Portugal

Portugal er flere år i træk kåret som bedste rejsedestination i Europa blandt andet på grund af sin alsidighed: historiske bygningsværker, idylliske små bjergbyer, frodige vinmarker og den forrevne Atlanterhavskyst er bare nogle af de oplevelser, I kan få med hjem fra en ferie i Portugal. Hertil kommer et mildt klima, et relativt lavt prisniveau og et gæstfrit folk.

Algarvekysten strækker sig over em 200 km kystlinje, og her ligger kystbyerne som perler på en snor langs gyldne strande og dramatiske klipper, der vender mod Atlanterhavet. I de bagvedliggende grønne bjerge kan vingårde og hvide landsbyer besøges, og der kan vandres gennem storslået natur. Algarve har også adskillige gode golfbaner, der er oplagte at besøge i for- og efteråret, hvor temperaturen ligger på et behageligt niveau.

Madeira, blomster-øen i Atlanterhavet, har fantastisk natur, gavmildt klima og den smukke by Funchal, som er hovedbyen. Her kan I nyde kystbyerne, tage på smukke vandreture langs vandringssystemet Levada i bjergene, bade i naturlige havbassiner og besøge idylliske vingårde.

Uanset om I søger aktivferie, golfrejse, familieferie eller en rejse for voksne har Portugal noget for alle.

Individuelle Rejser
2 rejser