Smukt ø-hop til Koh Ngai, Mook og Lanta

Smukt ø-hop til Koh Ngai, Mook og Lanta

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

17 dage fra DKK 14.990,-
Se datoer og priser

Rejs i vinteren med Thai Airways via Bangkok til Krabi t/r og bo på 3 skønne øer - Koh Ngai, Koh Mook og Koh Lanta. Få den skønneste udsigt fra Koh Ngai's strande kombineret med god snorkling fra stranden. På Koh Mook bor I på det charmerende Sivalai Resort - i vandkanten og på Koh Lanta er der masser af strandliv og tur muligheder til fantastiske jungle oplevelser og fine snorkelsteder.

En perfekt ferie til en familierejse hvor der skal være mulighed for oplevelser og masser af sand, vand og strand.

Højdepunkter på rejsen

 • Bo på 3 smukke øer
 • Masser af strandliv, koralrev og smuk natur

Få overblikket

Hotel

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Ngai
4
Thanya Beach Resort

Thanya Beach Resort

På den lille ø Koh Ngai finder I denne perle - Thanya Beach Resort. Resortet er ikke luksus, men her er en skøn atmosfære og I får den mest fantastiske beliggenhed med en af de bedste udsigter i Thailand. 
Resortets bungalows ligger mellem junglen og stranden, og fra bagsiden af resortet går en sti til udsigtspunktet hvorfra I har udsigt til Andamaner havet og de mange smukke klipper der skyder op ad havet. 
Hotellets infinity pool ligger helt ned til stranden, og fra jeres plads i skyggen under det store træ kan I nyde den mest fantastiske udsigt over Thailands skærgaard. Fra stranden kan der snorkles ved lavvande (badesko en fordel ved lavvande) og går I til venstre ligger der et par små lokale restauranter som serverer lækre thai retter under palmerne. 
Bungalowene ligger spredt i haven og langs stranden. De er pænt indrettede med kaffe/the faciliteter og privat veranda med udsigt til have, delvis havudsigt eller beachfront med fuld havudsigt. Her findes få familie bungalows med plads til op til 5 personer.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Et hyggeligt hotel med familiær stemning og fantastisk udsigt
 • Masser af vandsports aktiviteter
 • Mange værelseskategorier, også familieværelser

Koh Mook
4
Koh Mook Sivalai Beach Resort

Koh Mook Sivalai Beach Resort

Sivalai er en destination i sig selv med sin enestående beliggenhed på spidsen af Koh Mook mellem 2 dejlige strande. Langs de 2 strande ligger charmerende bungalower spredt, og helt ude på spidsen ligger restauranten med en fantastisk udsigt. Her kan I nyde lækker seafood, thai- og internationale retter eller få en forfriskning, mens I nyder havet og strandens farver.
De 48 bungalows er meget rummelige og lækkert indrettede i smuk thai stil. De ligger alle med front mod havet i 1. eller 2. række, og der findes også familievillaer til 2 voksne og 2 børn.
Her er 2 pool områder og en stor spa-afdeling samt vandsportscenter. Ønsker I at booke udflugter, kan receptionen hjælpe med dette. På strandene og omkring poolen er der god plads, så I kan altid finde helt jeres egen spot under palmerne.
Sivalai er ikke et luksushotel, men det kan noget helt specielt på grund af de utroligt smukke omgivelser, atmosfæren, menneskerne der arbejder her og Robinson Crusoe oplevelsen. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Enestående beliggenhed mellem 2 skønne strande
 • Lækre bungalows, de fleste med havudsigt
 • Højt serviceniveau

Koh Lanta
6
Royal Lanta Resort & Spa

Royal Lanta Resort & Spa

Dejligt resort direkte til den fine Klong Dao Beach og 10 minutters gang fra Saladan by. Hotellets værelser og villaer ligger spredt i den tropiske have og er alle indrettet med klassisk mørkt træ i traditionel thailandsk stil. Alle har aircondition, kaffe/te faciliteter og terrasse eller balkon. 
Her kan I benytte en af de 2 pools, besøg de nærliggende øer eller få en afslappende massage i hotellets spa. Fra restauranten, beliggende direkte til stranden, kan I nyde et lækkert thailandsk måltid eller I kan gå ned langs stranden, hvor der er små hyggelig restauranter i vandkanten. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Direkte til Klong Dao Beach
 • Hyggelig atmosfære


Opgraderingsmulighed

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Lanta
6
Lanta Casa Blanca

Lanta Casa Blanca

Hyggeligt bungalow resort på Long Beach beliggende direkte ud til den flotte strand og 10 min. kørsel fra byen. Lanta Casa Blanca er et nyere, flot og hyggeligt bungalow resort. Her kan I slappe af ved poolen, som går helt ned til stranden, gå ture langs den fine strand og vælge en hyggelig restaurant at spise jeres middag på, eller tage en tuk-tuk de 10 minutter det tager at køre til Saladans markeder og butikker. Udover en dejlig pool og en hyggelig restaurant er her også fitnesscenter samt massage ved stranden.
Her er i alt 45 villaer, 9 af dem er egnede til familier på op til 4 personer og størrelserne varierer fra 49 m2 til 288 m2. Alle værelserne er lækkert indrettede i lyse farver. De almindelige deluxe villaer til max. 3 personer har dejlig møbleret terrasse, køleskab/minibar, gratis drikkevand, wi-fi, strandtaske, klip-klappere, badekåbe, safetybox og kaffe/te faciliteter.
Resortet har en grøn profil, så vand er på glas-flasker, og elektriciteten kommer delvist fra solpaneler. Et rigtig dejligt sted for jer der søger god strand og hyggelig atmosfære i fredelige omgivelser.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Et nyere, flot og hyggeligt bungalow resort.
 • Kun 10 min. i tuk-tuk til Saladans markeder og butikker
 • Dejlige villaer til familierDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Krabi - Koh Ngai

Dag 3 - 5:
Koh Ngai

Dag 6:
Koh Ngai - Koh Mook

Dag 7 - 9:
Koh Mook

Dag 10:
Koh Mook - Koh Lanta

Dag 11 - 15:
Koh Lanta

Dag 16:
Koh Lanta - hjemrejse

Dag 17:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C
Nedbør 40 mm 27 mm 59 mm 140 mm 334 mm 275 mm 284 mm 265 mm 398 mm 339 mm 187 mm 66 mm
Nedbørsdage 6 4 5 10 18 18 17 18 19 20 17 12
Solskinstimer 9 9 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8

Udflugter

Phuket: Khao Sok Safari

- Heldagstur pr. person DKK 615,-

På denne tur sejler I først til Phang Nga Bay National Park i en alm. båd. Der er gratis forsyninger ombord såsom frugter, snacks, ikke-alkoholiserede drikke, drikkevand samt kaffe og te. Båden omstiges ca. kl. 11:00, og der gives sikkerhedsinstrukser undervejs. Guiden vil padle søkajakerne ind i nationalparkens grotter og rundt om øen. Der vil være maksimum 2 gæster og 1 guide per kajak. På vej til øen Naka Yai serveres en thai buffet til frokost i båden. På Naka Yai kan I solbade, svømme eller padle i kajak langs stranden. Ca. kl. 17:30 er der afgang fra Naka Yai til Phuket og derefter transport tilbage til hotellet. Varighed: 9 timer. Min. 2 personer


Phuket: Coral Island

- Heldagstur pr. person DKK 375,-

Transport fra hotellet til Ao Chalong mole, hvorfra man sejler i båd til Coral Island (det formelle navn er Koh Hae, men kaldes Coral Island pga. dets storslåede koral rev), en populær destination, der er beliggende ca. 9 km fra Phukets sydøstkyst. I dagstimerne er der meget liv på stranden med mennesker, der enten snorkler, står på vandski, paraglider eller solbader på den fine strand med det krystalklare hav. Dykning på øen er også en mulighed. Der er to rigtig fine strande på både øst og vestkysten af øen. Vandet er roligt og klart, perfekt til alle muligevandaktiviteter. Dykning, jet-ski, parasailing osv. er dog på egen regning. Efter en fredelig og afslappende dag returnerer I til Phuket. Frokost er inkluderet. Turens varighed: ca. 8 timer. Min. 2 personer


Phuket cykeltur

- Halvdagstur pr. person DKK 405,-

Denne tur bringer jer gennem mange af Phukets smukke landskaber og naturlige attraktioner. Det er en relativ nem cykeltur for alle aldre, men en lille smule erfaring vil hjælpe, eftersom der for det meste køres på landsbyveje og lokale stier. Der er enkle udfordrende bakker, som man altid kan gå op af, hvis det er lettere. Turen er på ca. 20-25 kilometer. I bliver hentet på hotellet og kørt til Tala Beach. Efter en kort introduktion til ruten og sikkerheds instrukser, vil I begive jer ud på cykelturen langs den nordlige del af Phuket. Ruten fører jer gennem idylliske gummiplantager, smukke dale og kokoslunde. Efter en kaffepause cykler I mod den østlige og mest usete del af Phuket. Her gøres stop på Ao Por View Point, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Turens varighed: ca. 5 timer. Min. 2 personer


Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn