Ø-hop til Khao Lak, Koh Yao og Phuket

Ø-hop til Khao Lak, Koh Yao og Phuket

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

16 dage fra DKK 13.290,-
Se datoer og priser

Afrejse feks. d. 10. eller 11. februar med Thai eller Qatar Airways

Tag familien med på et skønt strandhop til Khao Lak, Koh Yao og Phuket og bo på gode 3 og 4* hoteller, eller opgradér til 5* resorts. Undervejs kan I glæde jer til Khao Lak's lange, bredde sandstrande, hyggelige by og nemme adgang til Khao Sok og Similan Islands. Koh Yao's skønhed og ro hvor dagens aktiviteter kan inkludere ture med havkajak, vandreture eller ren afslapning på stranden. Rejsen sluttes på Phuket, med dejlige strande og byliv - eller I kan vælge at slutte rejsen på Krabi.

Højdepunkter på rejsen

 • 3 skønne og meget forskellige destinationer
 • Vælg mellem 3, 4 og 5* hoteller
 • Velegnet til familierejse

Få overblikket

Hotel

By
Nætter
Hotel
Standard

Khao Lak
5
The Leaf Oceanside Khao Lak

The Leaf Oceanside Khao Lak

Meget hyggeligt hotel med central beliggenhed ved byen og kun 2 min gang fra stranden. Stranden er den bedste i Khao Lak, da der ligger en kunstig ø 100 m ude i vandet, som skærmer for bølgerne. Her får I en rigtig god atmosfære, dejlige værelser og smukke omgivelser. Hotellet ligger fredeligt og tilbagetrukket fra hovedvejen med kun få min. gang til restauranter, butikker og stranden. Værelserne er bygget op som en lille by omkring de 2 pools og i 2 etagers bygninger. De er alle fint indrettede i moderne stil, og fra balkonen er der udsigt til pool og have. Vælg mellem:

Leaf room til max. 3 personer, Garden room på 55 m2 til max- 2 voksne og 2 børn eller Cottage room til max. 3 personer.

På hotellet finder I også et mindre fitnessrum, restaurant samt børnepool. Et dejligt resort med central beliggenhed og lige ved Khao Laks bedste strand.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende 3 min gang fra by
 • 2 min. fra Khao Laks bedste strand
 • Nyere hotel med fine værelser

Koh Yao
4
Koh Yao Yai Village

Koh Yao Yai Village

 

Koh Yao Yai Village er et hyggeligt hideaway på øst-kysten af Koh Yao og beliggende direkte til en 400 m fin strand og med udsigt til forrevne klipper, der stikker op fra havet. Her kan I nyde et par dage væk fra Krabi eller Phukets travle liv, trække vejret helt ned i maven og bare slappe af. Resortet har en stor, indbydende pool med swim-up bar, dejlig spa-afdeling og vandsportsfaciliteter som havkajak og paddleboards. Ønsker I at udforske øens risterrasser og gummiplantager, kan der lejes cykler, eller I kan booke en udflugt til f.eks. Khai Island for at snorkle eller nyde solnedgangen ved Hong Island.
Villaerne er skønt indrettet, meget rummelige (minimum 73 m2) og har alle moderne faciliteter samt semi-åbent badeværelse. Til familier findes der enkelte familievillaer. Her er 3 barer og restauranter, som serverer lækker thai-mad og internationale retter. Langs stranden finder I også flere lokale restauranter. En smuk oase for jer der gerne vil have et par dage med bare tæer på en næsten "øde ø".

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Hyggeligt hideaway på Koh Yao's østkyst
 • Rummelige villaer
 • En dejlig oase uden for mange turister

Phuket
4
Orchidacea Resort

Orchidacea Resort

Orchidacea Resort ligger i den sydlige ende af Kata-bugten, lige ved den hyggelige by og kun 5 min. fra stranden. Hotellet har mange tilbagevendende gæster - pga. af de søde mennesker på hotellet, den gode beliggenhed og den attraktive pris. Her kan I vælge mellem at bo på superior værelserne med udsigt til pool og have eller i deluxe værelserne med udsigt over Kata-bugten. Hotellet ligger op ad en skråning og er ikke egnet for gangbesværede. Her er ingen elevator, og bestiller I deluxe værelserne med havudsigt, er der mange trapper men en fantastisk udsigt. Værelserne er store og med stor balkon, aircondition, kaffe/te faciliteter, minibar og gratis wifi. På hotellet er der pool område med jacuzzi og separat børnepool, poolbar, restaurant samt mulighed for massage. Der kan bookes udflugter fra hotellet. Et hyggeligt hotel der af mange bruges til langtidsferie.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Mange tilbagevendende gæster
 • Pool område med jacuzzi og separat børnepool
 • Ikke for gangbesværede


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Khao Lak
5
La Flora Resort

La Flora Resort

Luksusresort direkte ud til en Khao Laks bedste strande og i gåafstand til shopping og restauranter. Resortet ligger i en stor tropisk have, og mellem bygningerne og gennem haven snor den ene af hotellets 2 pools sig. Her kan I finde små oaser med solstole langs poolen, eller forsætte til den ene ende hvor børnepoolen befinder sig. Den anden pool ligger få skridt fra stranden. I kan nyde solnedgangen med en drink i baren samt benytte jer af nogle af resortets mange faciliteter som fitness, vandsport, massage eller yoga. Slentrer I om aftenen langs stranden, kan I finde små hyggelige restauranter i vandkanten, som serverer fristende thai-mad. På resortet indtages måltiderne ved vandet på The Sire Restaurant.
Resortets værelser er rummelige og indrettet i moderne thai-stil. Nogle er med balkon, andre med direkte adgang til lagune-poolen. Alle har udsigt til pool eller have. La Flora Resort er lækkert, og velegnet til jer der gerne vil have et højt serviceniveau og god beliggenhed.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksusresort direkte til en Khao Laks bedste strande
 • Rummelige og velindrettede værelser i moderne thai-stil.
 • Gå-afstand til byen

Koh Yao
4
Santhiya Resort Koh Yao Yai

Santhiya Resort Koh Yao Yai

Santhiya betyder naturlig skønhed, og det er det, I får her: et lækkert resort der er bygget i thai-stil og helt i harmoni med naturen. Alle krummelurer er håndskårne, og hvert år renoveres alle værelser, så alt altid fremstår indbydende og smukt. Resortet strækker sig fra stranden og over klipperne i alt 1500 m, og I kan vælge mellem smukke værelser eller enorme villaer med private pools og stor terrasse. Fra alle værelser og villaer er der en fantastisk udsigt over Phang-Nga bugten og privatliv på balkonen eller terrassen. Værelserne er med badekar på terrassen, og vælger I at bo i pool-villa, har I tilknyttet butlerservice. Alle værelser og villaer er lavet i teaktræ, og alle steder afspejles Thailands natur og kultur. Her er 2 pool områder, lækker spa-afdeling, fitness, undervisning i thai-boksning, yoga og  kokkeskole, og fra den private sandstrand kan der gratis lånes havkajakker og paddle-boards. Langs stranden findes et par små lokale restauranter og et mindre super-marked. Resortet har 6 gode restauranter, der serverer lækre retter. Morgenmaden serveres med udsigt over bugten på klipperne, eller på stranden hvis I bor i villa. Ankommer I fra Phuket, er der 25 min. speedbåd transfer direkte til resortet. Et luksuriøst hideaway for både familier og par.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Smukt resort i autentisk thaistil
 • Fantastisk udsigt fra alle værelser og villaer
 • Gastronomi og service på højt niveau

Phuket
4
Centara Grand Beach Phuket

Centara Grand Beach Phuket

Centara Grand Beach Phuket ligger i hjørnet af Karon stranden, i gå afstand til den hyggelige by og direkte til dejlig sandstrand. Hotellet er perfekt til familieferier, men rejser I som 2 voksne er der også pool område forbeholdt voksne. 
Her er masser af faciliteter : vandrutchebaner, lazy river, legeplads, kids club, fitness, tennis, game room og lækker spa-afdeling. Her er flere pool områder, det største strækker sig helt ned til sandet. 
I er nær ved Karon by, men ønsker I at spise på resortet er her 3 lækre restauranter samt Barefoot bar på stranden der serverer drinks og snacks - det perfekte sted at nyde solnedgangen fra. 

Resortets værelser er lyst og lækkert indrettede - enten med 2n dobbeltseng, eller 2 dobbeltsenge til 2 voksne og 2 børn. Her er alle moderne faciliteter.
Deluxe og deluxe seaview værelser på 49 m2 til max 2 voksne og 2 børn under 12 år. Fås også med spa på terrassen
Premium deluxe værelser på 69 m2 med stor hjørne altan til max 2 voksne og 3 børn under 12 år
Deluxe pool suite på 69 m2 med privat plunge pool

Et virkelig dejligt resort for familier der gene vil have mange faciliteter og bo godt.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Bo direkte til Karon stranden
 • Lazy River og vandrutchebane til de mindste
 • Flere pool områder, hvoraf et er forbeholdt voksne gæsterDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Khao Lak

Dag 3-6:
Khao Lak

Dag 7:
Khao Lak - Koh Yao Yai

Dag 8-10:
Koh Yao Yai

Dag 11:
Koh Yao - Phuket

Dag 12 - 14:
Phuket

Dag 15:
Phuket - hjemrejse

Dag 16:
Ankomst til Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C
Nedbør 40 mm 27 mm 59 mm 140 mm 334 mm 275 mm 284 mm 265 mm 398 mm 339 mm 187 mm 66 mm
Nedbørsdage 6 4 5 10 18 18 17 18 19 20 17 12
Solskinstimer 9 9 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8

Udflugter

Phuket: Khao Sok Safari

- Heldagstur pr. person DKK 615,-

På denne tur sejler I først til Phang Nga Bay National Park i en alm. båd. Der er gratis forsyninger ombord såsom frugter, snacks, ikke-alkoholiserede drikke, drikkevand samt kaffe og te. Båden omstiges ca. kl. 11:00, og der gives sikkerhedsinstrukser undervejs. Guiden vil padle søkajakerne ind i nationalparkens grotter og rundt om øen. Der vil være maksimum 2 gæster og 1 guide per kajak. På vej til øen Naka Yai serveres en thai buffet til frokost i båden. På Naka Yai kan I solbade, svømme eller padle i kajak langs stranden. Ca. kl. 17:30 er der afgang fra Naka Yai til Phuket og derefter transport tilbage til hotellet. Varighed: 9 timer. Min. 2 personer


Phuket: Coral Island

- Heldagstur pr. person DKK 375,-

Transport fra hotellet til Ao Chalong mole, hvorfra man sejler i båd til Coral Island (det formelle navn er Koh Hae, men kaldes Coral Island pga. dets storslåede koral rev), en populær destination, der er beliggende ca. 9 km fra Phukets sydøstkyst. I dagstimerne er der meget liv på stranden med mennesker, der enten snorkler, står på vandski, paraglider eller solbader på den fine strand med det krystalklare hav. Dykning på øen er også en mulighed. Der er to rigtig fine strande på både øst og vestkysten af øen. Vandet er roligt og klart, perfekt til alle muligevandaktiviteter. Dykning, jet-ski, parasailing osv. er dog på egen regning. Efter en fredelig og afslappende dag returnerer I til Phuket. Frokost er inkluderet. Turens varighed: ca. 8 timer. Min. 2 personer


Phuket cykeltur

- Halvdagstur pr. person DKK 405,-

Denne tur bringer jer gennem mange af Phukets smukke landskaber og naturlige attraktioner. Det er en relativ nem cykeltur for alle aldre, men en lille smule erfaring vil hjælpe, eftersom der for det meste køres på landsbyveje og lokale stier. Der er enkle udfordrende bakker, som man altid kan gå op af, hvis det er lettere. Turen er på ca. 20-25 kilometer. I bliver hentet på hotellet og kørt til Tala Beach. Efter en kort introduktion til ruten og sikkerheds instrukser, vil I begive jer ud på cykelturen langs den nordlige del af Phuket. Ruten fører jer gennem idylliske gummiplantager, smukke dale og kokoslunde. Efter en kaffepause cykler I mod den østlige og mest usete del af Phuket. Her gøres stop på Ao Por View Point, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Turens varighed: ca. 5 timer. Min. 2 personerLad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn