Spanien er af mange kendt for sine smukke strande og ikke mindst de 2 øgrupper, De Canariske Øer og De Baleariske Øer, hvor bl.a. Mallorca ligger. Vi tilbyder nogle skønne badeferier til Mallorca, men her er meget andet end lækre strande og blåt hav. Her er afsidesliggende blå laguner omgivet af klipper og naturoaser, som inviterer til vandre- eller cykelture. I de frodige bjerge ligger vingårde og bjerglandsbyer gemt, og kysterne byder på hyggelige byer med krogede gader og moderne strandpromenader side om side.
På fastlandet, i det nordlige Spanien, kan I tage på vandretur på den legendariske rute Camino de Santiago og modtage ”pilgrimsbeviset” efter endt tur. Vi tilbyder rejsen i ikke mindre end 3 udgaver – som rundrejse i lille, international gruppe, som selvguidet tur hvor alt er planlagt for jer forud for rejsen – eller hvad med at tage den på cykel på vores selvguidede cykelferie?
Andalusien, beliggende i det sydlige Spanien, er beriget med et væld af kultur, historie, bjerglandskaber og ikke mindst masser af solskin. I perioden fra marts til oktober tilbyder vi også en spændende rundrejse hertil i en lille, international gruppe. På denne rejse besøges Granada, Sevilla og Cordoba samtidig med, at der tilbringes et par nætter udenfor alfarvej i den charmerende, lille landsby Castano de Tobled, der er beliggende i Sierra Aracena Nationalparks smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de forskellige muligheder.

Individuelle Rejser
2 rejser
GruppeRejser
1 rejse