Ø-hop til Phuket, Koh Yao & Khao Lak

Ø-hop til Phuket, Koh Yao & Khao Lak

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

15 dage fra DKK 9.490,-
Se datoer og priser

Denne rejse byder på 3 destinationer, der er unikke hver for sig: Khao Lak med de lange fine strande og nær ved nationalpark, bounty-øen Koh Yao Yai i Phang-Nga bugten, og Phuket med de mange udflugtsmuligheder og byliv. Undervejs bor I på hyggelige hoteller og strandresorts med god beliggenhed og stemning. Rejsen kan forlænges med ophold i f.eks. Krabi eller med storbystop i Bangkok, Dubai eller Singapore.

Højdepunkter på rejsen

 • Khao Lak med strand og nær nationalpark
 • Bounty-øen Koh Yao i Phang Nga bugten
 • Phukets by- og strandliv

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Phuket
4
Kata Palm Resort & Spa

Kata Palm Resort & Spa

Utroligt hyggeligt resort i skønne Kata, med byen lige udenfor og Kata's dejlige strand kun 5 min væk. Det store lagune-poolområde løber gennem hotellet med små palme-øer og børneområder integreret samt en swim-up bar. Der findes også en pool på taget af resortet med en fantastisk udsigt.
Udover pools er her et lille fitness-rum, inden- og udendørs pool samt spa-afdeling som tilbyder skønne behandlinger. 
Værelserne er indrettede i lækker thai-stil, og har alle moderne faciliteter. De er store og rummelige, har alle balkon. I deluxe værelserne kan der bo op til 2 voksne og 2 børn under 12 år. 
Et virkelig skønt familieresort hvor Thailand skinner igennem på service, indretning og atmosfære. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Skønt hotel for familier og voksne
 • Lige ved byen og 5 min. gang til stranden
 • Indrettet i lækker thai-stil

Koh Yao
4
Koh Yao Yai Village

Koh Yao Yai Village

 

Koh Yao Yai Village er et hyggeligt hideaway på øst-kysten af Koh Yao og beliggende direkte til en 400 m fin strand og med udsigt til forrevne klipper, der stikker op fra havet. Her kan I nyde et par dage væk fra Krabi eller Phukets travle liv, trække vejret helt ned i maven og bare slappe af. Resortet har en stor, indbydende pool med swim-up bar, dejlig spa-afdeling og vandsportsfaciliteter som havkajak og paddleboards. Ønsker I at udforske øens risterrasser og gummiplantager, kan der lejes cykler, eller I kan booke en tur til f.eks. Khai Island for at snorkle eller nyde solnedgangen ved Hong Island.
Villaerne er skønt indrettet og meget rummelige (minimum 73 m2) og har alle moderne faciliteter samt semi-åbent badeværelse. Til familier findes der enkelte familievillaer.
Her er 3 barer og restauranter, som serverer lækker thai-mad og internationale retter. Langs stranden finder I også flere lokale restauranter.
En smuk oase for jer der gerne vil have et par dage med bare tæer på en næsten "øde ø".

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Hyggeligt hideaway på Koh Yaos øskyst
 • Rummelige villaer
 • En dejlig oase uden for mange turister

Khao Lak
4
Apsara Khao Lak

Apsara Khao Lak

Skønt resort ved en dejlig, hvid strand med flere gode pools og højt serviceniveau. Hotellet er bygget og indrettet i smukke lyse nuancer og afspejler den asiatiske kultur med små karpe-damme og hyggelig små kroge under palmerne. 
Apsara er et godt valg, hvis I ønsker at bo lækkert, fredeligt og med mange faciliteter. Her er 3 swimmingpools, alle ned til stranden, hvor den ene løber som en lagune igennem hotellet. I kan vælge værelser med direkte adgang til poolen. Der er flere områder og pools for børn, 2 fitnessrum, spa-afdeling og 4 restauranter og barer mod stranden, der serverer lækker sea-food, lokale og internationale retter.
Resortet er opdelt i en hoteldel med flere forskellige værelses-kategorier og en villadel med enten jacuzzi eller privat pool. Hoteldelen rummer superior, deluxe og deluxe pool-access værelser til max. 3 personer samt familieværelser til 2 voksne og 2 børn. Villa-delen er i 2 kategorier, begge til max. 2 voksne og 2 børn: jacuzzi villa på 120 m2 og pool villa på 180 m2. Et meget lækkert hotel for både familier og par og med den fantastiske strand lige udenfor døren.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert resort med et højt service niveau
 • Bo fredeligt til dejlig strand, 10 min kørsel fra by
 • Mange faciliteter


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Phuket
4
Kamala Beach Resort

Kamala Beach Resort

Skønt voksen-hotel i fredelige Kamala direkte til den fine strand. Hvis I søger fred og ro ved en skøn strand, med stadig så I let kan komme til by, kan Kamala Beach Resort være det helt rigtige sted. Her er alt indrettet til det voksne publikum, der er kælet lidt ekstra for maden, og der er god plads omkring de 4 pool-områder. Resortet ligger i en tropisk have og tilbyder en lang række faciliteter som fitness, yoga, vandsport og massage. Der er 4 barer og 2 restauranter at vælge imellem, hvis I altså ikke prøver en af de små hytter på stranden, hvor I kan spise med tæerne i sandet.
Værelserne er alle fint indrettede i thai-stil og med stor balkon eller terrasse med udsigt til pool og have:

Deluxe værelser på 38 m2.
Grand deluxe værelser på 44 m2.
Junior suiter på 55 - 75 m2.

Resortet ligger fredeligt og kun 15 min kørsel fra Patong Beach og med små lokale restauranter langs stranden og små-butikker i området. Minimum alder på resortet er 16 år.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Voksen hotel i fredelige Kamala Beach
 • Direkte til lækker strand
 • Mange faciliteter

Koh Yao
4
Santhiya Resort Koh Yao Yai

Santhiya Resort Koh Yao Yai

Santhiya betyder naturlig skønhed, og det er det I får her: et lækkert resort der er bygget i thai-stil og helt i harmoni med naturen. Alle krummelurer er håndskårne, og hvert år renoveres alle værelser, så alt altid fremstår indbydende og smukt.
Resortet strækker sig fra stranden og over klipperne i alt 1500 m, og I kan vælge mellem smukke værelser eller enorme villaer med private pools og stor terrasse. Fra alle værelser og villaer er der fantastisk udsigt over Phang-Nga bugten og privatliv på balkonen eller terrassen. Værelserne er med badekar på terrassen, og vælger I at bo i pool-villa, har I tilknyttet butlerservice. Alle værelser og villaer er lavet i teaktræ, og alle steder afspejles Thailands natur og kultur.
Her er 2 pool områder, lækker spa-afdeling, fitness, undervisning i thai-boksning, yoga og kokkeskole, og fra den private sandstrand kan der gratis lånes havkajakker og paddle-boards. Langs stranden findes et par små lokale restauranter og et mindre super-marked.
Resortet har 6 gode restauranter, der serverer lækre retter. Morgenmaden serveres med udsigt over bugten på klipperne, eller på stranden hvis I bor i villa. Ankommer I fra Phuket, er der 25 min. speedbåd transfer direkte til resortet. Et luksuriøst hideaway for både familier og par.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Smukt resort i autentisk thaistil
 • Fantastisk udsigt fra alle værelser og villaer
 • Gastronomi og service på højt niveau

Khao Lak
4
La Flora Resort

La Flora Resort

Luksusresort direkte til en Khao Laks bedste strande og i gå-afstand til shopping og restauranter. Resortet ligger i en stor tropisk have, og mellem bygningerne og gennem haven snor den ene af hotellets 2 pools sig. Her kan I finde små oaser med solstole langs poolen, eller forsætte til den ene ende hvor børnepoolen befinder sig. Den anden pool ligger få skridt fra stranden. 
I kan nyde solnedgangen med en drink i baren, benytte jer af nogen af resortets mange faciliteter som fitness, vandsport, massage eller yoga. Slentrer I om aftenen langs stranden kan I finde små hyggelige restauranter i vandkanten, som serverer fristende thai-mad. På resortet indtages måltiderne vedvandet på The Sire Restaurant.
Resortets værelser er rummelige og indrettet i moderne thai-stil. Nogen er med balkon, andre med direkte adgang til lagune-poolen. Alle har udsigt til pool eller have. La Flora Resort er lækkert, og velegnet til jer, der gerne vil have højt serviceniveau og god beliggenhed.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksusresort direkte til en Khao Laks bedste strande
 • Rummelige og velindrettede værelser i moderne thai-stil.
 • Gå-afstand til byenDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Phuket

Dag 3-5:
Phuket

Dag 6:
Phuket - Koh Yao Yai

Dag 7-9:
Koh Yao Yai

Dag 10:
Koh Yao Yai - Khao Lak

Dag 11-13:
Khao Lak

Dag 14:
Khao Lak - hjemrejse

Dag 15:
Ankomst til Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 32° C 33° C 34° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C 32° C
Nattemperatur 21° C 21° C 22° C 23° C 24° C 24° C 23° C 24° C 23° C 23° C 22° C 21° C
Nedbør 37 mm 22 mm 44 mm 126 mm 370 mm 404 mm 394 mm 411 mm 462 mm 342 mm 194 mm 70 mm
Nedbørsdage 5 4 6 14 23 22 21 22 24 23 16 7
Solskinstimer 9 9 9 8 6 5 6 6 5 6 6 8
Dagtemperatur 32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C
Nedbør 40 mm 27 mm 59 mm 140 mm 334 mm 275 mm 284 mm 265 mm 398 mm 339 mm 187 mm 66 mm
Nedbørsdage 6 4 5 10 18 18 17 18 19 20 17 12
Solskinstimer 9 9 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn