Langtidsferie - Det bedste af Bali

Langtidsferie - Det bedste af Bali

Individuel rundrejse med privat guide og chauffør

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse
Kultur

30 dage fra DKK 14.990,-
Se datoer og priser

En rejse for jer der har god tid og gerne vil opleve forskellige steder. Rejsen består af afslappende dage på egen hånd og dage med privat guide og chauffør, når I skifter hotel. Rejsen begynder i Ubud med de farverige markeder, templer og grønne risterrasser og herefter fortsættes nordpå til Lovina med de sorte lavastrande, vilde delfiner og smukke natur. I rejser videre til Østbali og den charmerende fiskerby, Amed der er beliggende for foden af Mt. Agung og med udsigt til Lombok strædet, inden I afslutter i syd ved Sanur's dejlige strand og byliv. Ønsker I storby stop i Singapore eller at komme til f.eks. Gili-øerne, kan dette tilføjes rejsen.

Højdepunkter på rejsen

 • Bali rundt - med god tid
 • Skønne hoteller med god beliggenhed
 • Langtidsrejse med masser af oplevelser

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
7
Lumbung Sari Cottages

Lumbung Sari Cottages

Hyggeligt, balinesisk ejet boutique hotel i hjertet af Ubud og i gå-afstand til markeder og templer. Hotellet ligger på en stikvej til hovedvejen, så når I træder ind på området, er der helt fredeligt i den grønne tropiske have. Hotellet har kun 15 værelser alle med balkon eller terrasse samt alle moderne faciliteter inklusiv wifi. I den hyggelige have ligger hotellets pool og soldæk, hvor I kan få serveret lokale retter og forfriskninger, når I har brug for et pusterum fra Ubuds til tider hektiske liv. Hotellet er lokalt ejet og emmer af god atmosfære, og overalt mødes I af et smil. Receptionen hjælper meget gerne med at arrangere udflugter omkring Ubud. I kan gå til alt fra hotellet - Monkey Forrest og de lokale kunstmarkeder ligger få 100 meter fra hotellet. Et charmerende lille hotel med mange glade gæster.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Hyggeligt boutique hotel med central beliggenhed
 • Fantastisk atmosfære

Lovina (Bali)
6
Frangipani Beach Hotel

Frangipani Beach Hotel

På Lovinas sorte strand ligger det hyggelige Frangipani Beach Hotel, et hyggeligt lille hotel med familiær stemning og meget venlig betjening. Hotellet ligger centralt til Lovina centrum og direkte til stranden, som I kan kigge til fra pool området. Her kan I leje cykler og køre rundt i området, få massage på stranden eller tage en tidlig morgentur og opleve de vilde delfiner. Værelserne er enkelt indrettede i balinesisk stil med alle moderne faciliteter og semi-åbent badeværelse. Deluxe værelserne med udsigt til haven og VIP værelserne har delvis havudsigt. Hotellets restaurant serverer lokale retter, som I kan nyde med udsigt til stranden under de velduftende frangipani-træer. En dejlig base med et højt serviceniveau til jeres Lovina ophold.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Hyggeligt hotel med familiær stemning
 • Direkte til stranden, lige ved byen

Amed (Bali)
7
Coral View Villas

Coral View Villas

Et skønt lille hotel beliggende direkte ud til den bedste snorkling ved Amed på østkysten. Det er bygget i hyggelig, balinesisk stil og med flotte suiter til par og familier. Hotellets bungalows ligger spredt ud i en dejlig have fyldt med frugttræer og urter, bl.a. benyttes i hotellets daglige madlavning. Poolen ligger gemt mellem tropiske træer og store kampesten og giver en utrolig hyggelig stemning. På stranden foran resortet ligger de farverige både klar til at tage jer på opdagelse langs kysten, hvis I altså ikke lige snorkler på revet foran hotellet. Et virkelig dejligt boutique hotel for både par og familier. 
Alle suiter og bungalower er lækkert indrettet i balinesisk stil og med myggenet over sengene:

Deluxe bungalows med stort åbent badeværelse og udsigt til haven.
Garden suiter med stort åbent badeværelse med fritstående kar og udsigt til haven.
Familie suiter i 2 etager med udsigt til Lombok strædet og med stort åbent badeværelse med fritstående kar, 2 senge i stueetagen samt dobbeltseng og balkon på 1. sal.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende direkte til den bedste snorkling på Amed
 • Dejligt boutique hotel for både par og familier

Sanur (Bali)
8
Prama Sanur Beach Hotel

Prama Sanur Beach Hotel

Prama Sanur Beach Hotel er et fremragende førsteklasse hotel med god beliggenhed, masser af faciliteter og skønt personale. Omringet af 6 hektar tropiske vegetationer finder man Prama Sanur Beach Bali Hotel. Hotellet ligger lige ved Sanur stranden, som er et af Balis mest populære ferieområder. Der er flere forskellige restauranter og barer på hotellet med både lokale samt internationale retter. Dertil er der 24-timers room service, Kids Club for børn under 11 år, tennis- og badmintonbaner, 2 udendørs swimmingpools, fitness- og spacenter samt business center. I Tirta Poolside restauranten er der gratis Wi-Fi. Der er i alt 428 værelser, suiter og villaer på hotellet med enten have-, pool- eller havudsigt. Der er følgende standardfaciliteter: Privat balkon, minibar, telefon, badeværelse med badekar eller bruser, kaffe/te-faciliteter, satellit tv, hårtørrer samt safetybox. Der er ca. 25 min. kørsel til lufthavnen eller for eksempel Kuta Beach.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert resort direkte ud til stranden
 • Stort pool-område med vand-legeplads
 • Beliggende i stor tropisk have


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
7
Komaneka at Rasa Sayang

Komaneka at Rasa Sayang

Lækkert boutique resort i hjertet af Ubud beliggende kun få min gang fra byen i en fredelig og frodig have. Resortet er kendt for sit meget høje serviceniveau, og her er kælet for mange små detaljer i indretningen og den smukke have, som hotellet ligger i. Selvom I er tæt på byen, er resortets område en oase, I kan trække jer tilbage til, nyde udsigten til de omkringliggende bjerge og høre bækkens rislen. Her serveres mad på højt niveau i restauranten, og om eftermiddagen er der gratis kaffe/te samt snacks til alle gæster. Overalt på hotellet er der gratis wifi, og det er gratis at deltage i yoga klasser. Ønsker I at komme på udflugt til Ubuds omegn, kan hotellet være behjælpelige med at bestille disse. Værelserne er indrettede i balinesisk stil og varme farver. De har stor balkon/terrasse med day-bed og store badeværelser med kar:

Deluxe værelser på 65 m2 med balkon med udsigt til haven.
Rooftop garden villa på 125 m2 med stor terrasse med udsigt over haven og bjergene.

Et lækkert resort med højt serviceniveau for jer der gerne vil bo rigtig godt, og samtidig i gåafstand til Ubud centrum.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Fredelig oase, i hjertet af Ubud
 • Højt serviceniveau
 • Smukke værelser i balinesisk stil

Sanur (Bali)
8
Puri Santrian

Puri Santrian

Dejligt resort med en perfekt beliggenhed direkte til Sanur strand med mange gode restauranter og en afdeling kun for voksne. Byen ligger lige ved siden af og også den dejlige sandstrand. Her får I masser af plads, et bredt udvalg af virkelig gode restauranter og faciliteter som f.eks. flere pool områder (det ene kun for voksne), tennisbane, spa-afdeling samt privat spa. I kan nyde solnedgangen fra strandbaren, inden I går de få meter til hovedgaden for at shoppe i de små butikker, eller gå en tur langs stranden og find den lokale restaurant hvor I kan spise med tæerne i sandet. Puri Santrian og søster-hotellet Griya Santrian er ejet af en balinesisk familie, og det skinner igennem i arkitekturen og indretningen, som er gennemført balinesisk stil i varme farver. Værelserne fordeler sig på 5 kategorier, dem vi bruger mest er:

Superior værelser med udsigt til have.
Premier deluxe værelser som er de nyeste og tættest ved stranden (ikke med havudsigt).
Santrian club i seperat bygning med eget poolområde, kun for voksne.


Et skønt hotel med den bedste beliggenhed i Sanur.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende direkte ud til Sanur Beach
 • Har separat afdeling kun for voskne
 • Højt serviceniveau og lækker madDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Ubud

Dag 3-8:
Ubud

Dag 9:
Ubud - Lovina

Dag 10-14:
Lovina

Dag 15:
Lovina - Amed

Dag 16-21:
Amed

Dag 22:
Amed - Sanur

Dag 23-29:
Sanur

Dag 30:
Hjemrejse Bali

Dag 31:
Ankomst Danmark

Vejret i Indonesien

Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 29° C 30° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 22° C 23° C 23° C 24° C 24° C
Nedbør 328 mm 261 mm 225 mm 117 mm 107 mm 90 mm 119 mm 53 mm 116 mm 173 mm 187 mm 258 mm
Nedbørsdage 19 18 20 12 8 7 4 3 3 5 10 16
Solskinstimer 8 8 8 10 10 9 10 10 10 10 9 8

Udflugter

River Rafting for alle

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 510,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Afhængig af hvor I bor, afhentes I på hotellet mellem kl. 8 og 9. Bor I på sydkysten, skal I regne med en times kørsel, mens det fra Ubud knap tager en halv time at kommer til Sobeks hovedkontor. Her får I en grundig gennemgang inden den 15 minutter lange vandretur til floden. Turen ned til floden er ikke for gangbesværede, da I skal ned af ca. 500 trappetrin, inden I når flodbredden. Sejlturen tager ca. to timer og afsluttes med en dejlig frokost på flodbredden. Det meste af tiden glider gummiflåden roligt ned af Ayung floden, mens I passerer det ene mere betagende natursceneri efter det andet. Vi kan også garantere at lattermusklerne bliver rørt undervejs, og mon ikke også det giver et lille sug i mellemgulvet under visse passager på floden. Sobek er den største arrangør af naturoplevelser på Bali. Sikkerheden og kvaliteten af deres grej er helt i top. Alle deltagere udstyres med redningsvest og hjelm og får grundig instruktion inden turen begynder. Turen inkluderer: Afhentning på hotel på sydkysten eller Ubud, river rafting på floden ca. 2 timer, frokost på flodbredden, retur transport til/fra hotellet. (varighed ca. 6 timer). Børn skal være fyldt 7 år for at kunne deltage. Maksimum alder for deltagelse er 64 år pga. forsikringen. Husk at medbringe: Badetøj, T-shirt, sandaler, solcreme og skiftetøj.


Mountain Bike for alle

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 395,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Afhængig af hvor I bor på Bali, afhentes I på jeres hotel mellem kl. 07.15 og 08.30. Efter ca. 2 timers kørsel er I fremme i landsbyen Papadan. Her bliver I udstyret med en mountainbike og div. sikkerhedsudstyr, og efter en kort introduktion er I klar til at begynde dagens oplevelser på to hjul. Turen ned ad Mount Batur foregår i et roligt tempo på fredelige, småt befærdede veje og stier, der bl.a. tager jer forbi hyggelige landsbyer, skyggefulde plantager og gamle tempelområder. Undervejs er der indlagt rigeligt med pauser, så I kan nyde de smukke scenerier og få taget nogle billeder til ferie-albummet. Efter cykelturen får I en god frokost inden I køres tilbage til jeres hotel, hvor I er fremme ca. kl. 16.00. Turen inkluderer: Transport til Papadan t/r, tur på mountainbike samt frokost, (varighed ca. 6-7 timer). Børn skal være fyldt 7 år for at kunne deltage. Husk at medbringe: Sportssko, solcreme og skiftetøj.


Mount Batur Vulkantrek ved solopgang

- Heldagstur inkl. morgenmad og frokost pr. person DKK 1150,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Kl. 01-01.30 afhentes I på jeres hotel og kører ca. 2 timer til landsbyen Penelokan. Herfra kører I til foden af Mount Batur, der er startpunktet for opstigningen. Efter nogle timers trekking, når I toppen, hvor I bliver belønnet med udsigten over området, mens solen står op og sender sine første stråler ud over dalene. I får en let morgenmad på toppen, der bl.a. inkluderer vulkansk dampede æg! På vej ned vandrer I forbi varme kilder, hvor I har mulighed for at tage et behageligt bad. Tilbage i Penelokan er der frokost på Lake View Restaurant, hvorefter turen går mod jeres hotel. På vejen besøges Tampaksiring (Holy Spring Water Temple), den traditionelle landsby Sebatu, og I ser de smukke risterrasser ved Tegallalang. Turen inkluderer transport t/r, entrébillet til Hot Spring Water, let morgenmad, frokost på restaurant, sikkerheds-udstyr. Det foreslås, at man iklæder sig lange bukser, jakke samt gode sko til vandreturen.


Delfinsafari i Lovina

- 2 timer pr. person DKK 320,-

Fra Lovina: Allerede mellem klokken 5 og 6 om morgenen bliver I hentet på jeres hotel i Lovina. I springer på båden og sejler ca. 20 minutter ud til det område, hvor delfinerne almindeligvis mødes for sammen at nyde morgensolens første stråler. Forhåbentlig får I rig lejlighed til at opleve de legesyge delfiner springe rundt i vandet. Der er rigtig gode muligheder for at se delfiner på turen, men eftersom disse lever frit i naturen, kan vi ikke garantere det. Ca. kl. 7 går turen tilbage på jeres hotel.Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Indonesien

Prev btn
Next btn