Dagsprogram

Dag 1:
Afrejse Danmark
Afrejse fra Danmark til Phuket

Dag 2:
Ankomst Phuket
Ankomst til Phuket om morgenen og her venter jeres chauffør, når I kommer gennem paskontrollen. Fra Phuket lufthavn er der en lille times kørsel til jeres hotel. Phuket er velsignet med skønne strande, frodig natur og hyggelige markeder. Slap af ved strand eller pool, få en skøn massage under palmerne til lyden af bølgeskvulp og slut dagen af med veltilberedt thaimad.

Dag 3-8:
Phuket
Skønne dage på Phuket, med afslapning eller ude på oplevelser: besøg det sydlige Phuket og fiskerestauranterne her, tag på vandretur i junglen eller en tur med båd til afsidesliggende strande hvor I kan snorkle og drive - helt for jer selv.

Dag 9:
Phuket - Krabi
Om formiddagen går turen med bil til Krabi (ca. 2 timer). I checker ind på jeres hotel, hvor I skal bo de næste 6 nætter. Hotellet ligger tæt ved strand og by, så I kan gå til alt herfra.

Dag 10-14:
Krabi
Ao Nang har et stort udvalg af småbutikker og restauranter og også mange udflugtsmuligheder. I kan booke udflugter til Railay Beach, den fantastisk smukke Hong Island, klatre ad lodrette klipper, opleve brusende vandfald og smaragdgrønne pools eller glide dovent gennem grotter i havkajak. Der er masser af muligheder for den eventyrlystne. Gå heller ikke glip af solnedgangen fra stranden der kaster alle nuancer af rød og orange over havet. Shoppe-lystne kan også få deres lyst stillet mellem de mange små butikker, der tilbyder alt fra klip-klapper til aroma-olie.

Dag 15:
Krabi - Khao Lak
Sidste stop på rejsen er Khao Lak, og køreturen hertil tager små 2 timer og I checker ind på jeres valgte hotel. Gå en tur ned til stranden sidst på eftermiddagen, find en palme at læne jer op ad, og vent… solnedgangen her er magisk og I bør ikke gå glip af den.

Dag 16-20:
Khao Lak
Khao Lak ligger nær Khao Sok Nationalpark, og det er oplagt at tage på en dagstur hertil, hvis I gerne vil opleve junglen. Jeres hotel hjælper meget gerne med booking, og det kan gøres fra dag-til-dag. Er I til snorkling eller bare fantastiske, smukke øer og krystalblåt hav ad libitum, kan vi anbefale en dagstur til Surin Islands, der har begge dele. Similan Islands er også fine, men de har en del flere besøgende. I Khao Lak by kan I finde små butikker og restauranter, men udsigten er ikke lige så god som fra restauranterne på stranden.

Dag 21:
Khao Lak - hjemrejse
I dag er der afrejse retur til Danmark. I skal checke ud af jeres værelse kl. 12, og afhængig af jeres flytid kan der være ventetid frem til afhentning. I mellemtiden kan I benytte hotellets pool, og der er bademuligheder. Ønsker I værelset booket frem til afrejse, skal der bookes late check out mod tillæg. I køres til Phuket Lufthavn for returrejse.

Dag 22:
Ankomst til Danmark