Kenya

Kenya er kendt som et safariland, og her har I mulighed for at se utroligt mange dyr uden den store transporttid. Mod syd grænser Kenya op til Tanzania, kun adskilt af Mara floden, og hvert år fra start juli til slut august er det muligt at se migrationen, hvor millioner af gnuer og zebraer krydser floden. Men selvom I ikke rejser i disse måneder, er der utroligt mange dyr og mange fantastiske naturoplevelser at få med hjem.
Masai Mara er kendt for sine store flokke af elefanter, og også rovdyr som løver, geparder og hyæner ses på stort set alle de ture, I tager på fra jeres lodge. Her bliver I forkælet med dyreliv i overflod, og jeres kyndige safari-guider kender de helt rigtige steder at opleve de forskellige dyr.
Når I bumler afsted i jeres safaribiler, skal I ikke blive overraskede over at se masaier i deres farvestrålende klæder siddende i træerne og vifte med armene – på trods af at de stadig bor i traditionelle hytter, har de også mobiltelefoner, og det kan være svært at få dækning på savannen, og så er det bare op i træerne! Et besøg i en af landsbyerne viser tydeligt kontrasterne mellem det moderne, der presser på hos de unge, og det traditionelle som stadig dyrkes fuldt ud.
Kenyas kyster byder på hvide sandstrande og på Chale Island, der er beliggende ud for Mombasa, kan I snorkle i bedste Robinson Crusoe stemning med kokos palmer langs de hvide sandstrande og de farverige lokale både på havet, hvor de haler dagens fangst ind.
Kenyanernes gæstfri og venlige væsen, det fantastiske, store dyreliv og den lille tidsforskel, gør Kenya til et meget attraktivt rejsemål, for jer der gerne vil opleve safari.

Individuelle Rejser
3 rejser