Fascinerende Sri Lanka & badeferie Maldiverne

Fascinerende Sri Lanka & badeferie Maldiverne

Individuel rundrejse med privat guide/chauffør på Sri Lanka
Badeferie på Maldiverne

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse
Natur & dyr
Kultur

19 dage fra DKK 27.690,-
Se datoer og priser

Oplev det bedste af Sri Lanka med jeres private guide.

På denne rejse kommer I kommer til at se vilde elefanter, vandre til toppen af Sigiriya klippen, køre verdens smukkeste togtur og opleve stoltheden omkring landets te-produktion.
Bliv fascineret af landets smukke natur og vilde dyreliv, og bliv klog på Sri Lanka´s historie og på denne skønne ø som den tager sig ud i dag. 
En rundrejse for hele familien, med alle ture og entre'er inkluderet.

Rejsen afsluttes med strand- og snorkelferie på Maldiverne. 

Højdepunkter på rejsen

 • Sigiriya Rock Fortress
 • En af verdens flotteste togrejser
 • Besøg i te-plantage
 • Jeepsafari i Minneriya og Yala National Park
 • Kridhvide strande og krystalblåt hav
 • Entré til seværdigheder og nationalparker inkluderet

Få overblikket

Hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Dambulla / Habarana
2
Tropical Life, Dambulla

Tropical Life, Dambulla

Tropical Life ligger i hjertet af Sri Lankas kulturelle trekant. Med udsigt til det ikoniske Dambulla Cave Temple og omgivet af fantastisk natur tilbyder hotellet komfortable værelser med egen balkon og alle nødvendige faciliteter. Hotellet har en stor anlagt have, der kan udforske på cykel, et wellness-center, roomservice og en swimmingpool, med udsyn til en naturlig sø. Der er to restauranter på hotellet, der serverer lækre autentiske Srilankanske retter og internationale. Ønsker I afslapning med en kold forfriskning kan det nydes i en af hotellets to bar.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • I hjertet af Sri Lankas kulturelle trekant
 • Fantastiske grønne omgivelser
 • 2 restauranter

Kandy
2
Queens Hotel

Queens Hotel

Queens Hotel Kandy er et ikonisk hotel der oser af historie og charme. Hotellet er mere end 160 år og er gennem tiden blevet forsigtigt renoveret så stilen fra den britiske kolonitid stadig er meget velbevaret.
Her er ialt 90 værelser og suiter,  alle indrettet i kolonistil og med balkon med udsigt til enten Kandy Lak, templer eller poolen. De har alle minibar.
På hotellet er der swimmingpool, flere restauranter og barer samt mulighed for at booke ture til de mange omkringliggende seværdigheder. Fra hotellet kan i til fods nemt komme rundt i Kandy.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Historisk kolonitstils-hotel
 • Ved bredden af Kandy Lake

Ella
2
Oak Ray Ella Gap

Oak Ray Ella Gap

Oak Ray Ella ligger i Sri Lankas fantastiske højland i centrum af Ella og tæt på Ravana-vandfaldet, Little Adam’s Peak og det berømte bjerg Ella Rock. Alle værelser er komfortabelt indrettet i srilankansk stil med aircondition, TV, kaffe- og te faciliteter samt gratis wi-fi. I hotellets egen restaurant kan I vælge mellem buffet eller en lækker a la carte menu. Ønskes en kold forfriskning er der et bredt udvalg af cocktails, øl og vin i hotellets bar. Oak Ray Ella er et hyggeligt turistklassehotel tæt på alle seværdighederne i billedskønne Ella.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • I centrum af Ella
 • Tæt på det berømte bjerg Ella Rock

Yala National Park
2
Magampura Eco Village

Magampura Eco Village

En skøn lodge midt i junglen, men en grøn-profil og meget smilende og imødekommende service.
I bor midt i naturen, og her kan I nyde solopgangen til eksotiske fuglefløjt, med den mest fantastiske kulisse: smukke grønne bjerge og tyk, frodig jungle. Lodgen gør meget ud at at sætte så lidt aftryk på naturen som muligt, uden at det går ude over komforten. 
Her kan I slappe af ved poolen efter en oplevelsesrig dag, nyde lækker og veltilberedt mad på terrassen, og tage på guidede vandreture i den smukke natur.
Hotellet har 24 værelser og 2 familiesuiter som alle er pænt indrettede og har minibar, aircon, safe og kaffe/the facilitter - men vigtigst af alt har de en dejlig terrasse med fantastisk udsigt til junglen og Wedhiti Kandy bjergkæden. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Hyggelig lodge med grøn profil
 • Omgivet af fantastisk natur

Negombo
1
Goldi Sands Hotel

Goldi Sands Hotel

Goldi Sands Hotel ligger direkte ved stranden i Negombo med smukke grønne omgivelser. Hoteller tilbyder værelser og suiter, der alle er indrettet med varme farver samt alle nødvendige faciliteter. Fra værelserne kan I nyde udsigten over hotellets smukke have eller stranden på egen altan/terrasse. I hotellets restauranter kan I nyde traditionelle srilankanske retter samt frisk fisk og skaldyr. Drinks og andre forfriskninger serveres i hotellets bar. På hotellet tilbydes, der også lækker massage- og kropsbehandlinger og fra poolen kan I nyder udsigten til stranden. Ønsker I at tage på udflugter kan hotellets reception hjælpe jer med at arrangere det.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Direkte til stranden i Negombo
 • Omgivet af palmer

Maldiverne
7
Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu Island er en større ø, der henvender sig til familier såvel som voksne, der søger fred og ro. Øen er en af de større efter maldiviske forhold (1800 x 325 m) og har et designeret område kun for voksne gæster. 

Turen til Kuredu fra Male er med ca. 35 min smuk vandfly tur, herefter lander I lige ved den smukke, hvide sandstrand. Øen har et rigtig godt husrev direkte fra strande, så selv de mindste kan være, med når der skal kigges på farvestrålende fisk og havskildpadder. Her er masser af aktiviteter at tage sig til både til lands og til vands: alverdens vandsportsfaciliteter, tennis, fitness, yoga, lille golfbane, lækker spa-afdeling og kids-club for de mindste. 
Resortet har flere lækre a la carte restauranter at vælge mellem, og gode buffet restauranter som er tilknyttet de forskellige villa-kategorier. Dertil kommer flere hyggelige barer, hvor I kan få serveret kølige drinks under en palme. mens I nyder den smukke solnedgang.
Værelseskategorierne er mange, og inddelt alt efter om I er en familie, eller voksne der rejser sammen. De har alle gratis wifi, møbleret terrasse, solstole, minibar og Nespresso makskine. De fleste værelseskategorier kan også bookes med jacuzzi:
Beach bungalows til max 3 personer
Beach villa, premium beach villas, jacuzzi beach villas til max 2 voksne og 2 børn
O Beach villas og O Jacuzzi beach villas til max 2 voksne og 2 børn 
Deluxe beach villas til max 2 voksne og 3 børn 
Sangu jacuzzi beach villa, sangu water villas til max 2 voksne (ingen under 18 år)
O' og Sangu villaerne har deres egne restauranter og pool områder tilknyttet.
Kuredu bookes med helpension, all-inclusive Plus eller all-inclusive Gold

Fakta

 • Skønt resort for både børn og voksne
 • Afdeling kun for voksne gæster
 • 35 min. med vandfly fra Male


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Sigiriya
2
Sigiriya Village

Sigiriya Village

Sigiriya Village er en skøn oase, omgivet af smukke grønne marker, og med udsigt til Sigiriya Rock som kun ligger få min væk.
Hotellet ligger i en stor, frodig have og er bygget som en lille landsby, med små huse hvor værelserne ligger. De er alle store og rummelige, med balkon eller terrasse med udsigt til at det grønne. Alt er tilpasset omgivelserne og mellem de hyggelige huse ligger små søer med farvestrålende åkander og gyldne karper.
Fra hotellet er der mange muligheder for at opleve den omkringliggende natur: der er anlagt vandrestier så I kan tage en frisk morgentur i området, i kan leje cykler så I kan komme lidt længere omkring, eller hotellet kan arrangere ture. Efter en skøn oplevelsesrig dag kan I slappe af ved hotellets swimmingpool der ligger i haven, og nyde aftenen med en lækker middag, med usigt til Sigiriya Rock.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Skøn grøn oase
 • Udsigt til det ikoniske Sigiriya Rock

Kandy
2
Hotel Suisse Kandy

Hotel Suisse Kandy

Beliggende ved den historiske og maleriske Kandy-sø ligger det skønne Hotel Suisse Kandy. Hotellet ligger få minutters gang fra Kandy centrum i smukke grønne omgivelser og egne anlagte haver. Alle værelser/suiter er holdt i kolonistil med varme farver og mørke træmøbler samt alle nødvendige faciliteter. På hotellet er der café bar, udendørs swimmingpool, lounge bar samt restaurant, der serverer traditionelle srilankanske retter. I wellness-centret kan I nyde en afslappende massage eller spa og skulle I ønske at tage på udflugter kan hotellets concierge være behjælpelig.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Ved bredden af maleriske Kandy Lake
 • Kolonistil hotel
 • Få minutters gang fra Kandy centrum

Ella
2
98 Acres Resort and Spa, Ella

98 Acres Resort and Spa, Ella

I Sri Lankas smukke højland ligger det fantastiske boutiquehotel 98 Acres Resort & Spa. Hotellet ligger på en 98 hektar store teplantage i smukke grønne omgivelser. Der er i alt 25 charmerende stråtagshytter, der alle er moderne indrettet med genanvendeligt materiale og varme farver. - Hver hytte har egen balkon med en naturskøn udsigt til bjergene. Rejser I som familie, kan man bo 4 personer sammen i deres grand executive suite med privat plung pool. Fra hotellets restaurant kan I nyde det spektakulære Ella, på den åbne terrasse, mens duften af srilankanske delikatesser spreder sig. Hotellet tilbyder vandre- og helikoptertur, madkurser, bueskydning, zip-line og rundvisning i teplantagen, hvor man selv kan deltage i plukningen.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende i en stor teplantage
 • 25 luksuriøse stråtagshytter
 • Mange udflugtsmuligheder

Yala National Park
1
Charyaa Resort & Spa

Charyaa Resort & Spa

Boutique hotel kun 30 km. fra Yala Nationalpark i en stor frodig have, omgivet af jungle. 
Hotellet er en perfekt base til jeres oplevelser i Yala, og efter endt safari dagkan I tage en dukkert i poolen, inden I nyder en dejlig middag og en aftendrink på terrassen mens I ser solen gå ned over bjergene. Trænger I til at blive løsnet op efter at have bumlet i safari-bil, kan spa-afdelingen være løsningen på det. Naturen er med I alt når I bor her, og morgen og aften kan I glæde jer over at blive vækket af eksotiske fulgefløjt og kalden fra dyrene  i junglen.
Værelserne ligger fordelt i små huse med stur og første sal: deluxe værelser i stueetagen med terrasse og deluxe suiter på 1. sal med balkon. De er alle lækkert indrettede i varme farver, med alle moderne facilitteter som kaffe/the faciliteter, safe og wifi. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Boutique hotel 30 km fra Yala
 • Vågn op til eksotiske fuglefløjt og junglens lyde

Maldiverne
7
The Residence Maldives at Dhigurah

The Residence Maldives at Dhigurah

The Residence Maldives at Dhigurah er et fantastisk luksushotel beliggende på en 2 kilometer lang ø i det sydligste og mest uberørte af Maldiverne på Gaafu Alifu Atoll, der er en af de største atoller i verden. Vejen dertil er 50 min. med indenrigsfly til Kooddoo lufthavn, og herfra en kort tur med speedbåd til resortet. I er næsten så langt fra hovedøen, som man kan komme, og det betyder, at I ikke forstyrres af overflyvende vandfly - den eneste ø I kan skimte, er søsterhotellet The Residence Falhuumafushi, der er forbundet med en 1 km lang bro.
Resortet åbnede i 2019, og alt er derfor nyt og velplejet. Der er i alt 173 villaer på land og over vandet, så der er god plads til privatliv. Villaerne har en størrelse på mellem 150 og 330 m2 og har alle privat pool. Her får I alle moderne faciliteter, inden- og udendørs bad, badekar og privat terrasse med udgang til poolen og den smukke strand. Til hver villa er der 2 cykler, så I kan udforske øen og nabo-øen via broen. Der kan bo op til 5 voksne eller 4 voksne og 2 børn sammen.
Resortet har en lang række faciliteter som fitness, dykker- og vandsportscenter, infinity pool, enorm spa-afdeling samt 5 restauranter og barer. Derudover kan I også benytte søsterhotellets faciliteter og restauranter. Snorkling fra stranden er i særklasse her, og overalt kan I nyde de smukke koraller, havskildpadder og farvestrålende fisk i alle former. Jeres ophold på The Residence bestilles med helpension eller med all-inclusive. Et fantastisk resort for par såvel som familier.

Se indhold af all-inclusive her

Se video fra resortet her
Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksusresort på en af verdens største atoller
 • 2 km. lang ø, med masser af plads til privatliv
 • Et af Maldivernes bedste husrev
 • Velegnet til både par og familierDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Lufthavn - Anuradhapura – Sigiriya

Dag 3:
Sigiriya - Polonnaruwa - Minneriya - Sigiriya

Dag 4:
Sigiriya - Matale - Kandy

Dag 5:
Kandy - Pinnawela – Kandy

Dag 6:
Kandy - Hatton (med tog) – Ella

Dag 7:
Ella

Dag 8:
Ella - Tissamaharama

Dag 9:
Tissamaharama

Dag 10:
Tissamahara - Galle - Kosgoda - Negombo

Dag 11:
Negombo - Maldiverne

Dag 12 - 17:
Maldiverne

Dag 18:
Hjemrejse fra Maldiverne

Dag 19:
Ankomst Danmark

Vejret i Sri Lanka

Dagtemperatur 31° C 31° C 32° C 32° C 31° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C
Nattemperatur 22° C 23° C 24° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 23° C 23° C
Nedbør 55 mm 74 mm 136 mm 250 mm 382 mm 186 mm 124 mm 116 mm 236 mm 371 mm 306 mm 166 mm
Nedbørsdage 5 4 7 11 10 10 8 8 10 14 14 11
Solskinstimer 8 9 9 7 6 6 6 6 6 6 7 7
Dagtemperatur 29° C 31° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 29° C
Nattemperatur 21° C 21° C 22° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 22° C
Nedbør 92 mm 79 mm 90 mm 187 mm 111 mm 61 mm 68 mm 64 mm 101 mm 280 mm 289 mm 228 mm
Nedbørsdage 5 5 6 11 9 10 8 8 10 15 16 13
Solskinstimer 7 8 9 8 7 6 6 7 6 6 6 6
Dagtemperatur 27° C 29° C 30° C 30° C 29° C 28° C 28° C 28° C 28° C 28° C 28° C 27° C
Nattemperatur 18° C 18° C 19° C 21° C 21° C 21° C 21° C 21° C 20° C 20° C 20° C 19° C
Nedbør 86 mm 82 mm 89 mm 213 mm 164 mm 118 mm 119 mm 116 mm 155 mm 297 mm 303 mm 211 mm
Nedbørsdage 6 5 7 12 11 13 11 11 13 16 16 13
Solskinstimer 7 8 8 7 6 6 6 6 6 6 6 6
Dagtemperatur 21° C 22° C 23° C 23° C 22° C 20° C 20° C 20° C 20° C 21° C 21° C 20° C
Nattemperatur 10° C 10° C 11° C 12° C 14° C 14° C 14° C 14° C 13° C 13° C 12° C 12° C
Nedbør 107 mm 90 mm 86 mm 178 mm 161 mm 175 mm 158 mm 144 mm 162 mm 258 mm 244 mm 211 mm
Nedbørsdage 6 6 7 12 12 13 12 12 13 16 16 12
Solskinstimer 6 6 7 6 5 4 4 4 4 4 5 5
Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 30° C 29° C 29° C 29° C 29° C 29° C 29° C 29° C
Nattemperatur 22° C 22° C 23° C 24° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C
Nedbør 94 mm 101 mm 122 mm 234 mm 304 mm 207 mm 202 mm 173 mm 249 mm 340 mm 296 mm 181 mm
Nedbørsdage 5 5 7 12 12 13 10 10 13 14 14 10
Solskinstimer 7 8 8 7 6 6 6 6 6 6 6 7
Dagtemperatur 30° C 31° C 31° C 31° C 32° C 31° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C
Nattemperatur 25° C 26° C 26° C 26° C 26° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C
Nedbør 90 mm 68 mm 81 mm 129 mm 211 mm 183 mm 161 mm 183 mm 213 mm 229 mm 192 mm 198 mm
Nedbørsdage 3 2 3 4 7 6 5 6 7 8 6 7
Solskinstimer 8 9 9 8 7 7 7 7 7 8 8 7

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online