Familietilbud - luksus på Koh Yao og Khao Lak

Familietilbud - luksus på Koh Yao og Khao Lak

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

16 dage fra DKK 14.290,-
Se datoer og priser

Forkæl jer selv og hinanden med en fantastisk vinterferie med familien til Koh Yao Yai og Khao Lak. Undervejs kan I glæde jer til paradis strande, masser af faciliteter og mange turmuligheder til lands og til vands. Den perfekte rejse til at skabe nye rejseminder.

Rejs til super-pris over skoleferien.

Vi har ledige pladser i hele vinteren til Thailand - Se alle vores rejseforslag til Thailand her

 

Højdepunkter på rejsen

 • 8 nætter på 4* strandresort ved Khao Lak
 • 5 nætter på 5* Santhiya Koh Yao Yai
 • Rejs over uge 7 for kr. 54.000,- i alt for 2 voksne og 2 børn

Få overblikket

Hotel

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Yao
5
Santhiya Resort Koh Yao Yai

Santhiya Resort Koh Yao Yai

Santhiya betyder naturlig skønhed, og det er det, I får her: et lækkert resort der er bygget i thai-stil og helt i harmoni med naturen. Alle krummelurer er håndskårne, og hvert år renoveres alle værelser, så alt altid fremstår indbydende og smukt. Resortet strækker sig fra stranden og over klipperne i alt 1500 m, og I kan vælge mellem smukke værelser eller enorme villaer med private pools og stor terrasse. Fra alle værelser og villaer er der en fantastisk udsigt over Phang-Nga bugten og privatliv på balkonen eller terrassen. Værelserne er med badekar på terrassen. Alle værelser og villaer er lavet i teaktræ, og alle steder afspejles Thailands natur og kultur. Her er 2 pool områder, lækker spa-afdeling, fitness, undervisning i thai-boksning, yoga og  kokkeskole, og fra den private sandstrand kan der gratis lånes havkajakker og paddle-boards. Langs stranden findes et par små lokale restauranter og et mindre super-marked. Resortet har 6 gode restauranter, der serverer lækre retter. Morgenmaden serveres med udsigt over bugten på klipperne, eller på stranden hvis I bor i villa. Ankommer I fra Phuket, er der 25 min. speedbåd transfer direkte til resortet. Et luksuriøst hideaway for både familier og par.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Smukt resort i autentisk thaistil
 • Fantastisk udsigt fra alle værelser og villaer
 • Gastronomi og service på højt niveau

Khao Lak
8
Graceland Khaolak Beach Resort

Graceland Khaolak Beach Resort

Graceland Khaolak Beach Resort ligger direkte til en smuk brede sandstrand og kun få skridt fra det krystalklare vand med udsigt til det smukke tropiske landskab - det ideelle sted for en afslappende ferie i smukke grønne omgivelser.

Værelserne på Graceland Khaolak Beach Resort er elegante og rummelige, med moderne faciliteter og stilfuld indretning. Alle værelser har balkon eller terrasse med udsigt til poolen eller med direkte adgang til poolen. 

På resortet finder I to smukke poolområder, der indbyder til afslapning og sjov. De store pools er omgivet af frodige palmetræer og farverige blomsterbede. Swim-up baren tilbyder forfriskende eksotiske drinks, mens solsengene giver mulighed for afslapning i skyggen. Her er også fitnesscenter, en spa med skønne behandlinger, og børneklub for de mindste. 

I resortets restauranter kan I nyde lækre retter fra det thailandske og internationale køkken, mens I nyder den fantastiske udsigt over havet. Med en varieret menu og en hyggelig atmosfære er det det perfekte sted at afslutte en dag fyldt med eventyr og skønhed. Ønsker I at tage til Khao Lak by tager det 10 minutter i bil. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Fredelig beliggenhed direkte til fin sandstrand
 • Flere swimmingpools omgivet af palmtræer og grønne omgivelser
 • Masser af faciliter


Alternative hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Khao Lak
8
La Flora Resort

La Flora Resort

Luksusresort direkte ud til en Khao Laks bedste strande og i gåafstand til shopping og restauranter. Resortet ligger i en stor tropisk have, og mellem bygningerne og gennem haven snor den ene af hotellets 2 pools sig. Her kan I finde små oaser med solstole langs poolen, eller forsætte til den ene ende hvor børnepoolen befinder sig. Den anden pool ligger få skridt fra stranden. I kan nyde solnedgangen med en drink i baren samt benytte jer af nogle af resortets mange faciliteter som fitness, vandsport, massage eller yoga. Slentrer I om aftenen langs stranden, kan I finde små hyggelige restauranter i vandkanten, som serverer fristende thai-mad. På resortet indtages måltiderne ved vandet på The Sire Restaurant.
Resortets værelser er rummelige og indrettet i moderne thai-stil. Nogle er med balkon, andre med direkte adgang til lagune-poolen. Alle har udsigt til pool eller have. La Flora Resort er lækkert, og velegnet til jer der gerne vil have et højt serviceniveau og god beliggenhed.

Det er muligt at tilkøbe all-inclusive på dette resort.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksusresort direkte til en Khao Laks bedste strande
 • Rummelige og velindrettede værelser i moderne thai-stil.
 • Gå-afstand til byenDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Koh Yao Yai

Dag 3-6:
Koh Yao Yai

Dag 7:
Koh Yao Yai - Khao Lak

Dag 8-14:
Khao Lak

Dag 15:
Hjemrejse Thailand

Dag 16:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C
Nedbør 40 mm 27 mm 59 mm 140 mm 334 mm 275 mm 284 mm 265 mm 398 mm 339 mm 187 mm 66 mm
Nedbørsdage 6 4 5 10 18 18 17 18 19 20 17 12
Solskinstimer 9 9 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn