Natur, koralrev og strande - Ubud, Gili og Sanur

Natur, koralrev og strande - Ubud, Gili og Sanur

Individuel rundrejse med chauffør

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse

16 dage fra DKK 14.490,-
Se datoer og priser

Tag på et fantastisk rejse til til Bali og Gili. Rejsen begynder i Ubud, hvor brusende floder skærer gennem risterrasserne, og de farvestrålende templer pryder alle gadehjørner. Fra Ubud fortsættes til den afslappede ø-stemning på Gili Trawangan. Her leves livet i vandkanten, i en hængekøje med en god bog eller i havet med en snorkelmaske, hvor I kan nyde synet af havskildpadderne, der elegant svæver gennem vandet. Rejsen afsluttes i Sanur, med shopping og mulighed for ture.
Rejsen kan forlænges med et ophold på Ubud, eller feks. Gili Meno.

Se flere rejsetilbud til Bali her

Højdepunkter på rejsen

 • 3 skønne destinationer med strand og kultur
 • Snorkling med havskildpadder fra Gili og Ubud's risterrasser
 • Mulighed for forlængelse med Lombok

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
4
Lumbung Sari Cottages

Lumbung Sari Cottages

Hyggeligt, balinesisk ejet boutique hotel i hjertet af Ubud og i gå-afstand til markeder og templer. Hotellet ligger på en stikvej til hovedvejen, så når I træder ind på området, er der helt fredeligt i den grønne tropiske have. Hotellet har kun 15 værelser alle med balkon eller terrasse samt alle moderne faciliteter inklusiv wifi. I den hyggelige have ligger hotellets pool og soldæk, hvor I kan få serveret lokale retter og forfriskninger, når I har brug for et pusterum fra Ubuds til tider hektiske liv. Hotellet er lokalt ejet og emmer af god atmosfære, og overalt mødes I af et smil. Receptionen hjælper meget gerne med at arrangere udflugter omkring Ubud. I kan gå til alt fra hotellet - Monkey Forrest og de lokale kunstmarkeder ligger få 100 meter fra hotellet. Et charmerende lille hotel med mange glade gæster.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Hyggeligt boutique hotel med central beliggenhed
 • Fantastisk atmosfære

Gili
4
Vila Ombak, Gili Trawangan

Vila Ombak, Gili Trawangan

Vila Ombak ligger på syd-østkysten af Gili Trawangan og er et skønt hotel med stor pool og kort afstand til byen. Vila Ombak har en afslappet atmosfære og professionel service. Her er alt fra (luksus)-backpackers, dykkere og børnefamilier til voksne par, som gerne vil opleve Gili øernes charme. Vila Ombak har et suverænt pool-område med udsigt over strædet, “søster-øerne” Gili Meno og Gili Air samt Lomboks frodige bjerge. Hotellet tilbyder både værelser og bungalows, og det er muligt med familieværelser. Her kan I nyde dagene ved stranden med snorkling og vandsport, få massage i hotellets lille spa, cykle øen rundt eller nyde en forfriskning fra en af hotellets små restauranter. Et dejligt resort for både familier og par. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Fredelig beliggenhed på Gili Trawangan
 • Hyggeligt boutique resort
 • Suverænt poolområde

Sanur (Bali)
5
Prama Sanur Beach Hotel

Prama Sanur Beach Hotel

Prama Sanur Beach Hotel er et fremragende førsteklasse hotel med god beliggenhed, masser af faciliteter og skønt personale. Omringet af 6 hektar tropiske vegetationer finder man Prama Sanur Beach Bali Hotel. Hotellet ligger lige ved Sanur stranden, som er et af Balis mest populære ferieområder. Der er flere forskellige restauranter og barer på hotellet med både lokale samt internationale retter. Dertil er der 24-timers room service, Kids Club for børn under 11 år, tennis- og badmintonbaner, 2 udendørs swimmingpools, fitness- og spacenter samt business center. I Tirta Poolside restauranten er der gratis Wi-Fi. Der er i alt 428 værelser, suiter og villaer på hotellet med enten have-, pool- eller havudsigt. Der er følgende standardfaciliteter: Privat balkon, minibar, telefon, badeværelse med badekar eller bruser, kaffe/te-faciliteter, satellit tv, hårtørrer samt safetybox. Der er ca. 25 min. kørsel til lufthavnen eller for eksempel Kuta Beach.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert resort direkte ud til stranden
 • Stort pool-område med vand-legeplads
 • Beliggende i stor tropisk have


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
4
Alaya Ubud

Alaya Ubud

Et smukt 5* hotel i balinesisk stil, med udsigt til ris-terrasser. Hotellet er i boutique-style, og lokale kunstnere har udsmykket værelser og fællesområder, så man ikke fornemmer at være i centrum af Ubud.
Her er et skønt pool område, med udsigt til risterrasser, restaurant der serverer fusionsretter af lokale råvarer, yoga pavilion og concierge service I kan benytte til tur-bookinger.
Værelserne er indrettede i varme farver, med udsigt til den tropiske have og udsmykket med lokal kunst. Her er fakke/the faciliteter så I kan nyde en kop om morgenen på jeres altan, mens naturen vågner.

Alaya Ubud ligger i hjertet af Ubud, lige ved Monkey Forest og i gå-afstand til byens markeder, templer og restauranter. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksuriøst hotel i balinesisk stil
 • Beliggende i hjertet af Ubud
 • Fantastisk udsigt til risterrasser

Gili
4
Desa Dunia Beda Beach Resort, Gili Trawangan

Desa Dunia Beda Beach Resort, Gili Trawangan

Lækkert villa resort på den nordlige side af Gili Trawangan beliggende direkte ud til stranden og tilbagetrukket fra øens centrum. Her kan I nyde dagene i fred og ro, gå ture, cykle langs stranden, snorkle med skildpadder eller benytte resortets saltvandspool. Når I trænger til at komme lidt væk fra solen, tilbydes der afslappende massage i sala'er langs stranden, eller I kan trække jer tilbage til jeres terrasse med en god bog og nyde stilheden og havbrisen. Hele vejen rundt om øen findes der små lokale restauranter, I kan spise på, men snyd ikke jer selv for en drink i hotellets beach-bar, hvor I kan nyde de mest fantastiske solnedgange. Resortet består af store villaer med udsigt til have eller mod stranden, som er bygget af træ og indrettet i lækker balinesisk stil. De er meget rummelige og har alle moderne faciliteter. Et dejligt og meget rost resort med meget smilende betjening.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Boutique Resort i balinesisk stil
 • Store villaer i smuk tropisk have
 • Fredelig beliggenhed på nordkysten


Forlæng med Lombok

By
Nætter
Hotel
Standard

Lombok
4
Sheraton Senggigi Beach Resort


Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Ubud

Dag 3-5:
Ubud

Dag 6:
Ubud - Gili Trawangan

Dag 7-9:
Gili trawangan

Dag 10:
Gili Trawangan - Sanur

Dag 11-14:
Sanur

Dag 15:
Sanur- hjemrejse

Dag 16:
Ankomst Danmark

Vejret i Indonesien

Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 31° C 30° C 30° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 23° C 22° C 21° C 21° C 20° C 20° C 21° C 22° C 23° C 23° C
Nedbør 358 mm 296 mm 245 mm 117 mm 107 mm 53 mm 58 mm 38 mm 37 mm 97 mm 152 mm 246 mm
Nedbørsdage 25 24 24 15 10 11 12 13 10 15 19 22
Solskinstimer 7 7 8 9 9 9 10 10 10 10 9 8
Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 29° C 30° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 22° C 23° C 23° C 24° C 24° C
Nedbør 328 mm 261 mm 225 mm 117 mm 107 mm 90 mm 119 mm 53 mm 116 mm 173 mm 187 mm 258 mm
Nedbørsdage 19 18 20 12 8 7 4 3 3 5 10 16
Solskinstimer 8 8 8 10 10 9 10 10 10 10 9 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online