Dagsprogram

Dag 1:
Afrejse Danmark
Afrejse til Mauritius med 1 flyskift.

Dag 2:
Ankomst Mauritius
Ved ankomst til Mauritius venter jeres chauffør og kører jer til nord-vestkysten, til Zilwa Attitude. I checker ind på jeres værelse og kan nu begynde en fantastisk ferie i vandkanten, med udsigt til Det Indiske Ocean.

Overnatning: Zilwa Attitude
Måltider: Halvpension

Dag 3-8:
Mauritius
Zilwa Attitude ligger direkte til en skøn strand, og kun 15 min kørsel fra Grand Baie. Resortet er kendt for sin meget venlige personale, og her lægges vægt på afslappet atmosfære, lækre måltider og den lokale kultur. Brug dagene ved stranden med alverdens vandsport som er inkluderet i jeres ophold, dyrk yoga på stranden eller besøg den lækre spa. Resortet har også et Marine Discovery Center med marinebiologer så I kan blive klogere på livet under havoverfladen. hvis I ønsker en tur til byen. Ønsker I at opleve øen, kan der bookes ture til f.eks. 7 Coloured Earth, teplantager, smukke vandfald ved Tamarind Falls, Black River Gorges Nationalpark eller bådture med snorkling. I kan også vælge at nyde livet i læ for solen under en palme.

Overnatning: Zilwa Attitude
Måltider: Halvpension

Dag 9:
Hjemrejse fra Mauritius
Nyd en kop kaffe med udsigt til havet inden morgenmaden - i dag påbegyndes jeres hjemrejse. I køres til lufthavnen for hjemrejse til Danmark.
Måltider: Morgenmad

Dag 10:
Ankomst Danmark