Kroatien

Kroatien er landet med de tusind øer, en vidunderlig natur, en rig kulturarv og en gæstfri befolkning. Samtidig er er det også et af de billigste lande i Europa at holde ferie i.

Vores badeferier går til Vodice beliggende ved den Dalmatiske Kyst ved Adriaterhavets krystalklare vand og omkranset af dramatiske klipper. Slap af på de smukke strande eller tag på spændende udflugter i området. Strandområdet er på top 10 listen over populære rejsemål i Kroatien.

Vil I opleve mere af det smukke land, kan I tage på vores spændende 8 dages rundrejse i en lille international gruppe. Oplev landets hyggelige, historiske byer, smukke kystbyer med huse med røde tage og fantastiske vandfald i den imponerende Nationalpark Plitvice Lake, den gamle hovedstad Zadars samt middelalder bygninger i Trogir.

Er I til en aktiv ferie, er der også mulighed for en spændende vandretur med hovedvægten lagt på Kroatiens fantastiske nationalparker, dybe kløfter, spektakulære søer og vandfald. Rejsen går fra Zagreb til Split og kan snildt kombineres med en afslappende badeferie efter rundrejsen.

Sluttelig kan I tage på en cykelferie langs Dalmatinerkysten fra Split til Dubrovnik. Her vil I opleve hyggelige middelalderbyer, fiskerlandsbyer og masser af vinmarker, alt imens de flotte naturscenerier kan nydes fra sadlen. Også den fantastiske natur og kulturelle mangfoldighed på de 2 øer Hvar og Korcula i Adriaterhavet vil give jer dejlige minder med hjem i bagagen.

  

GruppeRejser
3 rejser