Sommerferie tilbud til Thailand

Sommerferie tilbud til Thailand

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

16 dage fra DKK 12.990,-
Se datoer og priser

Rejs i sommerferien til super-priser - afrejse med Thai Airways d. 3, 19., 26. eller 27. juli

Krabi-provinsen har Thailands smukkeste natur. De enestående kalkstensklipper er med rund hånd strøet rundt i det turkisgrønne hav, og i de mere end 20 bugter ligger som perler langs den 15 km lange kyststrækning. Skulle tiden på stranden falde for lang, er der fremragende muligheder for at snorkle og dykke. I kan også leje en kano og sejle mellem de knejsende klippeskrænter, og den smukke Khao Sok Nationalpark er en oplagt kombinationsmulighed. Den 500 meter lange strandpromenade langs områdets mest kendte strand Ao Nang, byder på et stort udbud af hyggelige restauranter, caféer og små forretninger. 

Gå på opdagelse i vores turprogram hvis I ønsker at booke ture hjemmefra

Højdepunkter på rejsen

 • Noget af Thailands smukkeste natur
 • Bo ved stranden i Ao Nang eller Tup Kaek
 • Bo op til 2 voksne og 2 børn under 12 år sammen
 • Afrejse med Thai Airways d. 3., 19., 26. eller 27. juli

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Krabi
13
Centara Ao Nang Resort

Centara Ao Nang Resort

Centara Ao Nang Beach Resort åbnede i november 2019 og har en fantastisk beliggenhed i den sydlige ende af Ao Nang stranden. Kun en gangsti adskillelser resortet fra stranden med de farverige longtail-både. Her får I 2 dejlige poolområder - det ene med udsigt over stranden og det andet mere tilbagetrukket med børnepool, vandrutchebane og poolbar. Derudover er her tur-skranke, fitnesscenter og kids-club. Værelserne på resortet ligger i lave bygninger og kan alle have minimum 2 voksne og 2 børn under 12 år boende. Deluxe værelserne er de mindste på 42 m2. Der findes værelser og familieværelser med terrasse, balkon eller direkte pool-adgang. Her er flere restauranter og barer på hotellet, men går I langs stranden, vil I finde mange andre muligheder at vælge imellem end hotellets. Et utroligt dejligt sted for både familier og par som gerne vil bo centralt i moderne omgivelser.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Super beliggenhed i den sydlige ende af Ao Nang Beach
 • Dejligt resort for både familier og par
 • Direkte til stranden

Krabi
13
Tup Kaek Sunset Beach Resort

Tup Kaek Sunset Beach Resort

Tup Kaek Sunset Resort er en lille fredsfyldt perle med en fantastisk beliggenhed lige ved Tup Kaek stranden. Med havet og udsigten til Hong-øerne i Phang Nga-bugten i forgrunden og kalkstensklipperne i baggrunden, er hotellet diskret placeret og egner sig perfekt til jer, der ønsker afslappende og rolige omgivelser, fremfor butikker og restauranter.

Hotellet råder over en privat strand på den uspolerede Tup Kaek strand, hvor der er rig mulighed for at slappe af, gå en lang tur, tage en dukkert eller udforske verden under havets overflade med snorkelmaske på.

Hotellet består af 80 værelser og bungalows, der ligger spredt ud i den skønneste grønne og frodige have. Både bungalows og værelser er alle indrettet i en moderne og enkelt stil med et tropisk islæt og udstyret med aircondition, fladskærms-tv, minibar, gratis trådløst internet og mulighed for at lave te og kaffe. Alle værelsestyper har egen balkon eller terrasse. Nogle værelser har direkte udgang til poolen eller terrasse, der vender ud mod hotellets private strand. Udsigten er enten mod havet, haven eller poolen.

Den hyggelige restaurant Sunset serverer et bredt udvalg af thailandske- og internationale retter. Restauranten er åben til alle tre hovedmåltider. Red Leaf Bar serverer lækre cocktails, snacks og lette måltider ved små intime borde direkte på stranden. 

Besøg hotellets hjemmeside

 

 

 

 

Fakta

 • Lille hotel i rolige omgivelser
 • Direkte adgang til privat strand
 • Rummelige værelser

Krabi
13
Cha-da Krabi Thai Village Resort

Cha Da Thai Village Resort

Cha Da Thai Village Resort er et dejligt førsteklasse resort i Krabi-bugten. Resortet ligger i grønne omgivelser med gåafstand til den populære Ao Nang strand og by. Resortet har et stort poolkompleks inkl. børnepool og et poolområde forbeholdt voksne, eget spa, fitnesscenter samt restaurant og turskranke, hvorfra I kan booke udflugter bl.a. til resortets egen beach club. Værelserne på Cha Da Thai Village Resort er indrettede i smuk thailandsk stil og har alle de faciliteter, man kan forvente af et 1. klasse resort. Her er grand deluxe værelser med balkon og grand executive værelser med terrasse og med plads til 2 voksne og 2 børn samt family dupleks værelse i 2 etager med plads til op til 6 personer. Et skønt familiehotel og et godt udgangspunkt til at opleve Krabi og den smukke natur omkring.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Dejligt familie hotel
 • Familieværelser med plads til op til 6 personer
 • Flere pool områder og kort til by
Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Krabi

Dag 3-14:
Krabi

Dag 15:
Hjemrejse fra Thailand

Dag 16:
Hjemkomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 32° C 33° C 34° C 34° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C
Nattemperatur 22° C 22° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C
Nedbør 53 mm 24 mm 49 mm 124 mm 292 mm 245 mm 260 mm 246 mm 355 mm 325 mm 252 mm 108 mm
Nedbørsdage 6 3 5 11 22 20 20 20 23 22 17 10
Solskinstimer 9 9 9 8 6 6 6 6 5 6 6 7

Udflugter

Krabi: Hong Islands med longtail båd

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 1890,-

Nyd en dag på havet, hvor der er tid til at udforske den spændende verden under havet, smukke ø-landskaber og strande. I sejler til den lille øgruppe Hong Islands, hvor I skal udforske den smukke lagune beliggende på øens ”bagside” og fremkommelig gennem en smal indgang – deraf også øgruppens navn – Hong betyder værelse på thai. Bag stranden er der en 800 meter lang natursti. Langs stien har du en rig fauna af forskellige planter og træer, såsom Banyan-træet, som spiller en central rolle i buddhisternes lære. Hvis vi er heldige, ser vi måske nogle sjældne fugle, der kun lever på disse øer. Frokosten indtages på stranden og midt på eftermiddagen sejles i retur til fastlandet og køres til jeres hotel i Ao Nang. Husk at medbringe badetøj, solbriller, sollotion og sandaler. Turen varer 7 timer og inkluderer en Thai frokost. (GV-KBV101+KS) Pris ved 1 person kr. 3090,- Pris ved 2 personer kr. 1.890,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 1.390,- pr. pers. Pris børn (3-11år) kr. 1290,- pr. pers.


Krabi: Phi Phi Islands med speedbåd

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 890,-

Phi Phi-øerne er uden tvivl blandt verdens mest berømte. Se selv hvorfor så mange mennesker besøger Phi Phi hvert år, og tag del i en uforglemmelig oplevelse. Om morgenen vil en guide hente jer på hotellet og bringe jer til Ao Nang-stranden, hvor speedbåden venter på at sejle jer til Koh Phi Phi. Speedbåden sejler jer først til Koh Phi Phi Ley, hvor vi bl.a. besøger Maya Bay og Vikinge- grotten. Undervejs serverer guiden jer kolde drikkevarer og giver flere informationer om dagens program. Det tager ca. 1 time til Maya Bay, hvor der gøres stop i ca. 30 min. Turen fortsætter til Philey Lagoon, hvor I kan køle af i det krystalklare havvand samt tage nogle fantastiske feriebilleder. Vi stopper også ud for Vikinge-grotten, hvor de lokale samler fuglereder. Frokosten nydes på Holiday Inn Phi Phi Resort. Efter frokost er der tid til at slappe af på stranden og nyde den fantastiske udsigt ud over de nærliggende øer. Dernæst tager I til Bamboo Island for at snorkle og solbade, eller måske udforske den smukke ø på egen hånd. Efter en tur, der med garanti har givet jer en fantastisk oplevelse og ikke mindst nogle flotte billeder, vender I tilbage til Ao Nang sent på eftermiddagen.(KS) Turens varighed: ca. 7 time. Frokost er inkluderet. Bemærk at I på denne udflugt er en del af en gruppe. Kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på en privat udflugt. Pris pr. person kr. 890,- Pris børn (3-11år) kr. 590,-


Krabi: 4 Øer med longtail båd

- halvdagsturr pr. person DKK 325,-

Se alle de smukke øer ud for Ao Nang kysten. En dag med solbadning, svømning og snorkling på flere uspolerede tropiske strande. Nyd Railay Beach og dets skønne marineliv, natur og atmosfære. Railay Beach er også kendt som et af verdens bedste klatreområder. Besøg klippeøen Chicken Island, kendt for sin form som et kyllingehoved. På Chicken Island er der tid til at snorkle og solbade. Nyd frokosten kombineret med udsigten over de to sammenkædede øer kaldet Tap Islands. Dette er et at de mest kendte attraktioner i Krabi, som også ses på utallige postkort pga. dets naturlige skønhed. Sidste stop er Poda Island, som har skønne kridhvide sandstrande med adgang til farvefulde koraller og fisk - et perfekt sted til at svømme og snorkle. Rejseplanen kan variere lidt efter tidevandet, så turen kommer nødvendigvis ikke i samme rækkefølge som beskrivelsen her. Turens varighed: ca. 5½ time. Min. 2 personer


Krabi: Jungle Safari

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 1290,-

En tur med en perfekt blanding af natur, eventyr og kultur. I begynder med Wat ThamSua (Tiger Cave Temple), et af de mest berømte klostre i det sydlige Thailand. I kan møde munkene og se, hvordan de lever i hulernes smukke omgivelser og naturlige ro. Hvis I føler jer klar til opgaven, er I velkomne til at prøve de 1260 trin til toppen af dette tempelbjerg og opleve en af de mest betagende udsigter i Thailand. Udforsk den tropiske lavlandsregnskov i Khaopra-Bangkhram - regnskoven er hjemsted for sjældne arter af fuglelignende Gurney's Pitta, Rødhals-kravekongefugl og Sort næsehornsfugl. En kort gåtur gennem mangrover og tørve sumpskov tager jer til Blue Lagoon og Emerald Pool for en forfriskende dukkert i det krystalklare vand.  Thai frokost i en lokal restaurant, før vi tager til de varme kilder. Vel ankommet til Hot Springs - vi undgår den offentlige zone på grund af alle de andre turister, i stedet nyder vi den private spa-zone væk fra turisterne. Dette er dagens højdepunkt, slap af i det saltholdige mineralvand, der er op til 42 grader varmt. (GV-KBV102+KS)  Pris ved 1 person kr. 1990,- Pris ved 2 personer kr. 1290,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 1090,- pr. pers. Pris børn (3-11år) kr. 990,- pr. pers.


Krabi: 4 Øer og solnedgang med longtail båd

- Heldagstur incl. frokost pr. person DKK 1790,-

Se alle de smukke øer ud for Ao Nang kysten. En dag med solbadning, svømning og snorkling på flere uspolerede tropiske strande. Dagens højdepunkter er Princess Cave, Chicken Island med sin unikke form som en kylling og Talay Waek, eller "Det delte hav", som er et fænomen, der sker under lavvande og skaber en sandbanke, der forbinder Chicken, Tub og Moor Island. Solnedgangen skal vi se fra Phranang-stranden, et af de bedste steder for solnedgang i Krabi, og der serveres en snack og en drink." Denne tur afgår midt på dagen, senere end de fleste adre ture, for at undgå menneskemængderne og giver dig mulighed for at spise morgenmad på hotellet og en afslappet start på dagen. Når de fleste andre både er på vej tilbage til kysten, har vi stadig hele eftermiddagen til at tilbringe på strandene. (GVT - KBV103 + KS) Turens varighed: ca. 8 timer. Pris ved 1 person kr. 3390,- Pris ved 2 personer kr. 1790,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 1390,- pr. pers. Pris børn kr. 1190,- pr. person  Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn