Dagsprogram

Dag 1:
Afrejse Danmark
Afrejse fra Danmark til Krabi med flyskift.

Dag 2:
Ankomst Koh Mook
Ved ankomst til Krabi venter jeres chauffør og kører jer sydpå til havnen, hvorfra I sejler til Koh Mook. Turen tager ca. 45 min., og I lægger til på stranden ved Sivalai Resort, der skal være jeres hjem de næste 4 dage. Resortet er noget helt specielt – beliggende på spidsen af øen med de fine villaer spredt ud langs begge strande og omgivet af palmer. Her er virkelig bounty-stemning og en meget afslappende atmosfære, der er velegnet til at starte ferien på og få omstillet kroppen til tidsforskellen. Her er ikke mange ting at tage stilling til, og følelsen af eksotisk ferie melder sig med det samme ved ankomst.

Dag 3-5:
Koh Mook
Nyd den enestående beliggenhed og de smukke omgivelser på resortet, lej en cykel og tag til den lokale landsby, bestig øens ”bjerg” og nyd en fabelagtig udsigt ud over Andamanerhavet eller tag på bådtur til Smaragdgrotterne, til øde strande eller gode snorkelsteder. I kan også vælge bare at slappe af omkring en af hotellets 2 pools eller ved en af de 2 strande. Langs stranden ligger et par andre små restauranter, men ingen af dem har så god udsigt som restauranten på jeres eget hotel.

Dag 6:
Koh Mook - Koh Kradan
Om formiddagen går turen med båd ca. 30 min. til lilleput øen Koh Kradan – en lille perle med meget få besøgende, da der blot er ganske få hoteller men med fantastisk ø-stemning. Ved indsejlingen vil I opleve en kridhvid sandstrand omkranset af grønne palmer og et krystalblåt hav med masser af farvestrålende liv under overfladen. Smukke koraller og farvestrålende fisk flokkes ved revkanten, og snorklingen fra stranden er det bedste, vi har oplevet i Thailand. De næste 3 dage bor I på Seven Seas Resort i premier deluxe værelse, eller I kan vælge at opgradere til en villa.

Dag 7-8:
Koh Kradan
Dagene på Koh Kradan kan bruges på snorkling, gå-ture langs stranden, havkajak eller I kan nyde omgivelserne i skyggen af palmerne med en god bog. Langs stranden ligger der små bungalow resorts med tilhørende restauranter, og det ene har en lille butik der sælger f.eks. myggebalsam, drikkevarer og solcreme. Longtailbådene ligger langs stranden, så hvis I ønsker at udforske øen eller tage på fisketur arrangeres det nemt.

Dag 9:
Koh Kradan - Koh Lipe
I dag fortsætter turen videre sydpå med båd til Koh Lipe, der er Thailands sydligste ø. Turen tager ca. 3 timer, og undervejs kan I nyde synet af de mange små øer, der bryder havoverfladen. Båden lægger til direkte på stranden, og her venter jeres resort på jer. I spadserer langs stranden til jeres hotel. Transporttiden til Koh Lipe er lidt længere end til mange af de andre øer, men I vil opleve, at det er umagen værd: krystalblåt hav, hvidt sand, afslappet stemning og god snorkling.

Dag 10-14:
Koh Lipe
Øens 2 strande (Sunrise Beach og Pattaya Beach) forbindes af Walking Street, som har et relativt stort udbud af boder og smårestauranter. Her kan I gå aftenture, nyde en frisklavet pandekage med nutella eller få en kølig drink. Strandene byder på vandsport og rigtig god snorkling direkte fra stranden, og på begge strande er der et udvalg små restauranter, der serverer maden, mens I sidder med tæerne i sandet. Ved Sunrise Beach er der også den mest fantastiske lagune, I kan plaske rundt i. Ønsker I at tage ud med båd, ligger longtailbådene klar til at tage jer til en øde strand eller til nogle af de gode snorkelsteder i nationalparken, som Koh Lipe er en del af.

Dag 15:
Koh Lipe - hjemrejse
Hen på eftermiddagen er der afgang mod lufthavnen, og I sejler til fastlandet for at køre de ca. 1 ½ time til Hat Yai lufthavn, som I skal flyve retur til Danmark fra.

Dag 16:
Ankomst til Danmark