Dagsprogram

Dag 1:
Afrejse Danmark
Afrejse til Mauritius med 1 flyskift.

Dag 2:
Ankomst Mauritius
Ved ankomst til Mauritius venter jeres chauffør og kører jer til sydvest kysten og det smukke, afrikansk-inspirerede Heritage Awali Resort. Resortet ligger mellem bjergene og havet i en fantastisk smuk tropisk have med golfbane og privat naturreservat som nærmeste nabo.

Dag 3-8:
Mauritius
Dagene på Heritage Awali har masser af aktiviteter at byde på, og langt de fleste er inkluderet i jeres ophold: alle former for vandsport, tennis, yoga, fitness og aktiviteter for børn og teenagere. Spiller I golf, er der inkluderet 1 runde pr. person pr. dag på mesterskabsbane. I kan også vælge at nyde livet omkring en af de mange pools i skyggen af en palme. Aftenerne byder på lækre retter for feinscmeckere i en af hotellets restauranter efterfulgt af biograffilm på stranden. Ønsker I at opleve lidt mere af Mauritius, kan I tage på opdagelse i resortets narturområde på vandre- eller cykelture. Hotellet arrangerer også gerne udflugter til f.eks. 7 Coloured Earth, theplantager, smukke vandfald ved Tamarind Falls, Black River Gorges Nationalpark eller bådture med snorkling, hvor I kan opleve de vilde delfiner.

Dag 9:
Hjemrejse fra Mauritius
Nyd den sidste dag med nogle af hotellets mange faciliteter eller ved stranden inden I afhentes og køres til lufthavnen for hjemrejse til Danmark.

Dag 10:
Ankomst Danmark