Hua Hin - bo 1 måned i egen lejlighed

Hua Hin - bo 1 måned i egen lejlighed

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

31 dage fra DKK 11.990,-
Se datoer og priser

Rejs til Hua Hin 1 måned og bo i egen lejlighed og hav god tid til at nyde Hua Hin's markeder, seværdigheder og stranden. Vi har 4 forskellige lejlighedskomplekser I kan vælge imellem.
Rejs til gode priser og nyd det skønne klima og friheden i egen lejlighed. Vælg mellem beliggenhed i centrum eller lidt udenfor byen direkte til stranden.

Højdepunkter på rejsen

 • 1 måned i egen lejlighed
 • Bo 28 nætter centralt ved by og strand
 • Mange udflugtmuligheder

Få overblikket

Lejligheder

By
Nætter
Hotel
Standard

Hua Hin
28
Baan Klang lejligheder

Baan Klang lejligheder

Nyere lejligheder beliggende centralt i Hua Hin kun 300 m fra markeder og 15 min. gang fra stranden. Lejlighederne lejes for min. 1 måned ad gangen. Den nederste del af bygningen er hotel, og den øverste del er private lejligheder. Der findes restaurant i bygningen samt 2 pool områder – den ene med morgensol og den anden med aftensol.
Lejlighederne er private lejligheder på 45 – 50 m2 og er indrettet forskelligt. De har dog alle som minimum dobbeltseng, 2 sengetøjssæt, garderobeplads, sofa, bord, TV samt 2 stole og bord på en vest-vendt balkon. Lejlighedernes kichenette er også indrettet individuelt men har køkkenvask, køleskab, køkkenredskaber, bestik og service til 2 personer. De fleste har kogeplade, mikrobølgeovn og vandvarmer. Der ligger et supermarked i nærheden, hvor der kan indkøbes fornødenheder som toiletpapir, opvaskemiddel samt madvarer. Håndklæder skal medbringes hjemmefra eller kan købes på markedet. Rengøring bookes på kontoret, når I ønsker det og koster ca. 300 bath pr. gang (ca. 50,- kr.). Det samme gælder vask af sengetøj. Lejligheden modtages rengjort, og ved afrejse betales for slutrengøring samt vask af sengetøj i alt ca. kr. 250,- (1.200 bath).
Ved ankomst til Baan Klang modtager I 1 nøgle og 1 nøglekort, og der lægges et depositum på 3000 bath, som tilbagebetales ved afrejse, når lejligheden er besigtiget. Kontoret har 1 ekstra sæt, hvis det skulle blive nødvendigt. Lejligheden kan beholdes frem til afrejsetidspunkt på afrejsedagen. Ligeledes betales lokalt for forbrug af el og vand (på kontoret ved afrejse). Det samlede beløb ligger på omkring kr. 400,- for begge inklusiv aircondition.

Fakta

 • Central beliggenhed i byen, 400 m fra natmarkedet
 • Store studios på 45 - 50 kvm
 • Vores mest populære lejligheder i Hua Hin

Hua Hin
28
Tira Tiraa lejligheder

Tira Tiraa lejligheder

Lejlighedskompleks beliggende centralt i Hua Hin kun 350 m fra markeder og 15 min. gang fra stranden. Lejlighederne lejes for min. 1 måned ad gangen. Her er i alt 162 lejligheder og studios fordelt på 2 bygninger, og her findes pool, airconditioneret fitnesscenter, vaskeri og knallertudlejning. Der er tilknyttet 24-timers vagtservice til lejlighederne.
Alle lejligheder er private og er indrettet forskelligt. Studios på 31 m2 med tekøkken (køleskab & køkkenvask) og 1-værelseslejligheder på 43 m2 med regulært køkken (køleskab, 2 kogeplader, køleskab, pande og gryde). Både studios og 1-værelses lejligheder har som minimum 1 dobbeltseng, 2 sengetøjssæt, TV, køkkenservice til 2 personer samt 2 stole og bord på balkonen. De fleste har mikrobølgeovn og elkedel. Der ligger et supermarked i nærheden af lejlighederne, hvor der kan indkøbes fornødenheder som toiletpapir, opvaskemiddel samt madvarer. Håndklæder skal medbringes hjemmefra eller kan købes på markedet. Rengøring bookes på kontoret, når I ønsker det og koster ca. 300 bath pr. gang (ca. 50,- kroner). Det samme gælder vask af sengetøj. Lejligheden modtages rengjort, og ved afrejse betales for slutrengøring samt vask af sengetøj i alt ca. kr. 250,- (1.200 bath).
Ved ankomst til Tira Tiraa modtager I 1 nøgle og 1 nøglekort, og der lægges et depositum på 3000 bath, som tilbagebetales ved afrejse, når lejligheden er besigtiget. Kontoret har 1 ekstra sæt, hvis det skulle blive nødvendigt. Lejligheden kan beholdes frem til afrejsetidspunkt på afrejsedagen. Ligeledes betales for forbrug af el og vand (på kontoret ved afrejse). Det samlede beløb ligger på omkring kr. 400,- for begge inklusiv aircondition.

Fakta

 • Central beliggenhed i byen, 350 m fra natmarkedet
 • Studios og 1-værelses lejligheder

Hua Hin
28
Boathouse lejligheder

Boathouse lejligheder

Lækkert lejlighedskompleks direkte ud til stranden og lige ved golfbanerne godt 10 min. kørsel fra Hua Hin centrum. Lejlighederne lejes for min. 1 måned ad gangen. Der kan lejes studios eller 1-værelses lejligheder - alle med udsigt over det enorme pool-område, haven og stranden. Alle lejlighederne er private og er indrettet forskelligt. De har alle tekøkken faciliteter med mikroovn, køleskab, elkedel samt spiseplads til 2 personer. I studios er sovepladsen adskilt med en glasvæg, og i 1-værelseslejlighed er det et separat rum. Balkonen er møbleret med 2 stole samt bord. Der ligger et supermarked i nærheden af lejlighederne, hvor der kan indkøbes fornødenheder som toiletpapir, opvaskemiddel samt madvarer. Håndklæder skal medbringes hjemmefra eller kan købes på markedet. Rengøring bookes på kontoret, når I ønsker det og koster ca. 300 bath pr. gang (ca. 50,- kroner). Det samme gælder vask af sengetøj. Lejligheden modtages rengjort, og ved afrejse betales for slutrengøring samt vask af sengetøj i alt ca. kr. 250,- (1.200 bath).
Ved ankomst til Boathouse modtager I nøgler, og der lægges et depositum på 3000 bath, som tilbagebetales ved afrejse, når lejligheden er besigtiget. Kontoret har 1 ekstra sæt, hvis det skulle blive nødvendigt. Lejligheden kan beholdes frem til afrejsetidspunkt på afrejsedagen. Ligeledes betales for forbrug af el og vand (på kontoret ved afrejse). Det samlede beløb ligger på omkring kr. 400,- for begge inklusiv aircondition. Taxa til Hua Hin centrum koster ca. kr. 50,- pr. vej. Omkring lejlighederne findes små restauranter.

Fakta

 • Direkte til strande, 10 min fra centrum
 • Studios og 1-værelses lejligheder med delvis havudsigt

Hua Hin
28
Rocco Condo lejligheder

Rocco Condo lejligheder

Nyere lejligheder beliggende 200 meter fra en af Hua Hin's bedste strande med hyggelige restauranter omkring og kun 500 m fra shoppingcenter. Lejlighederne henvender sig mest til jer, der bruger stranden, da pool-området er relativt lille. Der findes ligeledes et fitnesscenter. 
Lejlighederne lejes for min. 1 måned ad gangen og er på ca. 40 m2 med balkon og udsigt til hovedvejen, så der er trafikstøj, når altandøren er åben. Der findes enkelte lejligheder, der vender væk fra vejen, og som kan bookes mod mer-pris, så længe der er ledige. Lejlighederne er private lejligheder og er indrettet forskelligt. De har alle køkken med køleskab, 2 kogeplader samt spiseplads til 2 personer. Der er 1 sæt håndklæder samt sengetøj i lejlighederne. Der ligger et supermarked i underetagen af lejlighedskomplekset, hvor der kan indkøbes fornødenheder som toiletpapir, opvaskemiddel samt madvarer. Der er 500 meter til Market Village Shoppingcenter, der har et større super marked og små 2 km til Hua Hin centrum. 
Rengøring bookes på kontoret, når I ønsker det og koster ca. 300 bath pr. gang (ca. 50,- kroner). Det samme gælder vask af sengetøj. Lejligheden modtages rengjort, og ved afrejse betales for slutrengøring samt vask af sengetøj i alt ca. kr. 250. (1.200 bath).
Ved ankomst til Rocco Condo modtager I nøgler, og der lægges et depositum på 3000 bath, der tilbagebetales ved afrejse, når lejligheden er besigtiget. Kontoret har 1 ekstra sæt, hvis det skulle blive nødvendigt. Lejligheden kan beholdes frem til afrejsetidspunkt på afrejsedagen. Der betales derudover for forbrug af el og vand (på kontoret ved afrejse). Det samlede beløb ligger på ca. kr. 400,- for begge inklusiv aircondition.

Fakta

 • Kun 200 m fra Hua Hin's bedste strand
 • Kort afstand til shopping og by
Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Bangkok - Hua Hin

Dag 3-29:
Hua Hin

Dag 30:
Hjemrejse Thailand

Dag 31:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 29° C 31° C 32° C 33° C 33° C 33° C 33° C 32° C 32° C 31° C 30° C 29° C
Nattemperatur 21° C 22° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 23° C 21° C
Nedbør 14 mm 24 mm 30 mm 42 mm 124 mm 91 mm 108 mm 113 mm 139 mm 221 mm 176 mm 18 mm
Nedbørsdage 2 3 3 5 14 17 19 20 19 17 9 2
Solskinstimer 9 9 9 8 7 5 5 5 5 6 7 9

Udflugter

Pala U vandfaldet

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 395,-

I afhentes på jeres hotel i Hua Hin/Cha Am kl. ca. 08.30 kører ca. 1 time med minibus ad bjergvejen de 63 km mod nordvest. Med sine 16 ”etager” er Pala U vandfaldet et af Thailands største og er samtidig en del af Kaeng Krachan Nationalpark. Det smukke skovklædte område er også rigt fugleliv og sommerfugle. Frokosten indtages på en lokal restaurant, og herefter kan I enten vælge at slappe af ved synet af det smukke vandfald, eller I kan snuppe jer en svømmetur, så husk at medbringe badetøj og håndklæde. Min. 2 personer.


Sam Roi Yod Nationalpark

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 395,-

63 kilometer syd for Hua Hin ligger Khao Sam Roi Yod National Park også kaldet ”300 bjergtinder”. Området dækker ca. 98 kvadratkilometer med bølgende kalkstensbjerge, mangrovesumpe og strande. Undervejs kører vi langs ananasplantager til en uspoleret fiskerlandsby. Der sejles en kort tur til Sam Phraya-stranden, hvorfra man går på en sti op til den kendte berømte grotte kaldet Tham Phraya Nakhon. Fra pavillonen Phra Thi Nang Khuha Kharuhat, som blev konstueret under Kong Rama V i 1890, har man en fantastisk udsigt til grotten. Inden frokost er der tid til lidt afslapning på stranden, og herefter går turen tilbage mod hotellet. Turens varighed: ca. 6-7 timer. Min. 2 personer.


Snorkeltur til Koh Talu

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 850,-

Allerede kl. 07.00 om morgenen kører I af sted på en to timers køretur syd for Hua Hin, hvorfra I sejler ud til den lille ø Koh Talu med sine hvide sandstrande og koralrev fyldt med farvestrålende fisk. Nyd en dag ved strande med svømning, snorkling, afslapning på stranden eller trekking rundt på øen. En lækker thai frokost serveres på en lokal resort restaurant. Turen varer ca. 9 timer. Husk at medbringe badetøj, håndklæde, solhat og solbriller. Min. 6 personer.


Hua Hin by og vin tur

- Halvdagstur pr. person DKK 580,-

I afhentes på jeres hotel i Hua Hin og kører først til Khao Takiab (Abe-bjerget) i den sydlige del af Hua Hin, der har et lille tempel på toppen og dets mange aber er et af Hua Hin mest populære udflugtsmål. På en klar dag er der en flot udsigt over Hua Hin by.I fortsætter til det kongelige sommer- og strandpalads, Maruekhathaiyawan, beliggende nord for Hua Hin. Paladset er bygget i teak træ tilbage i 1920´erne under Kong Rama VI regeringsperiode og blev designet af en italiensk arkitekt. Ved middagstid når I Hua Hin Vineyard, hvor I kan lære om, hvordan tropisk vinavl foregår. Det professionelle team er klar i de thai inspirerede pavilioner, og der serveres både grape juice og en lille vinsmagning, ligesom der også er en video præsentation af Siam Winery. Dagens sidste stop er ved Hua Hin Togstation, der samtidig er landets ældste. Stationen er bygget af Rama VI, og det mest interessante er nok det flotte, kongelige venteværelse. Turen ender tilbage på jeres hotel ved 14-tiden. Min. 2 personer.Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn