Langtidsferie - Det bedste af Bali

Langtidsferie - Det bedste af Bali

Individuel rundrejse med privat guide og chauffør

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse
Kultur

31 dage fra DKK 18.990,-
Se datoer og priser

En rejse til Bali for jer der har god tid og gerne vil opleve forskellige steder. Rejsen består af afslappende dage på egen hånd og dage med privat guide og chauffør, når I skifter hotel. Rejsen begynder i Ubud med de farverige markeder, templer og grønne risterrasser og herefter fortsættes nordpå til Lovina med de sorte lavastrande, vilde delfiner og smukke natur. I rejser videre til Østbali og den charmerende fiskerby, Amed der er beliggende for foden af Mt. Agung og med udsigt til Lombok strædet, inden I afslutter i syd ved Sanur's dejlige strand og byliv. Ønsker I storby stop i Singapore eller at komme til f.eks. Gili-øerne, kan dette tilføjes rejsen.

Højdepunkter på rejsen

 • Bali rundt - med god tid
 • Skønne hoteller med god beliggenhed
 • Langtidsrejse med masser af oplevelser

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
7
The Ubud Village Hotel

The Ubud Village Hotel

Lækkert hotel beliggende i hjertet af Ubud, omgivet af frodig vegetation med en fantastisk udsigt over de omkringliggende rismarker og bjerge.

Hoteller ligger inden for gåafstand til Ubuds hovedgade, hvor der findes et væld af spisesteder, butikker og kulturelle seværdigheder. Derudover er det også muligt at besøge den berømte Ubud Monkey Forest, der ligger blot få minutters kørsel fra hotellet.

Hotellet har 2 udendørs swimmingpool, hvor I kan slappe af og nyde solen, samt et spa og wellness-center, hvor I kan forkæle jer selv med skønne behandlinger og massage. Der er også en restaurant, der serverer et udvalg af både internationale og lokale retter.

Værelserne på Ubud Village Hotel er rummelige og elegant indrettet. Der er en blanding af traditionelle balinesiske og moderne designdetaljer, der skaber en atmosfære af ro og komfort. Værelserne har alle moderne bekvemmeligheder, herunder aircondition, fladskærms-tv, minibar og gratis trådløst internet.

Ubud Village Hotel er det perfekte sted at bo, hvis man ønsker at opleve den autentiske kultur og skønheden i Ubud.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Central beliggenhed til Ubuds markeder og restauranter
 • 2 swimmingpools

Lovina (Bali)
6
The Lovina

The Lovina

The Lovina ligger direkte til stranden, og er et fantastisk udgangspunkt når I skal opleve det nordlige Bali. Her findes suiter og villaer med op til 3 soveværelser, med mulighed for privat pool og/eller havudsigt - alle med alle moderne faciliteter og lyst og indbyende indrettede. 
Hotellet ligger ca. 10 min gang fra byen, så der er rig mulighed for at udforske lokale restauranter, hvis I gerne vil spise andre steder end på hotellets 2 restauranter. Her er 2 skønne pool områder, vandsportsfaciliteter, mulighed for at låne cykler og hvis I ønsker at tage på opdagelse kan jeres concierge hjælpe med at booke ture - feks. til Menjangang nationalpark, vandreture til smukke vandfald i området eller feks. en delfinsafari. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert strandresort
 • Store suiter og villaer til familie

Amed (Bali)
7
Coral View Villas

Coral View Villas

Et skønt lille hotel beliggende direkte ud til den bedste snorkling ved Amed på østkysten. Det er bygget i hyggelig, balinesisk stil og med flotte suiter til par og familier. Hotellets bungalows ligger spredt ud i en dejlig have fyldt med frugttræer og urter, bl.a. benyttes i hotellets daglige madlavning. Poolen ligger gemt mellem tropiske træer og store kampesten og giver en utrolig hyggelig stemning. På stranden foran resortet ligger de farverige både klar til at tage jer på opdagelse langs kysten, hvis I altså ikke lige snorkler på revet foran hotellet. Et virkelig dejligt boutique hotel for både par og familier. 
Alle suiter og bungalower er lækkert indrettet i balinesisk stil og med myggenet over sengene:

Deluxe bungalows med stort åbent badeværelse og udsigt til haven.
Garden suiter med stort åbent badeværelse med fritstående kar og udsigt til haven.
Familie suiter i 2 etager med udsigt til Lombok strædet og med stort åbent badeværelse med fritstående kar, 2 senge i stueetagen samt dobbeltseng og balkon på 1. sal.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende direkte til den bedste snorkling på Amed
 • Dejligt boutique hotel for både par og familier

Sanur (Bali)
8
Parigata Resort & Spa

Parigata Resort & Spa

Rigtig hyggeligt hotel, beliggende blot 150 meter fra stranden. Resortet, der har navn efter bourgonvillla-blomsten, som man finder overalt i den lille tropisk have, har 43 rummelige værelser, alle charmerende indrettet i balinesisk stil og udstyrede med minibar, TV, telefon, hårtørrer, aircondition samt balkon eller terrasse. Udover den lækre swimmingpool, kan hotellet tilbyde aroma- og urtebehandlinger i deres spa, hvor erfarent personale sørger for afslappende massage. På resortet er der ligeledes en lounge og bar, der serverer lækre drinks. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Populært og hyggeligt hotel
 • 150 m fra Sanur Beach


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
7
Alaya Ubud

Alaya Ubud

Et smukt 5* hotel i balinesisk stil, med udsigt til ris-terrasser. Hotellet er i boutique-style, og lokale kunstnere har udsmykket værelser og fællesområder, så man ikke fornemmer at være i centrum af Ubud.
Her er et skønt pool område, med udsigt til risterrasser, restaurant der serverer fusionsretter af lokale råvarer, yoga pavilion og concierge service I kan benytte til tur-bookinger.
Værelserne er indrettede i varme farver, med udsigt til den tropiske have og udsmykket med lokal kunst. Her er fakke/the faciliteter så I kan nyde en kop om morgenen på jeres altan, mens naturen vågner.

Alaya Ubud ligger i hjertet af Ubud, lige ved Monkey Forest og i gå-afstand til byens markeder, templer og restauranter. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksuriøst hotel i balinesisk stil
 • Beliggende i hjertet af Ubud
 • Fantastisk udsigt til risterrasser

Sanur (Bali)
8
Puri Santrian

Puri Santrian

Dejligt resort med en perfekt beliggenhed direkte til Sanur strand med mange gode restauranter og en afdeling kun for voksne. Byen ligger lige ved siden af og også den dejlige sandstrand. Her får I masser af plads, et bredt udvalg af virkelig gode restauranter og faciliteter som f.eks. flere pool områder (det ene kun for voksne), tennisbane, spa-afdeling samt privat spa. I kan nyde solnedgangen fra strandbaren, inden I går de få meter til hovedgaden for at shoppe i de små butikker, eller gå en tur langs stranden og find den lokale restaurant hvor I kan spise med tæerne i sandet. Puri Santrian og søster-hotellet Griya Santrian er ejet af en balinesisk familie, og det skinner igennem i arkitekturen og indretningen, som er gennemført balinesisk stil i varme farver. Værelserne fordeler sig på 5 kategorier, dem vi bruger mest er:

Superior værelser med udsigt til have.
Premier deluxe værelser som er de nyeste og tættest ved stranden (ikke med havudsigt).
Santrian club i seperat bygning med eget poolområde, kun for voksne.


Et skønt hotel med den bedste beliggenhed i Sanur.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende direkte ud til Sanur Beach
 • Har separat afdeling kun for voskne
 • Højt serviceniveau og lækker madDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Ubud

Dag 3-8:
Ubud

Dag 9:
Ubud - Lovina

Dag 10-14:
Lovina

Dag 15:
Lovina - Amed

Dag 16-21:
Amed

Dag 22:
Amed - Sanur

Dag 23-29:
Sanur

Dag 30:
Hjemrejse Bali

Dag 31:
Ankomst Danmark

Vejret i Indonesien

Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 29° C 30° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 22° C 23° C 23° C 24° C 24° C
Nedbør 328 mm 261 mm 225 mm 117 mm 107 mm 90 mm 119 mm 53 mm 116 mm 173 mm 187 mm 258 mm
Nedbørsdage 19 18 20 12 8 7 4 3 3 5 10 16
Solskinstimer 8 8 8 10 10 9 10 10 10 10 9 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online