Stop-over tilkøbs pakke i Singapore

Stop-over tilkøbs pakke i Singapore

Stop-over tilkøbs pakke i Singapore

Individuel rejse
Kultur

4 dage fra DKK 3.000,-
Se datoer og priser

Skal rejsen gå til Fjern-østen, hvorfor så ikke stoppe et par dage i Singapore og få den oplevelse med. 
Singapore er Østens metropol og en smeltedigel af kulturer, religioner og nyt blandet med gammelt. Byen er oplagt til et storbystop på 3 - 4 dage på vej til eller fra jeres anden destination i Østen, og der er oplevelser i alle kategorier - fra moderne forlystelsesparker til Chinatown og Little Indias krogede gader med markeder.
Er I til shopping, byder byen på både topmoderne shoppingcentre og på Chinatowns markeder. Trænger I til et pusterum, er der en fin strand på Sentosa Island og mange fine parker samt zoologiske haver - snyd ikke jer selv for et besøg i Singapore Zoo og i Bird Park. Er I til mere adrenalinfyldte oplevelser, har Universal Studios åbnet en park med masser af forlystelser.
Når aftenen falder på, kan I tage et smut forbi Raffles Hotel og nyde en Singapore Sling i den berømte bar, inden I indtager en lækker middag enten på en af de prisbelønnede restauranter eller på et af de mange madmarkeder i byen.

Stop-overpakken kan forlænges eller forkortes som I ønsker. 

Højdepunkter på rejsen

 • 3 nætter i Singapore i forbindelse med jeres rejse
 • Inkl. morgenmad samt transfer t/r jeres hotel
 • Vælg mellem 4 eller 5* hoteller

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Singapore
3
Four Points Sheraton Riverside

Four Points Sheraton Riverside

Four Points Sheraton ligger direkte ned til floden på Robertson Quay og har udsigt til Singapore skyline. Her bor I, så I kan gå til Chinatown, Orchard Road samt marinaen. Værelserne er store og lyst indrettede og har alle moderne faciliteter inklusiv gratis wifi. Det er muligt at bestille familieværelser på hotellet. Af andre faciliteter er der swimmingpool, fitness og concierge-service, der kan hjælpe med at arrangere udflugter eller assistere, når I ønsker at opleve Singapore på egen hånd. Et rigtig godt udgangspunkt at opleve Singapore fra.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Godt hotel på Robertson Quay
 • Central beliggenhed i centrum
 • Godt 4* hotel

Singapore
3
Orchard Hotel Singapore

Orchard Hotel Singapore

Orchard Hotel Singapore ligger i hjertet af Singapore med shopping lige udenfor døren og i gåafstand til Den botaniske Have, Marinaen, Chinatown og Clarke Quay. Hotellet er nyrenoveret, og værelserne er store og lyst indrettede og har alle moderne faciliteter inklusiv gratis wifi. Det er muligt at bestille familieværelser på hotellet. Af andre faciliteter er der swimmingpool, fitness og concierge-service, der kan hjælpe med at arrangere udflugter eller assistere, når I ønsker at opleve Singapore på egen hånd. Et rigtig godt udgangspunkt at opleve Singapore fra.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Godt, nyrenoveret hotel på Orchard Road
 • I gå-afstand til China Town, Botanic Garden og marinaen

Singapore
3
Marina Bay Sands

Marina Bay Sands

Marina Bay Sands er en destination i sig selv og et helt unikt bygningsværk. Hertil kan I tilføje 5* service, og I har dermed et hotel i verdensklasse. Hotellet ligger med direkte adgang til et af de største shoppingmalls i Singapore, har et stort udbud af restauranter samt et casino. Udenfor hotellet finder I de fleste af Singapores seværdigheder i gåafstand. Vælger I at blive på hotellet, kan I nyde drinks og lækre middage på 57. etage i en af restauranterne med udsigt over Singapores skyline. Det er også på taget, I finder verdens største tag-pool. Værelserne på Marina Bay Sands har alle gulv til loft vinduer med fænomenal udsigt over byen og selvfølgelig med alle moderne faciliteter. En helt fantastisk hotel-oplevelse, som giver lidt ekstra til jeres ophold.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksus hotel i særklasse
 • Arkitektonisk vidunder
 • Drinks på 57. etage med unik udsigt over byen
Dag 1:
Ankomst til Singapore

Dag 2-3:
Singapore

Dag 4:
Singapore - videre rejse

Vejret i Singapore

Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 30° C 31° C 30° C 29° C
Nattemperatur 22° C 23° C 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 23° C 23° C 22° C
Nedbør 200 mm 177 mm 198 mm 201 mm 176 mm 157 mm 156 mm 166 mm 172 mm 198 mm 246 mm 272 mm
Nedbørsdage 19 15 18 19 18 16 18 18 19 22 27 26
Solskinstimer 6 7 6 6 6 6 6 6 5 5 5 4

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online