Luksus på Bali, i Ubud og Sanur

Luksus på Bali, i Ubud og Sanur

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie
Natur & dyr
Kultur

16 dage fra DKK 18.990,-
Se datoer og priser

Bo mellem Ubud’s irgrønne rismarker, på boutique hotel med prisvindende spa-afdeling og fortsæt til en af Bali’s bedste strande ved Jimbaran eller Sanur. Vi har valgt nogen af vores favorithoteller på Bali til jer til denne rejse. Glæd jer til fantastisk service og smukke, balinesiske omgivelser

Rejsen starter med 5 dage på boutique hotel i Ubud, fredeligt i smukke omgivelser med udsigt til rismarkerne.
Efter Ubud kan I vælge mellem Det smukke Belmond Puri i Jimbaran eller Hyatt Regency i Sanur. Begge er 5* resorts direkte på stranden, med hyggeligt og afdæmpet byliv omkring jer, og de mest fantastiske omgivelser.

Rejsen kan kombineres med storby-stop, og opgraderes til business class.

Se flere rejsetilbud til Bali her

 

Højdepunkter på rejsen

 • Fantastisk boutique hotel i Ubud
 • Vælg mellem Hyatt Regency Sanur eller Jimbaran Puri Resort
 • Oplev rismarker, templer og de skønne strande

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
5
Alaya Ubud

Alaya Ubud

Et smukt 5* hotel i balinesisk stil, med udsigt til ris-terrasser. Hotellet er i boutique-style, og lokale kunstnere har udsmykket værelser og fællesområder, så man ikke fornemmer at være i centrum af Ubud.
Her er et skønt pool område, med udsigt til risterrasser, restaurant der serverer fusionsretter af lokale råvarer, yoga pavilion og concierge service I kan benytte til tur-bookinger.
Værelserne er indrettede i varme farver, med udsigt til den tropiske have og udsmykket med lokal kunst. Her er fakke/the faciliteter så I kan nyde en kop om morgenen på jeres altan, mens naturen vågner.

Alaya Ubud ligger i hjertet af Ubud, lige ved Monkey Forest og i gå-afstand til byens markeder, templer og restauranter. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksuriøst hotel i balinesisk stil
 • Beliggende i hjertet af Ubud
 • Fantastisk udsigt til risterrasser

Sanur (Bali)
8
Hyatt Regency Bali

Hyatt Regency Bali

Lækkert resort direkte ud til Sanur's fine strand med masser af luksus og en enorm, eventyrligt indrettet have. Det har taget 3 år at renovere Hyatt Regency Sanur, men i 2019 åbnede det op smukkere end nogensinde og med alle tænkelige faciliteter. Her kan I boltre jer i en af resortets 3 pools, benytte fitness faciliteterne, få lækre spa-behandlinger eller simpelthen bare glædes over den 9 ha store tropiske have, der grænser op til Sanur's dejlige strand. Gennem hele haven er der stier, så I kan tage på opdagelse mellem eksotiske blomster, damme og pavillioner. Ved stranden kan I nyde solnedgangen med en kølig drink med Mt. Agung i det fjerne på klare dage. Resortet ligger centralt i Sanur, så alt er indenfor gåafstand, men når I først er retur på hotellet, er der en ro og atmosfære, så I til fulde kan få slappet af og nydt livet. På stranden foran resortet må der ikke dyrkes motoriseret vandsport, så også her hersker der fred. Værelserne er lækkert indrettede i varme farver med alle moderne faciliteter. Der kan tilkøbes lounge access til jeres ophold. Et skønt resort, fredeligt og dog stadig midt i Sanur.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksus resort i kæmpe tropisk have
 • Direkte til stranden og ved Sanur by
 • Gennem-renoveret i 2019


Alternativt hotel på stranden

By
Nætter
Hotel
Standard

Jimbaran (Bali)
8
Belmond Jimbaran Puri

Belmond Jimbaran Puri

Elegant luksusresort beliggende på en af Balis bedste strande, Jimbaran. Med smukke villaer og bungalows spredt i en enorm tropisk have er Belmond kendt for sin meget høje standard, og Belmond Jimbaran Puri er heller ingen undtagelse. Her er den balinesiske kultur på elegant vis afspejlet i arkitekturen og omgivelserne, og i den smukke have er der damme med åkander og karper samt stenlamper og figurer. Her kan I begynde dagen med yoga på stranden, inden I nyder en fantastisk morgenmad. Dagen kan bruges ved den store pool, der ligger ned til stranden, lækre spa-behandlinger, eller I kan finde jer en hængekøje og nyde udsigten og duften af frangipani-træernes blomster. Solnedgangen nydes bedst fra resortets beach bar, eller I kan tage med på solnedgangscruise. Ønsker I lidt byliv er det indenfor 10 min. fra resortet. Villaerne og bungalowene er smukt indrettede i varme farver med masser af plads og alle moderne faciliteter.

Cottages på 120 m2 med lækkert åbent badeværelse har nedsunket badekar og terrasse med udsigt til haven.
Pool villaer på 140 - 350 m2 har egen pool.
Et eksklusivt og velbeliggende resort med meget højt serviceniveau.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Eksklusivt resort med god beliggenhed
 • Alle tænkelige faciliteter og et højt service niveauDag 1:
Afgang Danmark

Dag 2:
Ankomst til Bali

Dag 3-6:
Ubud

Dag 7:
Ubud-Jimbaran eller Sanur

Dag 8-14:
Jimbaran eller Sanur

Dag 15:
Bali - hjemrejse

Dag 16:
Ankomst Kastrup

Vejret i Indonesien

Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 29° C 30° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 22° C 23° C 23° C 24° C 24° C
Nedbør 328 mm 261 mm 225 mm 117 mm 107 mm 90 mm 119 mm 53 mm 116 mm 173 mm 187 mm 258 mm
Nedbørsdage 19 18 20 12 8 7 4 3 3 5 10 16
Solskinstimer 8 8 8 10 10 9 10 10 10 10 9 8

Udflugter

River Rafting for alle

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 570,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Afhængig af hvor I bor, afhentes I på hotellet mellem kl. 8 og 9. Bor I på sydkysten, skal I regne med en times kørsel, mens det fra Ubud knap tager en halv time at kommer til Sobeks hovedkontor. Her får I en grundig gennemgang inden den 15 minutter lange vandretur til floden. Turen ned til floden er ikke for gangbesværede, da I skal ned af ca. 500 trappetrin, inden I når flodbredden. Sejlturen tager ca. to timer og afsluttes med en dejlig frokost på flodbredden. Det meste af tiden glider gummiflåden roligt ned af Ayung floden, mens I passerer det ene mere betagende natursceneri efter det andet. Vi kan også garantere at lattermusklerne bliver rørt undervejs, og mon ikke også det giver et lille sug i mellemgulvet under visse passager på floden. Sobek er den største arrangør af naturoplevelser på Bali. Sikkerheden og kvaliteten af deres grej er helt i top. Alle deltagere udstyres med redningsvest og hjelm og får grundig instruktion inden turen begynder. Turen inkluderer: Afhentning på hotel på sydkysten eller Ubud, river rafting på floden ca. 2 timer, frokost på flodbredden, retur transport til/fra hotellet. (varighed ca. 6 timer). Børn skal være fyldt 7 år for at kunne deltage. Maksimum alder for deltagelse er 64 år pga. forsikringen. Husk at medbringe: Badetøj, T-shirt, sandaler, solcreme og skiftetøj.


Mountain Bike for alle

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 390,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Afhængig af hvor I bor på Bali, afhentes I på jeres hotel mellem kl. 07.15 og 08.30. Efter ca. 2 timers kørsel er I fremme i landsbyen Papadan. Her bliver I udstyret med en mountainbike og div. sikkerhedsudstyr, og efter en kort introduktion er I klar til at begynde dagens oplevelser på to hjul. Turen ned ad Mount Batur foregår i et roligt tempo på fredelige, småt befærdede veje og stier, der bl.a. tager jer forbi hyggelige landsbyer, skyggefulde plantager og gamle tempelområder. Undervejs er der indlagt rigeligt med pauser, så I kan nyde de smukke scenerier og få taget nogle billeder til ferie-albummet. Efter cykelturen får I en god frokost inden I køres tilbage til jeres hotel, hvor I er fremme ca. kl. 16.00. Turen inkluderer: Transport til Papadan t/r, tur på mountainbike samt frokost, (varighed ca. 6-7 timer). Børn skal være fyldt 7 år for at kunne deltage. Husk at medbringe: Sportssko, solcreme og skiftetøj.


Mount Batur Vulkantrek ved solopgang

- Heldagstur inkl. morgenmad og frokost pr. person DKK 1150,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Kl. 01-01.30 afhentes I på jeres hotel og kører ca. 2 timer til landsbyen Penelokan. Herfra kører I til foden af Mount Batur, der er startpunktet for opstigningen. Efter nogle timers trekking, når I toppen, hvor I bliver belønnet med udsigten over området, mens solen står op og sender sine første stråler ud over dalene. I får en let morgenmad på toppen, der bl.a. inkluderer vulkansk dampede æg! På vej ned vandrer I forbi varme kilder, hvor I har mulighed for at tage et behageligt bad. Tilbage i Penelokan er der frokost på Lake View Restaurant, hvorefter turen går mod jeres hotel. På vejen besøges Tampaksiring (Holy Spring Water Temple), den traditionelle landsby Sebatu, og I ser de smukke risterrasser ved Tegallalang. Turen inkluderer transport t/r, entrébillet til Hot Spring Water, let morgenmad, frokost på restaurant, sikkerheds-udstyr. Det foreslås, at man iklæder sig lange bukser, jakke samt gode sko til vandreturen.


Barong dans og Besakih

- Heldagstur pr. person DKK 550,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: I landsbyen Batubalan skal nyde en 1 times opvisning af de traditionelle barong og kris danse, hvorefter I fortsætter til Celuk, især kendt for sine smukke guld- og sølvarbejder og Mas, der er centrum for træskærerier. Dernæst besøg i Goa Gajah (Elefantgrotten) og Klungkung, der er en domstol fra det 11. århundrede, og hvis loft er dekoreret med traditionelle balinesiske malerier. I kommer så til det største og helligste hindu tempel, Pura Besakih, også kendt som Moder Templet. Dette er beliggende ved foden af Mount Agung, og der er rig lejlighed til at kigge jer omkring. Inden turen går tilbage til hotellet, besøger I fiskerlandsbyen, Kusamba.


Tur til Kintamani

- Heldagstur pr. person DKK 550,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Fra Sanur: Spændende heldagstur til Celuk, især kendt for smukke guld- og sølvarbejder, Mas (centrum for træskærerier) og Ubud, der er øens kunstnerby nr. 1. Undervejs passerer I de flotte risterrasser i Tegallalang og landsbyen Sebatu, hvor husene er bygget i en helt speciel stil. Inden I når Kintamani, besøges det hellige vand tempel Tampaksiring. Kintamani er beliggende omkring 500 m over havet og med udsigt til det store krater på den aktive vulkan Mt. Batur og til den smukke Batur sø. På vej tilbage til sydkysten gøres stop i Bangli, hvor I skal besøge det hinduistiske tempel, Kehen der kan dateres tilbage til det 13. århundrede.


Østbali rundt

- Heldagstur pr. person DKK 490,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Tur til det østlige Bali inkluderer besøg ved Kerthagosa (en gammel retsbygning) i Klungkung, Flagermusegrotten Goa Lawah, der huser tusindvis af flagermus samt Tangangn landsby, hvor efterkommere af den oprindelige præhinduistiske befolkning stadig lever med sine specielle skikke og en unik kultur. Byen er afskærmet af en enorm mur. Turen fortsætter til de royale søer og haver i Tirta Gangga, og inden I returnerer til hotellet, passeres nogle af de traditionelle landsbyer Bebandem, Sidemen og Subak Tabola.


Kecak Dans

- Aftentur pr. person DKK 380,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Afgang kl. 15.30-16.00. I kører til en landsby beliggende nær Denpasar. Den specielle kecak dans udføres af mindst firs mænd klædt i den traditionelle, indonesiske sarong. Siddende i en rundkreds omkring en kokos lampe midt på scenen, bevæges deres kroppe fra side til side, mens koret synger traditionelle, balinesiske sange med et ”cak-cak-cak” omkvæd. Mange ord har ingen betydning, men bruges blot for at skabe rytme i musikken. Dansene begynder deres dans og i slutningen af stykket, dannes en hær af ”aber”, der bliver sendt af sted for at redde Sita i historien om Ramayana. ”cak” lyden minder om lyden af pludrende aber. Turen varer ca. 4 timer.Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online