Strand-hop på Bali og Gili

Strand-hop på Bali og Gili

Individuel rundrejse med chauffør

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse

16 dage fra DKK 12.990,-
Se datoer og priser

Tag på et fantastisk strandhop til nogle af de mere fredelige og smukke strande i Indonesien. Rejsen begynder med et par dage i Sanur, så I kan vænne jer til tidsforskellen, bade og få shoppet på de farverige markeder. Ønsker I en tur til kunstnerbyen Ubud, kan det også nås herfra. Fra Sanur fortsætter I til 2 af de 3 Gili-øer, Gili Trawangan og den lille Gili Meno med fine strande og fantastisk snorkling. Her leves livet i vandkanten, i en hængekøje med en god bog eller i havet med en snorkelmaske, hvor I kan nyde synet af havskildpadderne, der elegant svæver gennem vandet. Rejsen afsluttes i Amed på østkysten, som er en lille fiskerlandsby beliggende ved foden af vulkanen Mt. Agung og med fin snorkling fra stranden og fredeligt byliv. Den helt rigtige rejse for jer der er til masser af sand, vand, afslapning og snorkling.

Højdepunkter på rejsen

 • 4 dejlige strand destinationer
 • 2 Gili-øer med fantastisk snorkling
 • Fredelige Amed's skønne atmosfære

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Sanur (Bali)
3
Parigata Resort & Spa

Parigata Resort & Spa

Rigtig hyggeligt hotel, beliggende blot 150 meter fra stranden. Resortet, der har navn efter bourgonvillla-blomsten, som man finder overalt i den lille tropisk have, har 43 rummelige værelser, alle charmerende indrettet i balinesisk stil og udstyrede med minibar, TV, telefon, hårtørrer, aircondition samt balkon eller terrasse. Udover den lækre swimmingpool, kan hotellet tilbyde aroma- og urtebehandlinger i deres spa, hvor erfarent personale sørger for afslappende massage. På resortet er der ligeledes en lounge og bar, der serverer lækre drinks. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Populært og hyggeligt hotel
 • 150 m fra Sanur Beach

Gili
4
Vila Ombak, Gili Trawangan

Vila Ombak, Gili Trawangan

Vila Ombak ligger på syd-østkysten af Gili Trawangan og er et skønt hotel med stor pool og kort afstand til byen. Vila Ombak har en afslappet atmosfære og professionel service. Her er alt fra (luksus)-backpackers, dykkere og børnefamilier til voksne par, som gerne vil opleve Gili øernes charme. Vila Ombak har et suverænt pool-område med udsigt over strædet, “søster-øerne” Gili Meno og Gili Air samt Lomboks frodige bjerge. Hotellet tilbyder både værelser og bungalows, og det er muligt med familieværelser. Her kan I nyde dagene ved stranden med snorkling og vandsport, få massage i hotellets lille spa, cykle øen rundt eller nyde en forfriskning fra en af hotellets små restauranter. Et dejligt resort for både familier og par. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Fredelig beliggenhed på Gili Trawangan
 • Hyggeligt boutique resort
 • Suverænt poolområde

Gili
3
Avia Villa Resort, Gili Meno

Avia Villa Resort, Gili Meno

En skøn lille perle på den mindste af Gili-øerne med hyggelige bungalows og villaer beliggende direkte til en smuk, hvid strand. Ved ankomst til den lille ø bliver i ramt af bounty-effekten: små bungalow resorts spredt langs den hvide strand og omkranset af dovne palmer og krystalblåt hav. Langs den hvide strand ligger Avia Villa Resort kun 10 min i båd fra Gili Trawangan, men det føles som en helt anden verden. Her kan I gå langs stranden og finde fine skaller, snorkle på de fine koralrev eller finde en hyggelig lille restaurant at spise på, mens I nyder solnedgangen. Resortet består af bungalower og villaer med privat pool. De er enkelt indrettede i lyse nuancer og har alle moderne faciliteter som aircondition og køleskab.

Bungalows beliggende i et langt hus der ligger langs den lille fællespool.
1 og 2 bedroom pool villaer med privat pool.

Et rigtig dejligt resort for jer der ønsker et par dage i smukke, rolige omgivelser.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Dejligt resort på den mindste af Gili Meno
 • Bungalows og pool villaer

Amed (Bali)
4
Coral View Villas

Coral View Villas

Et skønt lille hotel beliggende direkte ud til den bedste snorkling ved Amed på østkysten. Det er bygget i hyggelig, balinesisk stil og med flotte suiter til par og familier. Hotellets bungalows ligger spredt ud i en dejlig have fyldt med frugttræer og urter, bl.a. benyttes i hotellets daglige madlavning. Poolen ligger gemt mellem tropiske træer og store kampesten og giver en utrolig hyggelig stemning. På stranden foran resortet ligger de farverige både klar til at tage jer på opdagelse langs kysten, hvis I altså ikke lige snorkler på revet foran hotellet. Et virkelig dejligt boutique hotel for både par og familier. 
Alle suiter og bungalower er lækkert indrettet i balinesisk stil og med myggenet over sengene:

Deluxe bungalows med stort åbent badeværelse og udsigt til haven.
Garden suiter med stort åbent badeværelse med fritstående kar og udsigt til haven.
Familie suiter i 2 etager med udsigt til Lombok strædet og med stort åbent badeværelse med fritstående kar, 2 senge i stueetagen samt dobbeltseng og balkon på 1. sal.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende direkte til den bedste snorkling på Amed
 • Dejligt boutique hotel for både par og familier


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Sanur (Bali)
3
Puri Santrian

Puri Santrian

Dejligt resort med en perfekt beliggenhed direkte til Sanur strand med mange gode restauranter og en afdeling kun for voksne. Byen ligger lige ved siden af og også den dejlige sandstrand. Her får I masser af plads, et bredt udvalg af virkelig gode restauranter og faciliteter som f.eks. flere pool områder (det ene kun for voksne), tennisbane, spa-afdeling samt privat spa. I kan nyde solnedgangen fra strandbaren, inden I går de få meter til hovedgaden for at shoppe i de små butikker, eller gå en tur langs stranden og find den lokale restaurant hvor I kan spise med tæerne i sandet. Puri Santrian og søster-hotellet Griya Santrian er ejet af en balinesisk familie, og det skinner igennem i arkitekturen og indretningen, som er gennemført balinesisk stil i varme farver. Værelserne fordeler sig på 5 kategorier, dem vi bruger mest er:

Superior værelser med udsigt til have.
Premier deluxe værelser som er de nyeste og tættest ved stranden (ikke med havudsigt).
Santrian club i seperat bygning med eget poolområde, kun for voksne.


Et skønt hotel med den bedste beliggenhed i Sanur.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende direkte ud til Sanur Beach
 • Har separat afdeling kun for voskne
 • Højt serviceniveau og lækker mad

Gili
4
Desa Dunia Beda Beach Resort, Gili Trawangan

Desa Dunia Beda Beach Resort, Gili Trawangan

Lækkert villa resort på den nordlige side af Gili Trawangan beliggende direkte ud til stranden og tilbagetrukket fra øens centrum. Her kan I nyde dagene i fred og ro, gå ture, cykle langs stranden, snorkle med skildpadder eller benytte resortets saltvandspool. Når I trænger til at komme lidt væk fra solen, tilbydes der afslappende massage i sala'er langs stranden, eller I kan trække jer tilbage til jeres terrasse med en god bog og nyde stilheden og havbrisen. Hele vejen rundt om øen findes der små lokale restauranter, I kan spise på, men snyd ikke jer selv for en drink i hotellets beach-bar, hvor I kan nyde de mest fantastiske solnedgange. Resortet består af store villaer med udsigt til have eller mod stranden, som er bygget af træ og indrettet i lækker balinesisk stil. De er meget rummelige og har alle moderne faciliteter. Et dejligt og meget rost resort med meget smilende betjening.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Boutique Resort i balinesisk stil
 • Store villaer i smuk tropisk have
 • Fredelig beliggenhed på nordkystenDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Sanur

Dag 3-4:
Sanur

Dag 5:
Sanur - Gili Trawangan

Dag 5 - 8:
Gili trawangan

Dag 9:
Gili Trawangan - Gili Meno

Dag 10 - 11:
Gili Meno

Dag 12:
Gili Meno - Amed

Dag 13 - 15:
Amed

Dag 16:
Amed - hjemrejse

Dag :
Ankomst Danmark

Vejret i Indonesien

Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 31° C 30° C 30° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 23° C 22° C 21° C 21° C 20° C 20° C 21° C 22° C 23° C 23° C
Nedbør 358 mm 296 mm 245 mm 117 mm 107 mm 53 mm 58 mm 38 mm 37 mm 97 mm 152 mm 246 mm
Nedbørsdage 25 24 24 15 10 11 12 13 10 15 19 22
Solskinstimer 7 7 8 9 9 9 10 10 10 10 9 8
Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 29° C 30° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 22° C 23° C 23° C 24° C 24° C
Nedbør 328 mm 261 mm 225 mm 117 mm 107 mm 90 mm 119 mm 53 mm 116 mm 173 mm 187 mm 258 mm
Nedbørsdage 19 18 20 12 8 7 4 3 3 5 10 16
Solskinstimer 8 8 8 10 10 9 10 10 10 10 9 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Indonesien

Prev btn
Next btn