Dagsprogram

Dag 1:
Afrejse Danmark
Afrejse til Bangkok og herfra videre med indenrigsfly til Koh Samui.

Dag 2:
Ankomst Koh Phangan
Ved ankomst til Koh Samui venter jeres chauffør og kører jer en kort tur til havnen, hvorfra båden til Koh Phangan sejler. Turen er med katamaranfærge, og I kan nyde ankomsten til Thailand fra soldækket, mens I sejler den smukke tur på ca. 1 time til Koh Phangan. Ved ankomst til øen venter resortets personale jer, og bringer jer det sidste stykke til jeres strandhotel. Mae Haad Bay Resort ligger ud til en af de bedste strande på Koh Phangan og med udsigt til Ko Ma øen, der er forbundet med Koh Phangan af en sandtange. Det er det perfekte sted at slappe af efter en lang rejse, så spark skoene af og gå en tur langs stranden eller få en dejlig massage til lyden af bølgerne.

Dag 3-5:
Koh Phangan
Koh Phangan byder på strandliv, smuk natur og et meget begrænset byliv. Her kan I sejle i havkajak langs stranden og se øen fra vandsiden, leje en longtailbåd og sejle øen rundt med madpakke, lægge til ved øde strande, eller I kan bare nyde udsigten fra en liggestol. Hvis I har mod på det, kan der lejes knallert, så I kan køre rundt på øen – der er ikke meget trafik, men vejene er ikke alle steder lige gode. Midten af Koh Phangan består af grøn og frodig jungle med smukke vandfald og udkigspunkter, og der er mulighed for gode vandreruter. Fra jeres hotel kan I gå til lokale restauranter og småbutikker, og når aftenen falder på, kan I nyde en kølig drink på stranden og opleve en fantastisk solnedgang.

Dag 6:
Koh Phangan - Koh Tao
Hen på formiddagen er der afgang til havnen og båden, der sejler jer ca. 1 time til Koh Tao, Siambugtens koral-ø. Ved ankomst henter hotellet jer, og bringer jer til jeres resort for de næste 4 dage. Efter check in kan I gå en tur og opleve de dykkercentre, små restauranter og småbutikker, der gemmer sig under palmerne langs stranden.

Dag 7-9:
Koh Tao
Koh Tao har fantastisk vand til snorkling og dykning, og der er et utal af smukke koralrev omkring øen. De fleste steder er det ikke nødvendigt at gå ret langt ud, før I oplever de første farvestrålende fisk og måske havskildpadder. Er I til dykning, kan I være heldige at opleve de smukke hvalhajer. På land er øen også smuk og frodig, og der er flere steder vandreruter. Når aftenen falder på, kan I nyde den fantastiske solnedgang fra hotellets strand.

Dag 10:
Koh Tao - Koh Samui
Sejlturen til Koh Samui går via Koh Phangan og tager ca. 2 ½ time. I kan nyde turen fra soldækket, mens I glider forbi de smukke øer. I bliver kørt til jeres sidste hotel på rejsen.

Dag 11-14:
Koh Samui
Koh Samui har masser at tilbyde, uanset om I er til oplevelser til lands eller til vands. Chaweng stranden er godt 7 km lang, og hele vejen er der, i skyggen af palmerne, små barer og restauranter, hvorfra I kan nyde solnedgangen, vandsportscentre og massagesteder, hvor I kan få en afslappende massage til lyden af bølgerne. Chaweng by har et stort udvalg af markeder og restauranter, så der er masser at kigge på, hvis I går en tur om aftenen. Samui Paradise ligger så I kan gå til byen langs stranden eller vejen på få minutter, og jeres resort er fantastisk fredeligt. Receptionen kan hjælpe med booking af udflugter til f.eks. Big Buddha, Fishermans Village eller det smukke Namuang vandfald. Ønsker I selv at udforske øen på knallert, kan de lejes på hotellet.

Dag 15:
Koh Samui - hjemrejse
Sidst på eftermiddagen går turen til lufthavnen og videre retur mod Danmark. I skal checke ud af jeres værelse kl. 12 men kan stadig bruge resortets pool, og der er bad til rådighed inden afrejse. Ønsker I at beholde værelset indtil afrejse skal der bestilles 1 nat ekstra.

Dag 16:
Hjemkomst