Det bedste af Bali

Individuel rundrejse med privat guide og chauffør

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse
Natur & dyr
Kultur

15 dage fra DKK 12.990,-
Se datoer og priser

Oplev det bedste af Bali i jeres eget tempo. Rejsen består af afslappende dage på egen hånd og tre dage med privat guide og chauffør når I alligevel skifter hotel. I bor først i kunstnerbyen Ubud midt på øen og kommer også til Lovina – berømt for sine sorte vulkanstrande og vilde delfiner. I vil på rejsen rundt på Bali fascineres af smukke risterrasser, majestætiske bjerge, vulkansøer, flotte templer, palmestrande og ikke mindst den balinesiske folkesjæl med dens afslappende og smittende livsglæde. I afslutter rejsen på Sanur.
Transporten foregår i privat minibus dygtig guidet af jeres private engelsktalende rejseleder. 

Tilkøb 3 nætter i Singapore
Ønsker I at kombinere med Lombok eller Gili - kontakt os for muligheder.

Højdepunkter på rejsen

 • Balis højdepunkter
 • Privat guide og chauffør på alle transporter med ture
 • 3 dages stop over i Singapore muligt som tilkøb

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
4
Lumbung Sari Cottages

Lumbung Sari Cottages

Hyggeligt, balinesisk ejet boutique hotel i hjertet af Ubud og i gå-afstand til markeder og templer. Hotellet ligger på en stikvej til hovedvejen, så når I træder ind på området, er der helt fredeligt i den grønne tropiske have. Hotellet har kun 15 værelser alle med balkon eller terrasse samt alle moderne faciliteter inklusiv wifi. I den hyggelige have ligger hotellets pool og soldæk, hvor I kan få serveret lokale retter og forfriskninger, når I har brug for et pusterum fra Ubuds til tider hektiske liv. Hotellet er lokalt ejet og emmer af god atmosfære, og overalt mødes I af et smil. Receptionen hjælper meget gerne med at arrangere udflugter omkring Ubud. I kan gå til alt fra hotellet - Monkey Forrest og de lokale kunstmarkeder ligger få 100 meter fra hotellet. Et charmerende lille hotel med mange glade gæster.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Hyggeligt boutique hotel med central beliggenhed
 • Fantastisk atmosfære

Lovina (Bali)
4
Frangipani Beach Hotel

Frangipani Beach Hotel

På Lovinas sorte strand ligger det hyggelige Frangipani Beach Hotel, et hyggeligt lille hotel med familiær stemning og meget venlig betjening. Hotellet ligger centralt til Lovina centrum og direkte til stranden, som I kan kigge til fra pool området. Her kan I leje cykler og køre rundt i området, få massage på stranden eller tage en tidlig morgentur og opleve de vilde delfiner. Værelserne er enkelt indrettede i balinesisk stil med alle moderne faciliteter og semi-åbent badeværelse. Deluxe værelserne med udsigt til haven og VIP værelserne har delvis havudsigt. Hotellets restaurant serverer lokale retter, som I kan nyde med udsigt til stranden under de velduftende frangipani-træer. En dejlig base med et højt serviceniveau til jeres Lovina ophold.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Hyggeligt hotel med familiær stemning
 • Direkte til stranden, lige ved byen

Sanur (Bali)
4
Parigata Resort & Spa

Parigata Resort & Spa

Rigtig hyggeligt hotel, beliggende blot 150 meter fra stranden. Resortet, der har navn efter bourgonvillla-blomsten, som man finder overalt i den lille tropisk have, har 43 rummelige værelser, alle charmerende indrettet i balinesisk stil og udstyrede med minibar, TV, telefon, hårtørrer, aircondition samt balkon eller terrasse. Udover den lækre swimmingpool, kan hotellet tilbyde aroma- og urtebehandlinger i deres spa, hvor erfarent personale sørger for afslappende massage. På resortet er der ligeledes en lounge og bar, der serverer lækre drinks. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Populært og hyggeligt hotel
 • 150 m fra Sanur Beach


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
4
Kamandalu Resort

Kamandalu Resort

Lækkert resort beliggende ved floden kun 3 km fra Ubud Royal Palace, Ubud Marked og Peliatan Palads. Derudover ligger Puri Saren Agung og Pura Desa ca. 3 km derfra. Hotellet byder på 2 restauranter, bar, 2 udendørs swimmingpools, 2 poolbarer, fitness center samt spa med fuld service. Der er gratis Wi-Fi på fællesarealer, gratis parkeringsservice og gratis transport i området. De 56 værelser har komfortable badekar, gratis Wi-Fi, telefon, hårtørrer, minibar, møblerede hawaiianske terrasser, roomservice og tv med satellitkanaler.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • I smukke omgivelser
 • Balinesisk stil

Lovina (Bali)
4
The Damai

The Damai

Damai betyder fredfyldt på balinesisk, og det er det, I får på dette luksuriøse boutique hotel, dom ligger hævet over Lovina med udsigt til det blå ocean og Javas vulkaner. The Damai har formået at forene intimitet med luksus, og her kan I nyde de mange små haver, som omkranser poolen, den fantastisk service og gourmet-maden der serveres i den pris-vindende restaurant. I spa-afdelingen kan der bookes skønne behandlinger, og har I ønsker om at komme rundt på Bali, er personalet meget behjælpelige - intet ønske er for stort. Hvis I vil til stranden eller byen, ligger de blot 3 km væk, og receptionen sørger gerne for shuttle transport dertil. De 15 villaer ligger spredt rundt haven og har en høj grad af privatliv. De er bygget i naturens materialer og indrettet i smuk balinesisk, kolonistil med store, åbne badeværelser og udsigt til haven eller havet. Der findes flere kategorier - med og uden privat pool. Vi kan varmt anbefale The Damai til nogle dages afslapning i unikke og smukke omgivelser.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksøriøst boutique hotel med udsigt til Java
 • Lækre villaer og meget højt serviceniveau
 • Gastronomi for feinschmeckere

Sanur (Bali)
4
Hyatt Regency Bali

Hyatt Regency Bali

Lækkert resort direkte ud til Sanur's fine strand med masser af luksus og en enorm, eventyrligt indrettet have. Det har taget 3 år at renovere Hyatt Regency Sanur, men i 2019 åbnede det op smukkere end nogensinde og med alle tænkelige faciliteter. Her kan I boltre jer i en af resortets 3 pools, benytte fitness faciliteterne, få lækre spa-behandlinger eller simpelthen bare glædes over den 9 ha store tropiske have, der grænser op til Sanur's dejlige strand. Gennem hele haven er der stier, så I kan tage på opdagelse mellem eksotiske blomster, damme og pavillioner. Ved stranden kan I nyde solnedgangen med en kølig drink med Mt. Agung i det fjerne på klare dage. Resortet ligger centralt i Sanur, så alt er indenfor gåafstand, men når I først er retur på hotellet, er der en ro og atmosfære, så I til fulde kan få slappet af og nydt livet. På stranden foran resortet må der ikke dyrkes motoriseret vandsport, så også her hersker der fred. Værelserne er lækkert indrettede i varme farver med alle moderne faciliteter. Der kan tilkøbes lounge access til jeres ophold. Et skønt resort, fredeligt og dog stadig midt i Sanur.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksus resort i kæmpe tropisk have
 • Direkte til stranden og ved Sanur by
 • Gennem-renoveret i 2019Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Bali

Dag 3-5:
Ubud

Dag 6:
Ubud - Lovina

Dag 7-9:
Lovina

Dag 10:
Lovina - Sanur

Dag 11-13:
Sanur

Dag 14:
Hjemrejse Bali

Dag 15:
Ankomst Danmark

Vejret i Indonesien

Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 29° C 30° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 22° C 23° C 23° C 24° C 24° C
Nedbør 328 mm 261 mm 225 mm 117 mm 107 mm 90 mm 119 mm 53 mm 116 mm 173 mm 187 mm 258 mm
Nedbørsdage 19 18 20 12 8 7 4 3 3 5 10 16
Solskinstimer 8 8 8 10 10 9 10 10 10 10 9 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Indonesien

Prev btn
Next btn