele historien bag opførelsen af jernbanen. En lærerig og rørende oplevelse. Efter jernbanemuseet og JEATH War Cemetery, sejler I langs Maeklong-floden i en longtail-båd til den berømte bro River Kwai. Efter frokost på en lokal restaurant, stiger I ombord på det lokale tog. Togturen er en stor oplevelse med en fantastisk udsigt langs floden Kwai. I kører ca. 1 time på sporet, som blev bygget af de allierede krigsfanger.(GV-BKK108)

Transport fra/til hotel er inkluderet.

Turens varighed: ca. 11 timer. 

Pris ved 1 person kr. 1890,- 

Pris ved 2 personer kr. 1190,- pr. pers.

Pris ved 3-6 personer kr. 890,- pr. pers.

Pris børn (3-11år) kr. 890,- pr. pers.

 

Bangkok: Det Flydende Marked

Halvdagstur pr. person DKK 790,-

En dag spækket med oplevelser. Vi tager fra Bangkok tidligt fra morgenstunden 100 km vestpå til Damnern Saduak, der er Thailands mest berømte flydende marked. Fra nær og fjern kommer kvinderne i deres små både for at afsætte deres afgrøder. Der er livlig aktivitet, og man kan altid finde små interessante håndværksgenstande og souvenirs. I skal også besøge Phra Pathom Chedi i Nakorn Pathom, som er den største pagode I Sydøstasien, inden turen går retur til Bangkok. (GV-BKK020)

Pris ved 1 person kr. 1390,- 

Pris ved 2 personer kr. 790,- pr. pers. 

Pris ved 3-6 personer kr. 690,- pr. pers.

Pris børn (3-11år) kr. 590,- pr. pers.

Bangkok: Ayutthaya med båd

Heldagstur pr. person DKK 1190,-

I afhentes på hotellet og transporteres til River City Pier. Fra River City kører I med bus mod Ayutthaya med stop undervejs ved Kong Rama V´s tidligere sommerpalads. I Ayutthaya besøger I følgende templer: Wat Sri Sanphet, Vihara Phra Mongkol Bophit og Wat Chai Wattanaram. Over middag stiger I ombord på skibet Grand Pearl, som flyder ud for templet Wat Chonglom i Nonthaburi. På Grand Pearl kan I nyde både vestligt og orientalsk buffet frokost, alt mens skibet sejler ned af Chao Phrayafloden til Bangkok. Kaffe og te er gratis senere på eftermiddagen. I er tilbage ved River City Pier ca. kl. 16, og I transporteres tilbage til hotellet.(GV-BKK102)

Turens varighed: ca. 9½ time. 

Pris ved 1 person kr. 2000,-

Pris ved 2 personer kr. 1190,- pr. pers.

Pris ved 3-6 personer kr. 890,- pr. pers.

Pris børn (3-11år) kr. 790,- pr. pers.

Bangkok: Oplev byen på cykel

Halvdagstur pr. person DKK 990,-

“Colors of Bangkok” er en 4-5 timer på cykel tur gennem storbyen Bangkok. Alle kan deltage på denne tur der er på omkring 25-30 km afhængigt af de 2-8 deltagere. Der er rig lejlighed til at opleve byens kontraster. I besøger et lokalt buddhistisk tempel kompleks. I tager en kort sejltur over Chao Praya floden i en longtail båd, og oplever ikke kun de luksuriøse villaer, men også husene i ”slummen” og de mennesker der bor der. Turen går videre til en open-air Muay Thai skole (thai boksning), en Chedi bygget i burmesisk stil (mandag), en lokal folkeskole (kun hvis åben), og I skal en tur gennem de grønneste områder i Bangkok, hvor I måske kan genkende nogle af de planter, vi har herhjemme – blot er de større. Undervejs på turen vil vi stoppe ca. hver time for at hvile og tage noget at drikke. De anvendte cykler er alle importeret og amerikansk designede med 21 gear og fuld suspension mountainbikes. Turen varer 4-5 timer.(GV-BKK016)

Pris ved 1 person kr. 1890,- 

Pris ved 2 personer kr. 990,- pr. pers.

Pris ved 3-6 personer kr. 890,- pr. pers.

 

 

Bangkok: Sejltur på byens klonger (bifloder)

Halvdagsudflugt pr. person DKK 690,-

Fra en longtail-båd har I mulighed for at udforske Bangkoks små bifloder (klonger), hvor man får et indblik i hverdagslivet for de mange thaiere, der lever ved kanalerne. I kommer ud til nogle af de mindre befærdede klong’er, hvor der er mere fred og ro. I bliver sejlet rundt mellem beboelserne i Thonburi-området og gør holdt ved ”Temple of Dawn” (Wat Arun). På denne tur vil I også se de smukke royale pramme, der er en vigtig del af thailands kulturelle arv. (GV-BKK013)

Turen afgår dagligt i tidsrummet kl. 8:30-11:30 eller kl. 14.00-17.00.

Pris ved 1 person kr. 1290,-

Pris ved 2 personer kr. 690,- pr. pers. 

Pris ved 3-6 personer kr. 590,- pr. pers.

Pris børn (3-11år) kr. 490,- pr. pers.

Bangkok: Grand Palace og Wat Phra Kaew

Halvdagstur pr. person DKK 790,-

Royal Grand Palace er Thailands national monument. Beliggende midt i Bangkoks travle centrum tilbyder paladset og dens flotte haver et pusterum i thaiernes travle hverdag. På rundvisningen opleves bl.a. Wat Phra Keo, den smukke smaragd buddhas tempel med de smukke gyldne tage og selvfølgelig buddha statuen selv, som er et af Thailands mest imponerende syn. Udflugten begynder og ender fra jeres hotel. Husk at være tækkeligt påklædt (kommer man i shorts og med bare skuldre bliver man afvist). (GV-BKK003)

Turen afgår dagligt i tidsrummet kl. 7:30-12:00 eller kl. 13:00-17:00.

Pris ved 1 person kr. 1090,-

Pris ved 2 personer kr. 790,- pr. pers. 

Pris ved 3-6 personer kr. 690,- pr. pers.

Pris børn (3-11år) kr. 590,- pr. pers.

Bangkok: Byrundtur og tempelbesøg

Halvdagstur pr. person DKK 490,-

En af vores mest populære ture i Bangkok. Rundturen giver en god introduktion til byens vigtigste seværdigheder. Efter denne tur er man bedre rustet til at begive sig ud i byen og egen hånd. På turen besøges også 3 templer, Wat Traimit med den imponerende 5,5 tons tunge gyldne buddha er første stop og siden hen besøges Wat Chetuporn, i daglig tale Wat Po, hvis største attraktion er den 45 meter lange liggende buddha. Sidst på turen kommer I til Wat Benchamabophit, et smukt moderne tempel bygget i marmor og dekoreret med guld. (GV-BKK002)

 Turen afgår dagligt i tidsrummet kl. 8:30-12:00 eller kl. 13:00-17:00.

Pris ved 1 person kr. 790,-

Pris ved 2+ personer kr. 490,- pr. pers.

Pris børn (3-11år) kr. 390,- pr. pers.