Italien

Siger man Italien, tænker mange med det samme på pizza, lækker is, opera, små hyggelige landsbyer i bjergene og udsøgte vine. Men Italien er meget andet end det. Her er fantastiske naturscenerier, dejlige strandområder, historiske byer og den berømte Amalfikyst.

Italien grænser op til Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien. Det er det 4. største EU land, og bliver populært kaldet Støvlelandet. Italien er opdelt i 20 regioner, og omkranset af Italien ligger også San Marino og Vatikanstaten. Rom, Venedig, Milano, Firenze og Napoli – det er blot nogle få af de mange kendte og interessante italienske byer – og ikke mindst deres fodboldhold!

Men også de 3 største øer er skønne udflugtsmål: Sardinien, Sicilien og Elba. Og netop til Sardinien og Sicilien tilbyder vi hyggelige badeferier. Øerne er spækket med spændende attraktioner, gamle ruiner og templer, dejlige strandområder og de smukkeste kystlandskaber. Men vi har også andre spændende rejser i Italien som f.eks. vandretur på Amalfikysten, klassisk rundrejse på Sicilien og Pugliens Højdepunkter med engelsktalende turleder i en lille international gruppe. For de, der vil af sted på egen hånd, tilbyder vi selvguidet rejse også på Amalfikysten eller selvguidet cykeltur i Puglien.

Læn dig tilbage og kig på de forskellige muligheder – og spørg endelig hvis der er noget, du ikke kan finde.

Individuelle Rejser
12 rejser
GruppeRejser
3 rejser