Koh Tao og Koh Samui ø-hop

Koh Tao og Koh Samui ø-hop

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

15 dage fra DKK 12.990,-
Se datoer og priser

Hvide strande, svajende palmer og hyggelige boutique resorts i strandkanten er nogle af de ting, I kan glæde jer til på denne rejse. Koh Tao og Koh Samui komplimenterer hinanden perfekt - begge steder får I fantastiske strande, men derudover får I Koh Tao’s fantastiske snorkling og Koh Samui’s store udbud af byliv. Transporten mellem øerne er nem og bekvem på store katamaranfærger, hvorfra I kan nyde udsigten undervejs fra soldækket. Det er muligt at forlænge rejsen med ophold på Koh Phangan eller med storbystop i Bangkok, Dubai eller Singapore.

Højdepunkter på rejsen

 • Fantastiske strande på 2 dejlige øer
 • Fredelig beliggenhed
 • Perfekt klima til en sommerferie

Få overblikket

Hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Tao
5
Sensi Paradise Beach Resort

Sensi Paradise Beach Resort

Skønt bungalow resort på øens længste strand og tæt ved rigtig god snorkling. Sensi Paradise er en lille perle på Koh Tao, og her får I smilende betjening, utroligt hyggelige omgivelser i traditionel thai stil samt en fantastisk beliggenhed direkte til dejlig strand tæt ved snorkling og lidt byliv. Resortets bungalows ligger spredt ud i en lækker tropisk have, har terrasse med rustikke møbler og udsigt til pool, have eller hav. De har alle moderne faciliteter som aircon, køleskab og wifi.

Superior bungalows med udsigt til haven. Deluxe bungalows med udsigt til pool. Romantic seaview bungalows med udsigt til stranden.

Der tilbydes også familiebungalows med plads til 2 voksne og 2 børn. Her kan I nyde dagene på stranden, snorkle mellem farverige fisk, benytte poolen, få massage under palmerne og spise jeres måltider med udsigt til det krystalblå hav. Langs stranden findes små barer og restauranter samt dykkercentre. Et virkelig skønt resort som vi varmt kan anbefale.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende på øens længste strand
 • Hyggelige omgivelser i traditionel thai stil
 • God snorkling fra stranden

Koh Samui
8
Baan Chaweng Beach Resort & Spa

Baan Chaweng Beach Resort & Spa

Hyggeligt boutique resort beliggende midt i Chaweng direkte ud til den dejligste strand og tilbagetrukket fra hovedgaden. En lille oase i Chaweng by på en stikvej fra hovedgaden, så der på resortet er stille og fredeligt. Her bor I direkte ud til det bedste stykke af Chaweng stranden i en stor tropisk have med eksotiske blomster og palmer overalt. Atmosfæren på hotellet er familiær, og hotellet har mange faste gæster. Her er en dejlig restaurant, hvor I kan nyde jeres morgenmad med udsigt til stranden, en lille pool samt mulighed for massage under palmerne til lyden af bølgeskvulp. Værelserne er hyggeligt indrettede i varme farver og thai-stil, og de indeholder alle moderne faciliteter inklusiv wifi. Et dejligt hotel beliggende centralt i Chaweng, så I kan gå til det hele.

Superior værelser er i stueetage eller på 1.sal
Superior eller deluxe villaer er beliggende i haven
Grand deluxe villa har ”skrå” havudsigt fra terrassen
Beachfront suite har som navnet siger, havudsigt

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Hyggeligt boutique resort direkte til fantastisk strand
 • På Chaweng Beach nær hovedgaden men tilbagetrukket
 • Familiær atmosfære


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Tao
5
Haadtien Beach Resort

Haadtien Beach Resort

Dejligt bungalow resort i den sydlige del af Koh Tao beliggende direkte ud til smuk, hvid sandstrand med rigtig god snorkling. Resortet ligger ved en 350 m privat sandstrand, og alle de 70 villaer ligger spredt omkring stranden og i den dejlige, tropiske have. Villaerne er bygget, så de harmonerer med naturen omkring og i lækre farver og materialer. De har desuden store møblerede terrasser, hvorfra I kan nyde udsigten. Der findes flere forskellige kategorier med udsigt til haven eller havet samt enkelte familie villaer.
Udover fantastisk snorkling fra stranden er det muligt at leje scootere på hotellet, få massage på stranden eller tage på tur med longtail både, som der altid er et par stykker af. Resortet har en dejlig pool helt nede ved stranden, eget dykkercenter samt en bar og lækker restaurant, hvorfra I kan nyde udsigten over havet. Fra receptionen kan der arrangeres bil til byen.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende direkte ud til smuk, hvid sandstrand
 • Bo i villa med stor terrasse
 • God snorkling direkte fra stranden

Koh Samui
8
Saii Koh Samui Choengmon

Saii Koh Samui Choengmon

Lækkert thai inspireret resort beliggende i fredelige omgivelser direkte ud til Hanuman Bays strand. Her får I et resort med et meget højt serviceniveau, utroligt lækre suiter og villaer, der alle har privat plunge pool og smukke omgivelser i den store tropiske have. På resortets område findes restaurant og bar, hvor I kan nyde lækre retter og drinks til en smuk solnedgang. Af øvrige faciliteter findes et pool område ned til stranden med poolbar, fitness, yoga, kokkeskole samt en lækker spa-afdeling. Ønsker I at tage en tur til Chaweng by, er det blot 10 min. kørsel væk, og resortet tilbyder shuttlebus service. Suiterne og villaerne ligger spredt i den smukke have og er flot indrettede i lyse blå og beige nuancer. Alle er meget rummelige og har privat plunge pool og solterrasse samt alle moderne faciliteter. De fås med udsigt til enten haven eller stranden. Resortet har mange små-projekter for miljøet som genopretning af koralrev, affaldsminimering mm. Et helt igennem lækkert resort med masser af plads til privatliv.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Fredelig beliggenhed 10 min fra Chaweng
 • Alle suiter og villaer med plunge pool
 • Højt serviceniveauDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Koh Tao

Dag 3-6:
Koh Tao

Dag 7:
Koh Tao - Koh Samui

Dag 8-14:
Koh Samui

Dag 15:
Koh Samui - hjemrejse

Dag 16:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 29° C 29° C 30° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 29° C 29° C
Nattemperatur 22° C 23° C 24° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C
Nedbør 123 mm 39 mm 54 mm 85 mm 172 mm 118 mm 146 mm 137 mm 141 mm 275 mm 463 mm 188 mm
Nedbørsdage 9 4 4 8 17 16 16 16 18 20 20 15
Solskinstimer 7 8 8 8 6 6 6 6 6 6 6 7
Dagtemperatur 29° C 29° C 30° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 29° C 29° C
Nattemperatur 22° C 23° C 24° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C
Nedbør 123 mm 39 mm 54 mm 85 mm 172 mm 118 mm 146 mm 137 mm 141 mm 275 mm 463 mm 188 mm
Nedbørsdage 9 4 4 8 17 16 16 16 18 20 20 15
Solskinstimer 7 8 8 8 6 6 6 6 6 6 6 7

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn