Krabi's smukke natur og Koh Lanta's skønne strande

Krabi's smukke natur og Koh Lanta's skønne strande

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

16 dage fra DKK 9.990,-
Se datoer og priser

Kombinér Krabi's smukke natur med Koh Lanta's skønne strande. Her får I det bedste af det hele og I bor på gode 4* eller 5* hoteller undervejs, uden lang transporttid mellem destinationerne. 
Krabi Provinsen har Thailands smukkeste og mest særprægede natur og de mere end 20 bugte ligger som en perlerække langs den 15 km lange kyststrækning. I Krabi bor I ved den hyggelige Ao Nang Beach med en afslappende atmosfære, et stort udbud af restauranter og små forretninger.
På Koh Lanta finder I en afslappet atmosfære, smukke strande ud til Andamanerhavet og mulighed for at tage på snorkelture, ø-rundture og jeepsafari i regnskoven. Hotellet ligger på den skønne Klong Dao Beach, med hyggelige restauranter langs stranden. 

Det er muligt at kombinere med ophold på f.eks. Koh Mook. 

Rejs feks. d. 1. - 16/4 

Højdepunkter på rejsen

 • Kombination af fastland og afslappende ø-ferie
 • Oplev de smukkeste landskaber i Thailand
 • Mulighed for kombination med Phi Phi

Få overblikket

Hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Lanta
7
Cha-Da Beach Resort & Spa

Cha-Da Beach Resort & Spa

Skønt resort direkte til den fine Klong Dao strand med store suiter, der egner sig fantastisk til familier med børn - og til voksne. To år har det taget at opføre dette helt fantastiske strand resort, der udelukkende tilbyder indkvartering i suiter. Her finder I Koh Lantas største pool-område udformet som en lagune, og som løber gennem hotellet. Derudover er her et poolområde med stor børnepool ned mod stranden, fitnesscenter, legeplads, vandsportscenter og flere restauranter. For familier er suiterne opdelte med forældre- og børnesoveværelse hver for sig. Silver suiter er beliggende på 1. og 2. sal, og Gold suiter ligger i stueetagen med direkte adgang til lagune poolen.
Emerald og platinum suiter ligger i haven - platinum suiter har plads til 6 personer og har 2 soveværelser og stue. Alle suiterne er lækkert indrettede med alle moderne faciliteter. Resortet ligger direkte til stranden med små restauranter under palmerne. Ønsker I at komme til byen, tager det kun 10 min. til Saladans markeder. Cha-Da Beach Resort & Spa er det oplagte sted, både for de, der søger lækre omgivelser til en afslappende ferie, eller for familien der vil hygge sig med børnene.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Store suiter med adskilte soveværelser til familier
 • 2500 m2 swimmingpool
 • Beliggende direkte ud til Andamanerhavet

Krabi
6
Cha-da Krabi Thai Village Resort

Cha Da Thai Village Resort

Cha Da Thai Village Resort er et dejligt førsteklasse resort i Krabi-bugten. Resortet ligger i grønne omgivelser med gåafstand til den populære Ao Nang strand og by. Resortet har et stort poolkompleks inkl. børnepool og et poolområde forbeholdt voksne, eget spa, fitnesscenter samt restaurant og turskranke, hvorfra I kan booke udflugter. Vi kan også anbefale et besøg på den familieejede restaurant "Green Lemon", som ligger på den anden side af vejen. Værelserne på Cha Da Thai Village Resort er indrettede i smuk thailandsk stil og har alle de faciliteter, man kan forvente af et 1. klasse resort. Her er grand deluxe værelser med balkon og grand executive værelser med terrasse og med plads til 2 voksne og 2 børn samt family dupleks værelse i 2 etager med plads til op til 6 personer. Et skønt familiehotel og et godt udgangspunkt til at opleve Krabi og den smukke natur omkring.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Dejligt familie hotel
 • Familieværelser med plads til op til 6 personer
 • Flere pool områder og kort til by


Ændringsmuligheder

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Lanta
7
Rawi Warin Resort & Spa

Rawi Warin Resort & Spa

Lækkert resort med masser af faciliteter på den sydlige del af Koh Lanta ved Klong Nin Beach. Resortet ligger direkte på stranden og strækker sig ind i landskabet, hvor de 185 værelser og villaer ligger fordelt i en smuk tropisk have. Her får I masser af faciliteter: flere pool-områder, tennisbaner, fitness, legeplads, spa-afdeling, yoga-center, cykler (gratis), havkajakker (gratis) samt flere gode restauranter. Ønsker I at spise mere lokalt, er der en kort gå-tur langs stranden til små, hyggelige restauranter. Værelserne og villaerne er på min 45 m2 og er lækkert indrettede i moderne thai-stil. Der er gratis wifi på hele resortet. Området er kuperet og snor sig mellem karpe-damme og palmer - det er muligt at blive kørt i golfvogne rundt på resortet. Her findes også en lang badebro samt hav-pool, så det er lettere at bade ved lavvande.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert resort med masser af faciliteter
 • Bo direkte på stranden
 • Fredelig beliggenhed

Krabi
6
Centara Grand Beach Resort & Villas

Centara Grand Beach Resort & Villas

Luksuriøst resort på lækker privat strand hvortil der kun kan sejles. Her får I et fantastisk hotel, der er bygget ind i naturen og med utroligt lækre værelser samt en af de bedste strande i Krabi. Resortet består af bygninger med 8 værelser i hver bygning, som strækker sig fra den 500 m lange, private strand op mod klipperne, der udgør kulissen. Alt er udført og indrettet i lækker thai-stil med en overflod af plads omkring jer. Her kan I fra resortets pool nyde udsigten til de smukke klipper, der omgiver resortet, og som skyder op af vandet, eller I kan gøre brug af de mange faciliteter der tilbydes: fitness, vandsport, kids club eller Spa Cenvaree. På hele området er der en sti, hvor tropiske planter i alle afskygninger breder sig.
Værelserne på Centara er på 72 m2 og fås med udsigt til haven eller havet og med eller uden jacuzzi på den store terrasse. På alle værelserne kan der bo op til 2 voksne og 2 børn under 12 år. Her er ikke mindre end 4 restauranter, der serverer alt fra japansk over thai til internationalt og seafood. Priserne er rimelige, og kvaliteten af maden er utroligt høj. Ønsker I at komme til byen, er der gratis shuttle fra resortet til Nopparat Pier flere gange dagligt (frem til kl. ca. 22 om aftenen). Resortet tilbyder også club-faciliteter mod mer-pris.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksuriøst hotel på lækker privat strand
 • Alt er udført og indrettet i lækker thai-stil med en overflod af plads
 • Højt gastronomisk niveau

Koh Mook
4
Koh Mook Sivalai Beach Resort

Koh Mook Sivalai Beach Resort

Sivalai er en destination i sig selv med sin enestående beliggenhed på spidsen af Koh Mook mellem 2 dejlige strande. Langs de 2 strande ligger charmerende bungalower spredt, og helt ude på spidsen ligger restauranten med en fantastisk udsigt. Her kan I nyde lækker seafood, thai- og internationale retter eller få en forfriskning, mens I nyder havet og strandens farver.
De 48 bungalows er meget rummelige og lækkert indrettede i smuk thai stil. De ligger alle med front mod havet i 1. eller 2. række, og der findes også familievillaer til 2 voksne og 2 børn.
Her er 2 pool områder og en stor spa-afdeling samt vandsportscenter. Ønsker I at booke udflugter, kan receptionen hjælpe med dette. På strandene og omkring poolen er der god plads, så I kan altid finde helt jeres egen spot under palmerne.
Sivalai er ikke et luksushotel, men det kan noget helt specielt på grund af de utroligt smukke omgivelser, atmosfæren, menneskerne der arbejder her og Robinson Crusoe oplevelsen. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Enestående beliggenhed mellem 2 skønne strande
 • Lækre bungalows, de fleste med havudsigt
 • Højt serviceniveauDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst koh Lanta

Dag 3-8:
Koh Lanta

Dag 9:
Koh Lanta - Krabi

Dag 10-14:
Krabi

Dag 15:
Krabi - hjemrejse

Dag 16:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 32° C 33° C 34° C 34° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C
Nattemperatur 22° C 22° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C
Nedbør 53 mm 24 mm 49 mm 124 mm 292 mm 245 mm 260 mm 246 mm 355 mm 325 mm 252 mm 108 mm
Nedbørsdage 6 3 5 11 22 20 20 20 23 22 17 10
Solskinstimer 9 9 9 8 6 6 6 6 5 6 6 7
Dagtemperatur 31° C 32° C 33° C 33° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C
Nedbør 48 mm 25 mm 52 mm 129 mm 309 mm 261 mm 273 mm 259 mm 373 mm 330 mm 230 mm 91 mm
Nedbørsdage 5 6 3 15 19 19 17 17 19 19 14 8
Solskinstimer 9 10 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn