Ø-hop til Siambugtens tre perler

Ø-hop til Siambugtens tre perler

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

16 dage fra DKK 15.990,-
Se datoer og priser

Dejligt ø-hop til Siambugtens smukke øer: Koh Phangan, Koh Tao og Koh Samui. I bor på 3 dejlige strandhoteller, og kan glæde jer til masser af sand og vand, smukke solnedgange og fantastisk snorkling. Her kan I kombinere nye steder med øer, I måske har set før, blive begejstrede for de fantastiske små oaser I kan finde i vandkanten, og den hyggelige stemning der findes langs strandene, hvor de fleste aktiviteter foregår. Det er muligt at forlænge rejsen med storbystop i Bangkok, Dubai eller Singapore.

 

Højdepunkter på rejsen

 • Koh Phangan, Koh Tao og Koh Samui
 • Hyggelige hoteller på stranden
 • Perfekte destinationer til påske og sommer

Få overblikket

Hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Phangan
4
Maehaad Bay Resort

Maehaad Bay Resort

Dejligt hotel på Haad-Maehaad stranden hvorfra I kan nyde fantastiske solnedgange omgivet af palmer og hvidt sand. Hotellet ligger direkte til stranden, og her kan I bruge dagene med vandsport, gå-ture og finde jeres egen lille lokale restaurant, hvor I kan spise med tæerne i sandet. Ud for Maehaad stranden ligger Koh Ma, en lille ø som man kan gå til, da den er forbundet af en sandtange. Det er også her, I kan finde gode snorkelsteder. Maehaad Bay Resorts værelser og villaer er indrettede i træ og lyse farver og har alle gratis wifi samt balkon eller terrasse med udsigt til have, pool eller stranden.

Superior værelser på 45 m2
Deluxe værelser på 65 m2 med badekar samt kaffe/the faciliteter
Familieværelse på 69 m2 med seperate soveværelser
Garden villaer på 118 m2 med udendørs jacuzzi

Desuden er der et stort poolområde, restaurant hvor I kan spise jeres morgenmad med udsigt til stranden og en poolbar. Hotellet kan hjælpe med booking af udflugter eller leje af havkajak samt knallert. Der er små-butikker og restauranter omkring hotellet. Et dejligt strandhotel med god beliggenhed.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Direkte til stranden og med stort pool område
 • Gode snorkelsteder ved den nærliggende Koh Ma

Koh Tao
4
Sensi Paradise Beach Resort

Sensi Paradise Beach Resort

Skønt bungalow resort på øens længste strand og tæt ved rigtig god snorkling. Sensi Paradise er en lille perle på Koh Tao, og her får I smilende betjening, utroligt hyggelige omgivelser i traditionel thai stil samt en fantastisk beliggenhed direkte til dejlig strand tæt ved snorkling og lidt byliv. Resortets bungalows ligger spredt ud i en lækker tropisk have, har terrasse med rustikke møbler og udsigt til pool, have eller hav. De har alle moderne faciliteter som aircon, køleskab og wifi.

Superior bungalows med udsigt til haven. Deluxe bungalows med udsigt til pool. Romantic seaview bungalows med udsigt til stranden.

Der tilbydes også familiebungalows med plads til 2 voksne og 2 børn. Her kan I nyde dagene på stranden, snorkle mellem farverige fisk, benytte poolen, få massage under palmerne og spise jeres måltider med udsigt til det krystalblå hav. Langs stranden findes små barer og restauranter samt dykkercentre. Et virkelig skønt resort som vi varmt kan anbefale.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende på øens længste strand
 • Hyggelige omgivelser i traditionel thai stil
 • God snorkling fra stranden

Koh Samui
5
Samui Paradise Resort Chaweng

Samui Paradise Resort Chaweng

 

I den sydligste ende af Chaweng stranden ligger det charmerende Samui Paradise Resort - i gå-afstand til byen, men langt nok væk til at her en fantastisk ro i den smukke have der grænser helt ned til strandkanten.
Her er 43 villaer og suiter i den frodige have, og omkring den lille pool. Alle er indrettet i lækker thaistil, med de traditionelle træsorter og varme farver, og med alle moderne faciliteter.
Restauranten har en helt fantastisk udsigt, og I kan nyde jeres morgenmad få meter fra vandkanten. Restauranten er kendt af både lokale og turister som ofte gæster stedet om aftenen. 
Personalet er enestående, og med en varm og humoristisk tilgang kan I ikke undgå at føle jer meget velkomne. Et perfekt sted til en fredelig ferie, med lange gå-ture langs stranden og fantastiske solnedgange fra hotellets strand.

 Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Boutique hotel i den sydligste ende af Chaweng
 • Enestående beliggenhed, få meter fra stranden
 • Mest for voksne


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Phangan
4
Santhiya Koh Phangan

Santhiya Koh Phangan

Santhiya betyder naturlig skønhed, og det er lige præcis det, I får her: et lækkert resort der er bygget i thai-stil i harmoni med naturen. Alle krummelurer er håndskårne. og hvert år renoveres alle værelser så alt altid fremstår indbydende og smukt. Resortet strækker sig fra den private strand op ad klipperne, og værelser og villaer ligger spredt i den smukke tropiske have. Alt er velholdt og smukt i lækre materialer, der falder naturligt ind i naturen. Her kan I nyde fantastisk service og en ro, der alle steder skinner igennem. Resortet tilbyder yoga på stranden, fitnessfaciliteter, vandsport som f.eks. havkajak og paddleboards samt kokkeskole. Ved stranden ligger en skøn pool med vandfald og små bassiner mellem klipperne, samt ”salaer”, hvor I kan nyde en skøn massage med bølgeskvulp som baggrund.
Oppe ad skrænten, i forbindelse med værelserne, ligger en infinity pool med udsigt over hele bugten. De 2 restauranter serverer lækre retter og en overdådig morgenmad, og ønsker I at spise andre steder, kan I gå langs stranden og finde flere restauranter, der serverer lækkerier under palmerne. Der findes også en lille gade med småbutikker 400 m nede af stranden. Alle værelser og villaer er lækkert indrettede i teaktræ og varme farver og har alle moderne faciliteter. Vores mest brugte værelseskategorier er:

Supreme deluxe værelse i bygningen med udsigt til pool og hav.
Supreme deluxe pool access med direkte adgang til infinity poolen.
Hideaway pool villa på 115 m2 med stor privat pool samt solterrasse
Seaview pool villa identisk med Hideaway pool villa men med delvis havudsigt.
Royal Grand Pool villa på 197 m2 med plads til op til 8 personer og med stor, privat pool og havudsigt.

Området omkring resortet er kuperet, men alle steder kan man blive kørt til i golfvogne. Transfer fra Koh Samui er med resortets egen speedbåd direkte til bådebroen. Ved voldsomt vejr sejles med den almindelige færge. Et meget smukt og luksuriøst resort med en fantastisk beliggenhed og de smukkeste solnedgange.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Meget smukt og luksuriøst resort med en fantastisk beliggenhed
 • Infinity pool med udsigt over hele bugten
 • Lækre værelser og villaer indrettede i teaktræ og varme farver

Koh Tao
4
Haadtien Beach Resort

Haadtien Beach Resort

Dejligt bungalow resort i den sydlige del af Koh Tao beliggende direkte ud til smuk, hvid sandstrand med rigtig god snorkling. Resortet ligger ved en 350 m privat sandstrand, og alle de 70 villaer ligger spredt omkring stranden og i den dejlige, tropiske have. Villaerne er bygget, så de harmonerer med naturen omkring og i lækre farver og materialer. De har desuden store møblerede terrasser, hvorfra I kan nyde udsigten. Der findes flere forskellige kategorier med udsigt til haven eller havet samt enkelte familie villaer.
Udover fantastisk snorkling fra stranden er det muligt at leje scootere på hotellet, få massage på stranden eller tage på tur med longtail både, som der altid er et par stykker af. Resortet har en dejlig pool helt nede ved stranden, eget dykkercenter samt en bar og lækker restaurant, hvorfra I kan nyde udsigten over havet. Fra receptionen kan der arrangeres bil til byen.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende direkte ud til smuk, hvid sandstrand
 • Bo i villa med stor terrasse
 • God snorkling direkte fra stranden

Koh Samui
5
Anantara Lawana Resort

Anantara Lawana Resort

 

 

Et lækkert boutique resort, beliggende fredeligt i den nordligste ende af Chaweng stranden. Her kan I ligge i infinity poolen og nyde udsigten til den smukke hvide sandstrand, fortsætte til spa-afdelingen for en velgørende behandling og slutte eftermiddagen af i Singing Bird Lounge, mellem trætoppene med en aperitif. 
Ønsker I lidt mere aktivitet er her stort veludstyret fitness, mulighed for yoga og thaiboksning, og ikke-motoriseret vandsport er inkluderet. 

Alle værelser og villa er nyrenoverede og lavet i lækker, moderne thaistil. Her er butler tilknyttet alle værelser. Der er stort fritstående badekar, separat brus og alle moderne faciliteter:
Deluxe lawana værelse på 55 kvm, på 2.sal med balkon med udsigt til haven
Anantara familie suite på 55 kvm, med separat værelse med plads til 2 børn
Anantara pool suite på 89 kvm med privat plunge pool og terrasse
Anantara pool access villa på 98 kvm med adgang fra terrassen til resortets pool

Anantara Lawana er kendt for sit gode køkken, og på resortet kan i vælge mellem:
Tree Tops Sky Dining og Singing Bird Lounge - Gourmet køkken og aperitif bar mellem trækronerne
Ocean Kiss ved stranden med asiatisk fusionskøkken
Crab Chack ved stranden med seafood

Et fantastisk luksuriøst og velholdt resort i smukke omgivelser.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksuriøst boutique hotel
 • Fredelig beliggenhed lidt udenfor Chaweng
 • Treetop Sky Dining og Singing birds Lounge mellem trætoppeneDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Koh Phangan

Dag 3-5:
Koh Phangan

Dag 6:
Koh Phangan - Koh Tao

Dag 7-9:
Koh Tao

Dag 10:
Koh Tao - Koh Samui

Dag 11-14:
Koh Samui

Dag 15:
Koh Samui - hjemrejse

Dag 16:
Hjemkomst

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 29° C 29° C 30° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 29° C 29° C
Nattemperatur 22° C 23° C 24° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C
Nedbør 123 mm 39 mm 54 mm 85 mm 172 mm 118 mm 146 mm 137 mm 141 mm 275 mm 463 mm 188 mm
Nedbørsdage 9 4 4 8 17 16 16 16 18 20 20 15
Solskinstimer 7 8 8 8 6 6 6 6 6 6 6 7
Dagtemperatur 29° C 29° C 30° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 29° C 29° C
Nattemperatur 22° C 23° C 24° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C
Nedbør 123 mm 39 mm 54 mm 85 mm 172 mm 118 mm 146 mm 137 mm 141 mm 275 mm 463 mm 188 mm
Nedbørsdage 9 4 4 8 17 16 16 16 18 20 20 15
Solskinstimer 7 8 8 8 6 6 6 6 6 6 6 7
Dagtemperatur 29° C 29° C 30° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 29° C 29° C
Nattemperatur 22° C 23° C 24° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C
Nedbør 123 mm 39 mm 54 mm 85 mm 172 mm 118 mm 146 mm 137 mm 141 mm 275 mm 463 mm 188 mm
Nedbørsdage 9 4 4 8 17 16 16 16 18 20 20 15
Solskinstimer 7 8 8 8 6 6 6 6 6 6 6 7

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn