5* Centara Grand Beach Hua Hin

5* Centara Grand Beach Hua Hin

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

16 dage fra DKK 14.490,-
Se datoer og priser

Rejs feks. d. 31/3 med Thai Airways direkte.

Centara Grand Hua Hin er det bedste hotel i Hua Hin - et luksuriøst resort i kolonistil, med den længste private strand og den smukkeste have.
Resortet var tidligere jernbanenstation, men er nænsomt ombygget til dette imponerende luksushotel
. Resortet har et skønt pool-område, der når helt ned til stranden, og der er kun få minutters gang til byens hyggelige natmarked. Ønsker I at opleve lidt mere, kan der arrangeres ture til f.eks. River Kwai og Koh Talu.
Glæd jer til 13 nætter på dette fantastiske resort. Der er mulighed for at kombinere opholdet med Bangkok.

Højdepunkter på rejsen

  • 5* resort på stranden i centrum af Hua Hin
  • Lækker kolonistil
  • Mulighed for kombination med River Kwai eller Bangkok
  • Rejs feks. 31/3 med THAI Airways

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Hua Hin
13
Centara Grand Beach Resort

Centara Grand Beach Resort

Luksuriøst resort i kolonistil beliggende i hjertet af Hua Hin. Resortet har den længste private strand, den smukkeste have og hørte tidligere til jernbanen. Siden er det nænsomt blevet ombygget til dette imponerende luksushotel. Her kan I glæde jeres øjne med smuk arkitektur, en enorm tropisk have der grænser op til stranden og bygninger i lækker thai-stil og krummelurer overalt. Værelserne og suiterne ligger alle i resortets hovedbygning, mens resortets villaer ligger spredt i haven. Alle er lækkert indrettede med alle moderne faciliteter inklusiv wifi.
Her er en lang række faciliteter I kan gøre brug af under jeres ophold: 4 swimmingpools, Spa Cenvaree som tilbyder alle former for lækre behandlinger, fitnesscenter, putting green, cykeludlejning, tennisbaner og kidsclub. Gastronomien er i højsædet på Centara Grand Beach. Morgenmaden er selvfølgelig fantastisk med et enormt udvalg af oste, eksotiske frugter, frisklavede smoothies og meget andet. Hotellets 5 restauranter serverer også gourmetmad til frokost og aftensmad, hvor I kan vælge mellem japanske og lokale retter. Snyd ikke jer selv for afternoon tea i The Museum. Der kan tilkøbes club-access til opholdet. E på alle måder skøn oase i centrum af Hua Hin

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Direkte på stranden og lige ved byen
  • Resort i smuk kolonistil
  • Højt serviceniveau
Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst til Hua Hin

Dag 3-14:
Hua Hin

Dag 15:
Hua Hin - hjemrejse

Dag 16:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 29° C 31° C 32° C 33° C 33° C 33° C 33° C 32° C 32° C 31° C 30° C 29° C
Nattemperatur 21° C 22° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 23° C 21° C
Nedbør 14 mm 24 mm 30 mm 42 mm 124 mm 91 mm 108 mm 113 mm 139 mm 221 mm 176 mm 18 mm
Nedbørsdage 2 3 3 5 14 17 19 20 19 17 9 2
Solskinstimer 9 9 9 8 7 5 5 5 5 6 7 9

Udflugter

Det Flydende Marked og Rose Garden

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 470,-

I afhentes tidligt kl. 07.00 på hotellet i Hua Hin/Cha Am og kører med minibus de godt 1½ time til det flydende marked i Damnoen Saduak. I skal på sejltur til midten af det livlige, flydende marked, hvor den tidløse livsstil hos de lokale kan observeres langs kanalerne. Turen fortsætter til Nakorn Pathom, hvor I kan beundre den højeste chedi (pagode) i Thailand, efterfulgt af frokost i Rose Garden Country Resort. Bagefter skal I se nogle af de thailandske folkedanse, thai boksning og sværdkamp. Der er også forestillinger af traditionelle ceremonier og et elefant show. Ankomst tilbage på jeres hotel omkring kl. 18:00. Min. 2 personer.


Sam Roi Yod Nationalpark

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 395,-

63 kilometer syd for Hua Hin ligger Khao Sam Roi Yod National Park også kaldet ”300 bjergtinder”. Området dækker ca. 98 kvadratkilometer med bølgende kalkstensbjerge, mangrovesumpe og strande. Undervejs kører vi langs ananasplantager til en uspoleret fiskerlandsby. Der sejles en kort tur til Sam Phraya-stranden, hvorfra man går på en sti op til den kendte berømte grotte kaldet Tham Phraya Nakhon. Fra pavillonen Phra Thi Nang Khuha Kharuhat, som blev konstueret under Kong Rama V i 1890, har man en fantastisk udsigt til grotten. Inden frokost er der tid til lidt afslapning på stranden, og herefter går turen tilbage mod hotellet. Turens varighed: ca. 6-7 timer. Min. 2 personer.


Pala U vandfaldet

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 395,-

I afhentes på jeres hotel i Hua Hin/Cha Am kl. ca. 08.30 kører ca. 1 time med minibus ad bjergvejen de 63 km mod nordvest. Med sine 16 ”etager” er Pala U vandfaldet et af Thailands største og er samtidig en del af Kaeng Krachan Nationalpark. Det smukke skovklædte område er også rigt fugleliv og sommerfugle. Frokosten indtages på en lokal restaurant, og herefter kan I enten vælge at slappe af ved synet af det smukke vandfald, eller I kan snuppe jer en svømmetur, så husk at medbringe badetøj og håndklæde. Min. 2 personer.


Hua Hin by og vin tur

- Halvdagstur pr. person DKK 580,-

I afhentes på jeres hotel i Hua Hin og kører først til Khao Takiab (Abe-bjerget) i den sydlige del af Hua Hin, der har et lille tempel på toppen og dets mange aber er et af Hua Hin mest populære udflugtsmål. På en klar dag er der en flot udsigt over Hua Hin by.I fortsætter til det kongelige sommer- og strandpalads, Maruekhathaiyawan, beliggende nord for Hua Hin. Paladset er bygget i teak træ tilbage i 1920´erne under Kong Rama VI regeringsperiode og blev designet af en italiensk arkitekt. Ved middagstid når I Hua Hin Vineyard, hvor I kan lære om, hvordan tropisk vinavl foregår. Det professionelle team er klar i de thai inspirerede pavilioner, og der serveres både grape juice og en lille vinsmagning, ligesom der også er en video præsentation af Siam Winery. Dagens sidste stop er ved Hua Hin Togstation, der samtidig er landets ældste. Stationen er bygget af Rama VI, og det mest interessante er nok det flotte, kongelige venteværelse. Turen ender tilbage på jeres hotel ved 14-tiden. Min. 2 personer.


Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn