Langtidsrejse til Bali, Kuala Lumpur og Maldiverne

Langtidsrejse til Bali, Kuala Lumpur og Maldiverne

Individuel rundrejse med chauffør

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse
Kultur

26 dage fra DKK 25.990,-
Se datoer og priser

Drømmer du om en rejse til Bali med gerne vil lidt mere, så tilbyder vi en fantastisk rejse. Turen går forbi de smukkeste templer, lækre strande og skønne hoteller. Tag på en langtidsrejse hvor I begynder med 3 skønne steder på Bali: fredelige Amed på østkysten, Ubud's mange templer, markeder og frodige natur og til slut Sanur's skønne strande. Rejsen fortsættes til metropolen Kuala Lumpur med masser af seværdigheder og shopping i særklasse, inden I afslutter med enestående Maldiverne. En rejse med masser af forskellige oplevelser for jer der har god tid. 

 

Højdepunkter på rejsen

 • Oplev det bedste af Bali
 • Storby stop i mangfoldige Kuala Lumpur
 • Afsluttende badeferie på skønne Maldiverne

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Amed (Bali)
5
Coral View Villas

Coral View Villas

Et skønt lille hotel og direkte til den bedste snorkling ved Amed på østkysten. Det er bygget i hyggelig balinesisk stil og med flotte suiter til par og familier. Hotellets bungalows ligger spredt i en dejlig have fyldt med frugttræer og urter, som bliver brugt i den daglige madlavning på hotellet. Poolen ligger gemt mellem tropiske træer og store kampesten og giver en utrolig hyggelig stemning. På stranden foran resortet ligger de farverige både klar til at tage jer på opdagelse langs kysten, hvis I altså ikke lige snorkler på revet foran hotellet. Et virkelig dejligt boutique hotel for både par og familier.

Alle suiterne og bungalowerne er lækkert indrettet i balinesisk stil og med myggenet over sengene:

Deluxe bungalows med stort åbent badeværelse og udsigt til haven.
Garden suiter med stort åbent badeværelse med fritstående kar og udsigt til haven.
Familie suiter i 2 etager med udsigt til Lombok strædet og med stort åbent badeværelse med fritstående kar, 2 senge i stueetagen samt dobbeltseng og balkon på 1. sal.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende direkte til den bedste snorkling på Amed
 • Dejligt boutique hotel for både par og familier

Ubud (Bali)
5
Lumbung Sari Cottages

Lumbung Sari Cottages

Hyggeligt, balinesisk-ejet boutique-hotel i hjertet af Ubud og i gå-afstand til markeder og templer. Hotellet ligger på en stikvej til hovedvejen, så når I træder ind på området, er der helt fredeligt i den grønne tropiske have. Hotellet har kun 15 værelser, alle med balkon eller terrasse, samt alle moderne faciliteter inklusiv wifi. I den hyggelige have ligger hotellets pool og soldæk, hvor I kan få serveret lokale retter og forfriskninger, når I har brug for et pusterum fra Ubuds til tider hektiske liv.
Hotellet er lokalt ejet og emmer af god atmosfære, og overalt mødes I af et smil. Receptionen hjælper meget gerne med at arrangere ture omkring Ubud. I kan gå til alt fra hotellet - Monkey Forrest og de lokale kunstmarkeder ligger få 100 meter fra hotellet. Et charmerende lille hotel med mange glade gæster.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Hyggeligt boutique hotel med central beliggenhed
 • Fantastisk atmosfære

Sanur (Bali)
5
Parigata Resort & Spa

Parigata Resort & Spa

Rigtig hyggeligt hotel, beliggende blot 150 meter fra stranden. Resortet, der har navn efter bourgonvillla-blomsten, som man finder overalt i den lille tropisk have, har 43 rummelige værelser, alle charmerende indrettet i balinesisk stil og udstyrede med minibar, TV, telefon, hårtørrer, aircondition samt balkon eller terrasse. Udover den lækre swimmingpool, kan hotellet tilbyde aroma- og urtebehandlinger i deres spa, hvor erfarent personale sørger for afslappende massage. På resortet er der ligeledes en lounge og bar, der serverer lækre drinks. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Populært og hyggeligt hotel
 • 150 m fra Sanur Beach

Kuala Lumpur
2
Novotel Kuala Lumpur City Center

Novotel Kuala Lumpur City Center

Dejligt førsteklasseshotel kun 500 meter fra de verdensberømte Petrona Twin Towers og i gå afstand til K'Ls fashionable shopping område, restauranter og caféer. Hotellets knap 300 værelser er fordelt på 28 etager. Værelserne er forholdsvis store, smagfuldt indrettet og alle udstyret med TV, telefon, aircondition, køleskab, hårtørrer, samt te- og kaffefaciliteter – afgjort et hotel hvor man omgående føler sig hjemme. Novotel er et rigtig godt valg til børnefamilier, da vi kan tilbyde 1 gratis ekstra seng til børnene.

Besøg hotellets hjemmeside                  

Fakta

 • God beliggenhed nær Petrona Towers
 • Alle tænkelige faciliteter

Maldiverne
7
Innahura Maldives Resort

Innahura Maldives Resort

Et dejligt familieresort som åbnede i 2019 med hyggelige bungalows i strandkanten og mange aktivitetsmuligheder til lands og til vands. Øen ligger i den syd-østlige atol Lhaviyani og nås på en 40 min. tur med vandfly fra Male. Ved ankomst til Innahura mødes I af blændende hvidt sand, og øen har hele 1500 m fin sandstrand, I kan boltre jer på. Langs stranden ligger de 78 villaer spredt og alle med direkte udgang til stranden og det krystalblå hav. Villaerne er enten med solnedgang eller solopgang, men er ellers er de 79 m2 indrettet ens og har alle et stort åbent badeværelse, private solstole, gratis wifi og mulighed for, at I kan bo 2 voksne og 2 børn under 14 år sammen. 4 villaer kan bookes side-by-side, hvis I er mange der rejser sammen.
Resortet har pool, dykkercenter, spa-afdeling og fitness med tennis- og badmintonbaner, volleyball samt vandsportsfaciliteter. Opholdet her bookes med helpension og alle måltider nydes i Dhoni-restauranten. Drikkevand til måltiderne er inkluderet i helpension.
All-inclusive kan tilkøbes hjemmefra - indhold i all-inclusive kan ses her
Et utroligt dejligt resort for familier der ønsker hyggelig atmosfære og ren nydelse.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Dejligt familie resort
 • Alle villaer med udgang til stranden
 • Helpension inkluderet
 • Lhaviyani Atol


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
5
Komaneka at Rasa Sayang

Komaneka at Rasa Sayang

Lækkert boutique resort i hjertet af Ubud beliggende kun få min gang fra byen i en fredelig og frodig have. Resortet er kendt for sit meget høje serviceniveau, og her er kælet for mange små detaljer i indretningen og den smukke have, som hotellet ligger i. Selvom I er tæt på byen, er resortets område en oase, I kan trække jer tilbage til, nyde udsigten til de omkringliggende bjerge og høre bækkens rislen. Her serveres mad på højt niveau i restauranten, og om eftermiddagen er der gratis kaffe/te samt snacks til alle gæster. Overalt på hotellet er der gratis wifi, og det er gratis at deltage i yoga klasser. Ønsker I at komme på ture til Ubud omegn, kan hotellet være behjælpelige med at bestille disse.
Værelserne er indrettede i balinesisk stil og varme farver. De har stor balkon/terrasse med day-bed og store badeværelser med kar:

Deluxe værelser på 65 m2 med balkon med udsigt til haven. 
Rooftop garden villa på 125 m2 med stor terrasse med udsigt over haven og bjergene. 

Et lækkert resort med højt serviceniveau for jer der gerne vil bo rigtig godt, og samtidig i gå-afstand til Ubud centrum.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Fredelig oase, i hjertet af Ubud
 • Højt serviceniveau
 • Smukke værelser i balinesisk stil

Sanur (Bali)
5
Hyatt Regency Bali

Hyatt Regency Bali

Lækkert resort direkte til Sanur's fine strand med masser af luksus og en enorm, eventyrligt indrettet have. Det har taget 3 år at renovere Hyatt Regency Sanur, men i 2019 åbnede det op, smukkere end nogensinde og med alle tænkelige faciliteter. Her kan I boltre jer i en af resortets 3 pools, benytte fitness faciliteterne, få lækre spa-behandlinger eller simpelthen bare glædes over den 9 ha store tropiske have, der grænser op til Sanur's dejlige strand.
Gennem hele haven er der stier, så I kan tage på opdagelse mellem eksotiske blomster, damme og pavillioner. Ved stranden kan I nyde solnedgangen med en kølig drink med Mt. Agung i det fjerne på klare dage.
Resortet ligger centralt i Sanur, så alt er indenfor gå-afstand, men når I først er retur på hotellet, er der en ro og atmosfære, så I til fulde kan få slappet af og nydt livet. På stranden foran resortet må der ikke dyrkes motoriseret vandsport, så også her hersker der fred.
Værelserne er lækkert indrettede i varme farver med alle moderne faciliteter. Der kan tilkøbes lounge access til jeres ophold. Et skønt resort, fredeligt og dog stadig midt i Sanur.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksus resort i kæmpe tropisk have
 • Direkte til stranden og ved Sanur by
 • Gennem-renoveret i 2019

Maldiverne
7
The Residence Maldives at Dhigurah

The Residence Maldives at Dhigurah

The Residence Maldives at Dhigurah er et fantastisk luksushotel, en 2 kilometer lang ø i det sydligste og mest uberørte af Maldiverne på Gaafu Alifu Atoll som er en af de største atoller i verden.
Vejen hertil er 50 min. med indenrigsfly til Kooddoo lufthavn, og herfra en kort tur med speedbåd. I er næsten så langt fra hovedøen som man kan komme, og det betyder at I ikke forstyrres af overflyvende vandfly - den eneste ø I kan skimte er søsterhotellet The Residence Falhuumafushi som er forbundet med en 1 km lang bro.

Resortet åbnede i 2019 og alt er derfor nyt og velplejet. Der er ialt 173 villaer på land og over vandet, så der er god plads til privatliv, og villaerne har en størrelse mellem 150 og 330 kvm - de har alle privat pool. Her får I alle moderne faciliteter, samt inden- og udendørs bad, badekar og privat terrasse med udgang til poolen og den smukke strand. Til hver villa er der 2 cykler så I kan udforske øen, og nabo-øen via broen.
Der kan bo op til 5 voksne eller 4 voksne og 2 børn sammen.

Resortet har en lang række faciliteter som fitness, dykker- og vandsportscenter, infinitypool, enorm spa-afdeling samt 5 restauranter og barer. Derudover kan I også benytte søsterhotellets faciliteter og restauranter.
Snorkling fra stranden er i særklasse her, og overalt kan I nyde de smukke koraller, havskildpadder og farvestrålende fisk i alle former.
Et ophold på The Residence bookes med helpension eller med all-inclusive.
Et fantastisk resort for par såvel som familier.

Se video fra resortet her

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksusresort på en af verdens største atoller
 • 2 km. lang ø, med masser af plads til privatliv
 • Et af Maldivernes bedste husrev
 • Velegnet til både par og familierDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Amed

Dag 3-6:
Amed

Dag 7:
Amed - Ubud

Dag 8 - 11:
Ubud

Dag 12:
Ubud - Sanur

Dag 13-16:
Sanur

Dag 17:
Sanur - Kuala Lumpur

Dag 18:
Kuala Lumpur

Dag 19:
Kuala Lumpur - Maldiverne

Dag 20-25:
Maldiverne

Dag 26:
Afrejse

Dag 27:
Hjemkomst Danmark

Vejret i Indonesien

Dagtemperatur 31° C 32° C 33° C 33° C 32° C 32° C 32° C 32° C 32° C 32° C 31° C 31° C
Nattemperatur 22° C 22° C 22° C 23° C 23° C 23° C 22° C 22° C 22° C 23° C 23° C 22° C
Nedbør 147 mm 137 mm 218 mm 264 mm 209 mm 130 mm 141 mm 154 mm 190 mm 268 mm 278 mm 232 mm
Nedbørsdage 16 16 19 20 18 13 16 17 20 24 27 23
Solskinstimer 6 7 7 7 7 7 7 6 6 6 5 5
Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 29° C 30° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 22° C 23° C 23° C 24° C 24° C
Nedbør 328 mm 261 mm 225 mm 117 mm 107 mm 90 mm 119 mm 53 mm 116 mm 173 mm 187 mm 258 mm
Nedbørsdage 19 18 20 12 8 7 4 3 3 5 10 16
Solskinstimer 8 8 8 10 10 9 10 10 10 10 9 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Indonesien

Prev btn
Next btn