3 dages vandring ved Rinjani-bjerget

3 dages-udflugt pr. person DKK 2990,-

Få et aktivt afbræk i ferien.

Dag 1. Turen starter omkring kl. 6 om morgenen, hvor I bliver hentet på jeres hotel. Forbered jer på en 2-timers naturskøn køretur til Senaru, en charmerende landsby, der ligger for foden af det majestætiske Rinjani-bjerg. Ved ankomsten får I en kort pause til at samle jeres ejendele og forberede jer til den kommende opstigning. Omkring kl. 8:30 starter turen mod den første stop. I kan forvente en spændende vandretur på ca. 3,5 timer inden I får en velfortjent pause, hvor en lækker frokost venter. Efter frokosten venter ca. 2 timers vandring mere, inden I når det næste stop, hvor I skal overnatte i komfortable telte omgivet af uberørt natur.

Dag 2. I starter dagen med en solid morgenmad, der giver energi til næste del af turen. I starter dagens opstigning til Rim 1, hvilket tager ca. to timer. Ved kraterkanten Rim 1 får I en storslået udsigt over kratersøen, Segara Anak. Turen går herfra til de nærliggende varmekilder for en forrygende svømmetur og en lækker frokost. Derefter vender I tilbage til Rim 1, hvor I skal overnatte i komfortable telte omgivet af bjergets ro.

Dag 3. Dagen starter med en mættende morgenmad, der gør jer klar til nedstigningen tilbage til landsbyen Senaru. I bevæger jer ned i et behageligt tempo, hvor der er god tid til at nyde den spektakulære udsigt undervejs. Ved Senaru bliver I kørt tilbage til jeres hotel, hvor I kan fordøje de sidste dages uforglemmelige oplevelser. (DT-16)

Denne 3-dages tur inkluderer helpension.

Denne udflugt udgår fra Lombok.

Pris ved 1 person kr. 6090,-

Pris ved 2+ personer kr. 2990,- pr. pers.

Vandretur til Kelambu- og Stokelvandfaldene

Heldagsudflugt pr. person DKK 690,-

Tag på en tropisk regnskovsvandring, hvor I kommer forbi det fascinerende Benang Kelambu-vandfald og slutter ved det fortryllende Benang Stokel-vandfald. I starter turen fra jeres hotel omkring kl. 8, hvorfra I kører mod det centrale Lombok. Efter en times kørsel gennem det fantastiske bjerg- og rismarkslandskab, ankommer I til den sydlige skråning af Rinjani-bjerget, hvor jeres 2-timers lette vandring begynder. I løbet af vandringen støder I på et væld af tropiske planter såsom banan-, kaffe- og kakaoplanter, der er en del af den tropiske regnskov ved Lombok. Efter ca. 45 mins. Vandring, kan du beundre Benang Kelambu-vandfaldets brusende skønhed. Turen fortsætter til Benang Stokel-vandfaldet, som i regnsæsonen bliver til et bemærkelsesværdigt tvillingevandfald. I kommer helt tæt på naturens rå kraft på denne tur. Efter at have nydt vandfaldene, bliver I forkælet med en lækker frokost inden turen går tilbage til hotellet. (DT-20)

Denne heldagstur (ca. 8 timer) inkluderer frokost samt en læskedrik.

Denne udflugt udgår fra Lombok.

Pris ved 1 person kr. 1290,-

Pris ved 2 personer kr. 690,- pr. pers.

Pris ved 3+ personer kr. 590,- pr. pers.

Udflugt til Sendang Gila-vandfaldet

Heldagsudflugt pr. person DKK 690,-

Denne spændende udflugt starter med at jeres lokale guide henter jer på hotellet inden I i en privat bil bevæger jer igennem Lomboks fortryllende landskaber. I gør et kort stop ved Malimbo Hill.

Herfra kan beundre en betagende udsigt over de tre Gili-øer og på en klar dag, få et glimt af det majestætiske Agungbjerg på Bali. Derefter besøger I det pulserende marked i Tanjung, hvor I kan se nærmere på den lokale produktion af hverdagens fornødenheder. Turen fortsætter til de imponerende Sendang Gile- og Tiu Kelepvandfald beliggende ved foden af Rinjani-vandfaldet. Disse storslåede vandfald er de største vandfald på hele Lombok.

Efter at have udforsket vandfaldene, indtager I en skøn frokost en på lokal restaurant i Senaru imens I fordyber jer i områdets rolige atmosfære. Med fyldte maver besøger I efterfølgende de traditionelle huse i Senaru, hvor I får et indblik i lokalsamfundets rige kulturarv. I lærer om den traditionelle arkitektur og de gamle skikke, som er blevet bevaret igennem generationer. Sidste på eftermiddagen går turen tilbage til hotellet efter en skøn dag med mange indtryk. (DT-14)

Denne heldagsudflugt inkluderer frokost.

Denne udflugt udgår fra Lombok.

Pris ved 1 person kr.1190,-

Pris ved 2 personer kr. 690,- pr. pers.

Pris ved 3+ personer kr. 590,- pr. pers.

Eksotisk vandring på Lombok

Heldagsudflugt pr. person DKK 590,-

Oplev tropisk planteliv og smukke landskaber.

Jeres lokale guide henter jer på hotellet ca. kl. 8.30, hvorfra I starter en spændende tur igennem en frodig verden af tropiske planter og fantastiske landskaber på Lombok. Jeres første stop er ved Aik Bukak, et malerisk naturområde, der fungerer som udgangspunkt for dagens vandring. I starter med at fordybe jer i området omkring Rinjani-nationalparken, hvor I kan tage en afslappet gåtur i de frodige omgivelser. Turen fortsætter ind mellem rismarkernes terrasser, hvor ro og harmoni hersker i landskabet. Jeres næste stop er den charmerende Pengenem Daye landsby, hvor I får chancen for at lære mere om det traditionelle håndværk, at væve ketak af rattan. Fordyb jer i den lokale kultur imens I lærer teknikkerne bag dette fascinerende håndværk. I vil også få mulighed for at riste den berømte lokale kaffe fra Lombok, hvilket er en dejlig sanseoplevelse. Herefter går I til det flotte Janggot-vandfald, beliggende ved foden af det majestætiske Rinjani-bjerg. I kan tage en forfriskende dukkert i vandet inden I stiller appetitten med en lækker frokost på en lokal restaurant. Jeres sidste stop på denne fantastiske tur er Gunung Sari-templet, hvor I kan fordybe jer i den åndelige stemning og beundre de arkitektoniske detaljer. Efter en lang dag fyldt med indtryk, går turen tilbage til hotellet. (DT-12)

Denne heldagsudflugt (ca. 8 timer) inkluderer frokost.

Denne udflugt udgår fra Lombok.

Pris ved 1 person kr. 1090,-

Pris ved 2+ personer kr. 590,- pr. pers.

 

Lombok i New Land Cruiser

Heldagsudflugt pr. person DKK 690,-

I bliver hentet på hotellet omkring kl. 8.00 og kører mod det første stop, det maleriske Malimbo Hill. Herfra kan I beundre en betagende udsigt over de tre Gili-øer og på en klar dag, få et glimt af det majestætiske Agung-bjerg på Bali. Derefter besøger I det pulserende marked i Tanjung, hvor I kommer tættere på den lokale produktion af hverdagens fornødenheder. Turen fortsætter til de imponerende Sendang Gile- og Tiu Kelepvandfald beliggende ved foden af Rinjani-bjerget. Disse storslåede vandfald er de største vandfald på Lombok.

Efter at have udforsket vandfaldene, indtager I en skøn frokost en på lokal restaurant i Senaru imens I fordyber jer i områdets behagelige atmosfære. Med fyldte maver besøger I efterfølgende de traditionelle huse i Senaru, hvor I får et indblik i lokalsamfundets rige kulturarv. Jeres næste stop er Bukit Selong, hvor I får en betagende panoramaudsigt over Rinjani-bjerget. I får selvfølgelig et øjeblik til at nyde skønheden i omgivelserne inden I fortsætter til Pusuk-passet i Sembalun. Her vil I blive indhyllet i den eksotiske regnskov og de fantastiske landskaber i Rinjani Nationalpark. Når turen nærmer sig sin afslutning kører I til Sapit, hvor I oplever de ikoniske risterrasser. Disse omhyggeligt dyrkede terrasser viser landmændenes engagement i deres landbrug. Med nye minder og oplevelser, vender I tilbage til jeres hotel. (DT-10)

Denne heldagsudflugt (ca. 10 timer) inkluderer frokost samt en læskedrik.

Denne udflugt udgår fra Lombok.

Pris ved 1 person kr. 1190,-

Pris ved 2 personer kr. 690,- pr. pers.

Pris ved 3+ personer kr. 590,- pr. pers.

Bådtur til Gili Nanggu, Sudak og Kedis

Heldagsudflugt pr. person DKK 790,-

Få masser af tid både på og i vandet på denne snorkeltur, der starter med afhentning på jeres hotel af en lokale guide. Turen foregår i privat bil til den gamle og fredfyldte by Ampenan. Den første by på Lombok. Fordyb jer i charmen fra denne historiske by inden I fortsætter køreturen til Tawun Havn. Her går I ombord på en privat båd, der tager jer med på et fortryllende snorkeleventyr. Ved Gili Nanggu og Gili Kedis oplever I uberørte koralrev og fisk i livlige farver. Dyk ned i det krystalklare vand og udforsk hvad øerne har at byde på under havets overflade. Efter en spændende snorkeloplevelse, går turen videre til Gili Sudak til en lækker frokost. Nyd et skønt måltid i den rolige og fredfyldte atmosfære på øen. Sidst på eftermiddagen tager I afsked med Gili-øerne og sejler tilbage til havnen. Her venter bilen på jer og kører jer hjem til jeres hotel. (DT-06)

Denne heldagsudflugt (ca. 8 timer) inkluderer frokost og en læskedrik.

Denne udflugt udgår fra Lombok.

Pris ved 1 person kr. 1490,-

Pris ved 2 personer kr. 790,- pr. pers.

Pris ved 3+ personer kr. 690,- pr. pers.

River Rafting ved Ayung-floden eller Telaga Waja-floden

Heldagsudflugt pr. person DKK 490,-

Har I aldrig prøvet kræfter med river rafting, er Ayung og Telaga Waja-floderne det perfekte sted for begyndere, der stadigvæk ønsker en spektakulær oplevelse. Den perfekte kombination af natur og spænding med sjove og uforglemmelige oplevelser venter på jer. Ayung-floden ligger i det centrale Bali. Telaga Waja-floden finder I på den østlige side af Bali. (BDT-330)

Dagstur inkl. frokost.

Medbring kamera, solcreme, skiftetøj og småpenge.

Udgår kun fra den sydlige del af Bali samt Ubudområdet.

Pris ved 1 person kr. 490,- pr. pers.

Pris ved 2+ personer kr. 490,- pr. pers.

Pris børn (2-12år) kr. 390,- pr. pers.

 

Katamaransejlads ved Nusa Lembongan

Heldagsudflugt pr. person DKK 1290,-

Et eventyrligt dagskrydstogt ombord på luksuriøs Aristocat katamaran. Dette krydstogt afgår fra havnen i Benoa og sejler til en privat strand ved Lembongan-øen. Her kan I komme på tur med glasbundsbåd, snorkle i det krystalklare vand, prøve kræfter med en bananbåd eller besøge en lille landsby på øen. (BDT-340)

Denne dagsudflugt inkluderer frokost.

Medbring kamera, badetøj, solcreme og småpenge.

Udgår kun fra den sydlige del af Bali samt Ubudområdet.

Pris ved 1 person kr. 1290 ,- 

Pris ved 2+ personer kr. 1290,- pr. person

Pris børn (2-12år) kr. 890,- pr. person

Jeepsafari på vestsiden af Bali

Heldagsudflugt pr. person DKK 790,-

Det er lige så svært at forestille sig Bali uden de klassiske VW 181 jeeps, som at forestille sig en balinesisk landsby uden et tempel. Oplev det autentiske Bali på denne jeepsafari.

Den klassiske tur på den vestlige side tager jer rundt til nogle af Balis mest ikoniske steder. Tanah Lot-templet beliggende på toppen af en klippe i havet er et af de mest besøgte og fotograferede steder på Bali. I besøger templet om morgenen, hvor der normalt ikke er så travlt, hvilket giver mulighed for at værdsætte skønheden i landskabet. Området blev erklæret helligt af en indflydelsesrig Hindupræst, hvorefter templet blev bygget.

Efterfølgende kører I ad landbyveje langs rismarker op i bjergene til Batukaru-vulkanen. For enden af vejen midt i regnskoven byggede balineserne et andet åndeligt og meget vigtigt tempel kendt som Pura Luhur Batukaru. Jeres guide tager jer med ind på tempelområdet og forklarer, hvordan de hellige ritualer udføres. I lærer også mere om områdets flora, haverne omkring templet og junglen. Et absolut højdepunkt på turen er køreturen igennem Balis mest spektakulære risterrasser omkring Jatiluwih, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Omkring middag ankommer I til Bedugul 1200 meter oppe i bjergene. Området er kendt for sit køligere klima, fantastiske flora og for Beratan-søen, som er den andenstørste sø på Bali. Efter at have besøgt det maleriske Ulun Danu-tempel beliggende i søen og omgivet af smukke haver, er det tid til en dejlig frokostbuffet på en restaurant i gåafstand fra templet. Fem minutters kørsel derfra kommer I til et af de mest farverige markeder på Bali, hvor I kan tage flotte billeder eller handle krydderier og frugt. På tilbagevejen besøger I et familieejet område, hvor I får et indblik i den balinesiske hverdag inden turen går tilbage til hotellet. (BDT-350)

Denne udflugt inkluderer frokost.

Medbring kamera, solcreme, evt. solhat, småpenge og varmt tøj (Det kan være køligt i bjergene)

For at sikre den bedste oplevelse, deles 2-3 gæster om en bil med chauffør (Evt. et par + en solorejsende)

Udgår kun fra den sydlige del af Bali samt Ubudområdet.

Pris ved 1 person kr. 1190,- 

Pris ved 2+ personer kr. 790,- pr. pers.

Pris børn (2-12 år) kr. 390,- pr. pers.

 

Jeepsafari i den centrale del af Bali

Heldagsudflugt pr. person DKK 790,-

Jeres chauffør henter jer fra jeres hotel tidligt om morgenen og kører jer til det første stop på turen, Batuan-templet. Denne helligdom blev grundlagt for over 1.000 år siden og er både en landsby og et gammelt tempel. Templet imponerer med sin klassiske arkitektur og utrolige stenskulpturer. Her findes også smukke Barongmasker, som tager sig flot ud i morgenlyset. Herefter går turen af landbyveje til kunstnerbyen Ubud. I får et indtryk af paladset Puri Agung og vil få tid på egen hånd til at udforske kunstmarkedet og det omkringliggende område i centrum af Ubud. I besøger også den berømte Monkey Forrest, hvor I kommer helt tæt på de brune makakaber. Pas på jeres ejendele og lad være med at røre ved aberne, når I bevæger jer rundt i parkområdet med dets kæmpe træer og gamle statuer.

Turen fortsætter herefter langs rismarker og igennem søvnige landsbyer i bjergområder, hvor landskabet ændrer sig drastisk i takt med at grønsagsmarker og frugttræer kommer til syne.

Efter ca. 1 times kørsel når I Batur-vulkanen med den gigantiske caldera med en diameter på 12 km. Udsigten over vulkanen, calderaen og Batur-søen er betagende. Et højdepunkt på turen er den efterfølgende køretur ned i det gamle krater til lavamarkerne. Jeres lokale guide fortæller om vulkanen og I får tid på egen hånd til at vandre gennem lavamarkerne og fotografere bizarre klippeformationer. Når I er tilbage på kanten af krateret vil frokosten blive serveret i en restaurant med en imponerende udsigt over vulkanen. Om eftermiddagen fortsætter turen til Pura Gunung Kawi Sebatu-templet. Det lille tempel med dets blomster og lille dam er utrolig smukt. I slutter af ved risterrasserne i Tegallalang-området med en kort gåtur langs kløften, hvor der er fantastiske fotomuligheder. (BDT-360)

Denne heldagsudflugt inkluderer frokost og lån af saronger til tempelbesøg.

Medbring kamera, solcreme, evt. en solhat, småpenge og varmt tøj (Det kan være køligt i bjergene)

For at sikre den bedste oplevelse, deles 2-3 gæster om en bil med chauffør (Evt. et par + en solorejsende)

Udgår kun fra den sydlige del af Bali samt Ubudområdet.

Pris ved 1 person kr. 1190,-

Pris ved 2+ personer kr. 790,- pr. person

Pris børn (2-12år) kr. 390,- pr. person

Jeepsafari på østsiden af Bali

Heldagsudflugt pr. person DKK 790,-

Udforsk det østlige Balis skønhed med en afstikker til den historiske bygning Kerta Gosa. Her kan I lære om det balinesiske kongerige med sin karakteristiske arkitektur og besøge det traditionelle lokale væveri. Bagefter kan I nyde en betagende udsigt udover landsbyen Sidemen med dens mange rismarker og landbrugsafgrøder inden I når det berømte vandpalads Tirta Gangga med det storslåede lotusblomster og udsmykkede stenstatuer. Frokosten indtages på en lokal restaurant inden I kører til White Sandy Beach, hvor I har mulighed for at svømme en tur i havet eller bare slappe af i det bløde sand. På vej til det sidste stop, gør I holdt ved en af de berømte sorte sandstrande for at se hvordan de lokale udvinder salt. I slutter af med et besøg i den berømte flagermusgrotte, Goa Lawah. (BDT-370)

Fantastiske fotostop og udsigt til rismarker er garanteret på turen.

Denne heldagstur inkluderer frokost og saronger til tempelbesøg.

Medbring Kamera, solcreme, evt. hat, badetøj og håndklæde.

For at sikre den bedste oplevelse, deles 2-3 gæster om en bil med chauffør (Evt. et par + en solorejsende)

Udgår kun fra den sydlige del af Bali samt Ubudområdet.

Pris ved 1 person kr. 1190,- 

Pris ved 2+ personer kr. 790,- pr. pers.

Pris børn (2-12år) kr. 390,- pr. pers.

Oplev Balis natur fra jeep

Heldagsudflugt pr. person DKK 790,-

Tidligt om morgenen går turen mod Gianyar, hvor I besøger det smukke Tibumana-vandfald. På vejen dertil kører I igennem smukt anlagte palmealléer og endeløse grønne rismarker. Tibumana-vandfaldet løber ud i en lille pool, hvor der er en oplagt mulighed for en forfriskende svømmetur. Herefter går turen videre igennem et fortryllende landskab via Bangli til Tukad Cepung, endnu et unikt vandfald beliggende i en klippehule. Det er ikke muligt at svømme i Tukad Cepung-vandfaldet, men med det rette lysfald, kan I tage nogle fantastiske billeder.

Herefter vil I nyde jeres frokost med en storslået panoramaudsigt over Agung-bjerget, grønne rismarker og skove. Bagefter er der en kort køretur igennem en søvnig landsby med plantager og frodig jungle. Turen går videre til den traditionelle landsby, Penglipuran, der er kendt for sin velbevaret arkitektur og kultur. Efter en gåtur igennem byen kan I fortsætte spadsereturen gennem bambusskoven og lære mere om bambusarten og dens anvendelser. Det sidste stop på turen er Pura Kehen-templet. Det hellige tempel i Bangli er prydet med detaljerede stenudskæringer og et imponerende stort banyantræ. (BDT-380)

Medbring Kamera, solcreme, evt. hat, badetøj og håndklæde.

For at sikre den bedste oplevelse, deles 2-3 gæster om en bil med chauffør (Evt. et par + en solorejsende)

Udgår kun fra den sydlige del af Bali samt Ubudområdet.

Pris ved 1 person kr. 1190,-

Pris ved 2+ personer kr. 790,- pr. person.

Pris børn (2-12år) kr. 390,- pr. person.

Oplev Ubud på cykel

Halvdagsudflugt pr. person DKK 490,-

Denne halvdagsudflugt tager jer rundt i området omkring Ubud på cykel. Oplev frodige rismarker og kom tæt på de lokale og deres hverdag. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til Kedewatan rafting base, hvor I får udleveret cykler, udstyr, møder jeres lokale guide og bliver introduceret til dagens program.

Herefter begiver I jer ud på den 15km lange tur, der ad rolige veje fører jer mod jeres første stop, et traditionelt balinesisk tempel. Efter en introduktion til templet, cykler I videre igennem frodige rismarker til et lille lokalt landsbysamfund, hvor I får et indblik i hverdagen på Bali. I fortsætter til banjar Tunon, hvor I får serveret en lækker snack bestående af balinesisk kage og vandmelon. Sidste stop på turen er Jukur Paku Village, hvor cykelturen slutter. Herefter kan I nyde en lækker frokostbuffet inden I bliver kørt tilbage til hotellet.(GVI)

Cykelturen er for alle, der er i nogenlunde god form og vant til at cykle. I kører mest ned ad bakke på asfalt. 

Pris pr. person kr. 490,- (Ikke egnet for børn under 7 år)

Oplev Batur på cykel

Heldagsudflugt pr. person DKK 590,-

I starter dagen med en kop te imens I nyder udsigten til Batur vulkanen og søen i forgrunden, hvilket er omdrejningspunktet for dagens cykeltur. Ved Pludu Village får I udleveret jeres cykler, udstyr, møder dagens guide og får en grundig introduktion til dagens program og stop undervejs.

Herefter går turen ned igennem frodige grønne rismarker og små landsbyer med stop undervejs, hvor I vil blive introduceret til lokale håndværk, landbrug og få et indblik i hverdagen og den balinesiske levevis. Ved at bevæge jer rundt på cykel, kommer I tættere på de lokale og det rolige tempo på cyklen giver mulighed for at observere omgivelserne på en helt ny måde, sammenlignet med en tur i bil. Efter den 25km lange cykeltur kan I nyde en lækker balinesisk frokost inden turen går tilbage til jeres hotel.(GVI)

Cykelturen er for alle, der er i nogenlunde god form og vant til at cykle. I kører mest ned ad bakke på asfalt. 

Bemærk at I på denne udflugt er en del af en gruppe. Kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på en privat udflugt.

Pris pr. person kr. 590,- (Ikke egnet for børn under 7 år)