Bangkok, River Kwai & Hua Hin

Bangkok, River Kwai & Hua Hin

Individuel rundrejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse
Kultur

15 dage fra DKK 11.990,-
Se datoer og priser

Denne rejse til Bangkok, River Kwai & Hua Hin giver jer en god blanding af oplevelser og ren afslapning. Rundrejsen starter i Sydøstasiens mest livlige by, Bangkok. Det er svært at finde storbyer, der kan matche Bangkok, når det gælder shoppingmalls, markeder, natteliv og seværdigheder. I fortsætter mod River Kwai, der midt i den skønne, frodige natur vidner om de allierede fangers triste skæbne under 2. verdenskrig. Der er at væld af spændende oplevelser såsom en togtur på ”Dødens Jernbane”, udforskning af grotter og vandfald, vandring på Broen over Floden Kwai og meget mere. Efter en enkelt nat i Bangkok tager I ned til feriebyen Hua Hin. Hua Hin er på grund af sin blanding af strandferie og fiskerby en af skandinavernes populæreste feriemål i Thailand. 

Højdepunkter på rejsen

 • Storby, natur, kultur og strand
 • 3 dages River Kwai ophold inkl. ture og helpension
 • Spændende togtur på ”Dødens Jernbane”

Få overblikket

Hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Bangkok
3
Narai Hotel

Narai Hotel

Narai Hotel ligger i centrum af Bangkok på Silom Road med shopping og underholdning lige uden for døren. Der er kun få minutters gang til natmarkedet med shopping og underholdning samt skytrain stationen Chong Nonsi, så det er nemt at komme rundt til byens attraktioner. De 472 rummelige værelser er godt indrettede og har alle aircondition, tv, radio, køleskab/minibar, hårtørrer og safetybox. Hotellet har en mindre swimmingpool, fitnesscenter, bar samt hhv. en italiensk og en asiatisk restaurant. Et rigtig godt hotel med Bangkoks seværdigheder lige for døren. Afstand til restaurant og shopping: 50 m.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Central beliggenhed
 • Swimmingpool
 • Godt til prisen

River Kwai
2
River Kwai Resotel

River Kwai Resotel

På bredden af floden Kwai, omgivet af frodig tropisk skov, ligger dette lille atmosfærefyldte jungle resort. De 45 bungalows er enkelt indrettede men udstyrede med aircondition, toilet og bad. Der er turdesk på resortet, der arrangerer udflugter til f.eks. elefantlejr, mountain bike, udlejning af kano samt bambusflåde rafting - disse ture betales direkte til hotellet. River Kwai Resotel har desuden en hyggelig restaurant og swimmingpool.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Jungleresort
 • Beliggende ned til floden

Hua Hin
7
Baan Talay Dao Resort

Baan Talay Dao Resort

Charmerende og hyggeligt resort beliggende direkte ud til havet i den sydlige del af Hua Hin bugten ca. 10 min. kørsel fra centrum. Resortet stod færdigt i 2004, og det er lykkedes for ejerne, 9 brødre og 1 søster, at skabe et atmosfærefyldt resort til nogle skønne feriedage i pragtfulde omgivelser. De 32 bungalows og værelser er opført omkring et gammel teaktræshus på pæle i begyndelsen af 1900-tallet. Bygningen fungerer i dag som stedets hyggelige bar. Her findes selvfølgelig også restaurant og en swimmingpool, der begge har udsigt over havet. Alle værelser har terrasse eller balkon og er indretningsmæssigt et succesfuldt mix mellem traditionelle thai møbler og moderne faciliteter. Et charmerende boutique hotel i udkanten af byen.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Direkte på stranden
 • Hyggeligt boutique hotel


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Bangkok
3
Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside

Lækkert hotel i hjertet af Bangkok med udsigt over Chao Phraya floden og med egen kajplads med både, der kan føre jer rundt i Bangkok. Udover hotellets fantastiske beliggenhed er værelserne og suiterne også noget helt specielt her. Store, lyse værelser med udsigt til Bangkoks skyline eller over floden, og suiter med op til 3 soveværelser, hvis I rejser sammen som en familie. Alle værelser og suiter har desuden balkon samt alle moderne faciliteter inklusiv wifi. På 6. sal findes poolen, som er en af de større i Bangkok, og med udsigt til floden og byen. Der er flere restauranter at vælge imellem, hvis I da ikke går ned i en af Bangkoks ældste gader, der ligger ved hotellet. Her finder I alle de hyggelige, lokale restauranter. Hotellet har egen kajplads, hvorfra I gratis kan blive sejlet de 5 min. til skytrain, så alt er indenfor rækkevidde på kort tid. Chatrium Riverside er en rigtig god base for et par dages stop-over i Bangkok og for både par eller familier.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Skønt hotel med udsigt til floden
 • Egen båd til sky-train
 • Værelser og lejligheder med balkon

River Kwai
2
The Floathouse River Kwai

The Floathouse River Kwai

Luksus-tømmerflåder på floden Kwai med egen terrasse og udsigt til junglen fra liggestolen. Resortet består af 24 flydende villaer, der er lækkert indrettede i teaktræ og varme farver. Hver villa er på ca. 90 m2 inkl. jeres private terrasse med sofaseng. Her har I alle moderne faciliteter til jeres rådighed: myggenet, aircondition, satellit TV, minibar, safetybox og kaffe/te faciliteter. Resortet har en fælles stor tømmerflåde, der fungerer som restaurant samt bar, hvor I kan nyde en drink til junglens lyde og med udsigt til de lokale, der sejler forbi. Imellem turene omkring Kwai kan I tage en sejltur i havkajak på det rolige vand, svømme i floden eller vandre til River Kwai Resotel og benytte deres pool. Turen er på godt 20 min. ad afmærkede stier. En virkelig skøn oplevelse i smukke naturmaterialer og med  en fantastisk beliggenhed.

Se video fra The Floathouse her

3 dages River Kwai tur med 2 overnatninger på Floathouse:

Dag 1: Bangkok – Kanchanaburi - River Kwai
I bliver hentet på jeres hotel i Bangkok omkring kl. 8 om morgenen, og turen går mod Kanchanburi og River Kwai. Første stop er den verdenskendte bro over floden Kwai, en del af dødens jernbane som blev bygget af krigsfanger under 2. verdenskrig. I stiger ombord på toget, som kører over broen og ud i det frodige og bjergrige landskab langs floderne "Lille Kwai" og "Store Kwai". Efter halvanden times togtur stiger I af og spiser en dejlig frokost på en lokal restaurant med fantastisk udsigt. Turen fortsætter til Hellfire Pass, hvor der et lille lokalhistorisk museum, og I har mulighed for at vandre ned i det berygtede pas med den blodige historie. Herfra fortsættes med longtail båd til det smukke Floathouse, der ligger langs floden Kwai, og I checker ind. Middagen serveres i hyggelige omgivelser på resortets terrasse med udsigt til jungle og flod.
Frokost og middag er inkluderet

Dag 2: Kanchanaburi
Start dagen til junglens lyde med en kop kaffe på jeres terrasse og med udsigt til de lokale, der sejler forbi med varer eller for at sætte deres net. Efter en lækker morgenmad er der besøg ved Mon-folkets landsby, som ligger ikke langt fra The Floathouse. Oprindeligt var Mon-folket flygtninge fra Burma, og de har ikke ændret væsentligt på deres måde at leve på. Resten af dagen kan nydes med afslapning ved floden, ture med havkajak eller I kan gå en tur i junglen ad de afmærkede stier.
Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.


Dag 3: River Kwai - Kanchanaburi – Bangkok
Formiddagen er afsat til afslapning ved floden, eller I kan tage en morgentur i havkajak og se junglen vågne op helt tæt på. Frokosten serveres på resortet, hvorefter I checker ud, og der sejles tilbage til bussen. Herfra fortsætter turen ind til Kanchanaburi og det interaktive museum Thai-Burma Railway Center, hvor I får historien om "Dødens Jernbane". Herefter fortsættes til en krigskirkegård med mindesten for nogle af de mere end 6.000 allierede krigsfanger, der mistede livet under konstruktionen af "Dødens Jernbane". Der er transport retur til Bangkok, hvor I er fremme ca. kl. 18.
Morgenmad og frokost er inkluderet.

Fakta

 • Luksustømmerflåder på floden
 • Beliggende ned til floden

Hua Hin
7
Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hilton er et rigtig godt førsteklasseshotel og har afgjort Hua Hins mest attraktive beliggenhed. Fra hotellets lobby kan I se ned til stranden, og der er kun få meter til Hua Hins charmerende bycentrum med fiskerestauranter, barer, forretninger og det store marked. Hilton Hua Hin er i dag et af byens mest attraktive steder at bo. Værelserne er store (minimum 42m²) og alle med privat balkon, hvorfra der er udsigt over stranden og havet. Hotellet har en stor lagune-formet swimmingpool med bar og vandrutsjebane til børn og barnlige sjæle. Af øvrige faciliteter kan nævnes fitnesscenter, sauna, tennis- og squash-baner.
Der kan bo op til 2 voksne og 2 børn under 12 år på oceanview og executive oceanview værelserne som er på 42m²
I suiterne kan der bo op til 2 voksne og 4 børn under 12 år (på 60-80 m²)
Executive værelser og suiter tilknytter sig lounge access med forfriskninger hele dagen, mulighed for at spise morgenmad i loungen, eftermiddags kaffe/the samt vin/drinks og let aftensmad. Et meget populært hotel med mange gen-besøgende. Afstand til restaurant og shopping: 50 m. Afstand til strand: 30 m.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende direkte til stranden og lige ved byen
 • Store værelser, alle med skrå havudsigt
 • Mulighed for lounge accessDag 1:
Afrejse fra Danmark

Dag 2:
Ankomst til Bangkok

Dag 3 - 4:
Bangkok

Dag 5:
Bangkok – River Kwai

Dag 6:
River Kwai

Dag 7:
River Kwai – Hua Hin

Dag 8 - 13:
Hua Hin

Dag 14:
Hjemrejse Thailand

Dag 15:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 32° C 33° C 34° C 35° C 34° C 33° C 33° C 33° C 32° C 32° C 32° C 31° C
Nattemperatur 21° C 23° C 25° C 26° C 26° C 26° C 25° C 25° C 25° C 25° C 23° C 21° C
Nedbør 8 mm 21 mm 31 mm 68 mm 182 mm 159 mm 167 mm 207 mm 292 mm 199 mm 49 mm 11 mm
Nedbørsdage 1 3 3 7 16 16 18 20 20 16 6 2
Solskinstimer 9 9 8 8 7 6 6 5 5 6 8 8
Dagtemperatur 32° C 35° C 37° C 38° C 35° C 34° C 33° C 33° C 32° C 32° C 31° C 31° C
Nattemperatur 18° C 21° C 23° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 23° C 21° C 18° C
Nedbør 5 mm 15 mm 28 mm 74 mm 167 mm 97 mm 105 mm 119 mm 245 mm 208 mm 64 mm 9 mm
Nedbørsdage 1 2 2 6 14 14 16 18 19 15 5 1
Solskinstimer 9 9 9 9 7 6 5 5 5 6 8 9
Dagtemperatur 29° C 31° C 32° C 33° C 33° C 33° C 33° C 32° C 32° C 31° C 30° C 29° C
Nattemperatur 21° C 22° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 23° C 21° C
Nedbør 14 mm 24 mm 30 mm 42 mm 124 mm 91 mm 108 mm 113 mm 139 mm 221 mm 176 mm 18 mm
Nedbørsdage 2 3 3 5 14 17 19 20 19 17 9 2
Solskinstimer 9 9 9 8 7 5 5 5 5 6 7 9

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn