Eksklusivt resort i Marinella-bugten

Eksklusivt resort i Marinella-bugten

Individuel rejse
Badeferie

7 dage fra DKK 10.490,-
Se datoer og priser

Forkæl jer selv med et ophold på dette lækre hotel i Marinella bugten, med havudsigt stort set alle steder fra. Her kan I glæde jer jer gastronomi i særklasse, en fantastisk strand og smukke omgivelser - og selvfølgelig et højt serviceniveau. Abi d'Oru er et fantastisk hotel, og I kan nyde den smukke udsigt over det krystalblå hav fra de fleste steder på resortet. Hotellet henvender sig mest for voksne, og der er kræset for alt - skulle I alligevel bevæge jer udenfor resortet ligger den lille by Marinella en kort gåtur væk. Vil I gerne opleve øen, kan det enten gøres på egen hånd i lejet bil, eller I kan booke ture på hotellerne. 

Højdepunkter på rejsen

  • Abi d'Oru 5*
  • Lige nu - spar kr. 1.000 pr person på sommerferien
  • Eksklusivt resort direkte til stranden
  • Højt serviceniveau og gastronomi i særklasse

Få overblikket

Abi d'Oru

By
Nætter
Hotel
Standard

Sardinien
7
Abi d’Oru

Abi d’Oru

Smukt og eksklusivt resort i Marinella bugten, direkte til fantastisk strand og med høj standard indenfor service, gastronomi og omgivelser.

Her kan du ikke undgå at blive glad. Glad for den lækre morgenmad, for den smukke udsigt til hvidt sand indrammet af azurblåt hav, for de fantastiske værelser, og fordi her bare er dejligt at være. Resortet er bygget i moderne sardinsk stil, og har mange små oaser i den frodige have.
Resortet ligger i den lille Marinella bugt, som har et lille udvalg af små-restauranter, isboder og caféer - men hvis I vælger at blive på resortet, forstår vi jer godt. Her er alt hvad I kan ønske jer: restauranter der serverer lækre sardiske og internationale retter, pianobar hvor I kan nyde en sundowner med udsigt over bugten, privat strand med strandbar, flere opvarmede pools, wellness-afdeling med tyrkisk bad, sauna og stort udvalg af behandlinger. Er I til sport, er her tennisbaner, fitnesscenter og der kan lejes cykler. 
Værelserne og suiterne er lækkert indrettede i turkise og lyse farver, med balkon eller terrasse – de fleste med udsigt over Marinella bugten. Vi bruger primært superior værelserne med udsigt. Værelserne har alle moderne faciliteter.
Resortet ligger I gå-afstand til Marinellas lille bymidte, og 4 km fra Porto Rondo som er nærmeste større by. Det er 15 min. kørsel fra lufthavnen, og lejer I bil er der gratis parkering ved hotellet.
Et fantastisk resort for jer der gerne vil forkæle jer selv og hinanden i smukke omgivelser, og med et højt serviceniveau.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Smukt og eksklusivt resort i Marinella bugten
  • Høj standard indenfor service, gastronomi og omgivelser
  • Beliggende direkte til fantastisk strand
Dag 1:
København-Olbia

Dag 2-7:
Marinella bugten

Dag 8:
Hjemrejse fra Olbia

Vejret i Sardinien

Dagtemperatur 13° C 13° C 14° C 17° C 20° C 24° C 28° C 28° C 25° C 21° C 17° C 13° C
Nattemperatur 7° C 7° C 7° C 9° C 12° C 16° C 19° C 19° C 17° C 14° C 10° C 7° C
Nedbør 70 mm 73 mm 64 mm 52 mm 35 mm 19 mm 7 mm 16 mm 38 mm 77 mm 97 mm 93 mm
Nedbørsdage 12 12 12 11 9 5 3 4 7 10 12 13
Solskinstimer 4 5 6 7 9 10 12 10 8 6 5 4

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online