Det bedste af Bali

Individuel rundrejse med privat guide og chauffør

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse
Natur & dyr
Kultur

16 dage fra DKK 16.990,-
Se datoer og priser

På denne rejse til Bali, vil I opleve det bedste af Bali i jeres helt eget tempo. Rejsen består af afslappende dage på egen hånd og dage med privat guide og chauffør når I alligevel skifter hotel. I bor først i kunstnerbyen Ubud midt på øen og kommer også til Lovina – berømt for sine sorte vulkanstrande og vilde delfiner. I kan se frem til smukke risterrasser, majestætiske bjerge, vulkansøer, flotte templer, palmestrande og ikke mindst den balinesiske folkesjæl med dens afslappende og smittende livsglæde. 
Transporten foregår i privat minibus dygtigt guidet af jeres private engelsktalende rejseleder. 

Rejs feks i sommerferien d. 10., 17., 19., 24. eller 26. juli 2024

Se flere rejsetilbud til Bali her

 

Højdepunkter på rejsen

 • Balis højdepunkter
 • Privat guide og chauffør på alle transporter med ture
 • 4* hoteller med god beliggenhed
 • Rejs i sommeren: d. 17. eller 24. juli

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
4
The Ubud Village Hotel

The Ubud Village Hotel

Lækkert hotel beliggende i hjertet af Ubud, omgivet af frodig vegetation med en fantastisk udsigt over de omkringliggende rismarker og bjerge.

Hoteller ligger inden for gåafstand til Ubuds hovedgade, hvor der findes et væld af spisesteder, butikker og kulturelle seværdigheder. Derudover er det også muligt at besøge den berømte Ubud Monkey Forest, der ligger blot få minutters kørsel fra hotellet.

Hotellet har 2 udendørs swimmingpool, hvor I kan slappe af og nyde solen, samt et spa og wellness-center, hvor I kan forkæle jer selv med skønne behandlinger og massage. Der er også en restaurant, der serverer et udvalg af både internationale og lokale retter.

Værelserne på Ubud Village Hotel er rummelige og elegant indrettet. Der er en blanding af traditionelle balinesiske og moderne designdetaljer, der skaber en atmosfære af ro og komfort. Værelserne har alle moderne bekvemmeligheder, herunder aircondition, fladskærms-tv, minibar og gratis trådløst internet.

Ubud Village Hotel er det perfekte sted at bo, hvis man ønsker at opleve den autentiske kultur og skønheden i Ubud.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Central beliggenhed til Ubuds markeder og restauranter
 • 2 swimmingpools

Lovina (Bali)
4
The Lovina

The Lovina

The Lovina ligger direkte til stranden, og er et fantastisk udgangspunkt når I skal opleve det nordlige Bali. Her findes suiter og villaer med op til 3 soveværelser, med mulighed for privat pool og/eller havudsigt - alle med alle moderne faciliteter og lyst og indbyende indrettede. 
Hotellet ligger ca. 10 min gang fra byen, så der er rig mulighed for at udforske lokale restauranter, hvis I gerne vil spise andre steder end på hotellets 2 restauranter. Her er 2 skønne pool områder, vandsportsfaciliteter, mulighed for at låne cykler og hvis I ønsker at tage på opdagelse kan jeres concierge hjælpe med at booke ture - feks. til Menjangang nationalpark, vandreture til smukke vandfald i området eller feks. en delfinsafari. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert strandresort
 • Store suiter og villaer til familie

Nusa Dua (Bali)
5
Nusa Dua Beach Resort & Spa

Nusa Dua Beach Resort & Spa

Nusa Dua Beach Resort & Spa er et lækkert resort beliggende ved en 200 m lang private strand og bygget i lækker balinesisk stil. Resortet er opbygget som et palads, og har da også haft royale gæster, så omgivelserne er helt i top. Her får I 3 poolområder, det ene direkte til stranden, vandsportscenter, fitnesscenter, spa-afdeling, yoga, tennis og børneafdeling - det hele I en smuk, tropisk have, der grænser op til stranden.
Værelserne er smukt indrettede med udsigt til haven, poolen eller havet. De har alle moderne faciliteter inklusiv gratis wifi. Der findes også familieværelser på resortet samt palace club, der giver adgang til club faciliteter. Et skønt resort for par eller familier, der vil bo eksklusivt og med mange faciliteter.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Direkte til 200 m privat strand
 • Mulighed for familieværelser
 • Lækkert poolområde og mange faciliteter


Alternativt strandhotel

By
Nætter
Hotel
Standard

Sanur (Bali)
5
Hyatt Regency Bali

Hyatt Regency Bali

Lækkert resort direkte ud til Sanur's fine strand med masser af luksus og en enorm, eventyrligt indrettet have. Det har taget 3 år at renovere Hyatt Regency Sanur, men i 2019 åbnede det op smukkere end nogensinde og med alle tænkelige faciliteter. Her kan I boltre jer i en af resortets 3 pools, benytte fitness faciliteterne, få lækre spa-behandlinger eller simpelthen bare glædes over den 9 ha store tropiske have, der grænser op til Sanur's dejlige strand. Gennem hele haven er der stier, så I kan tage på opdagelse mellem eksotiske blomster, damme og pavillioner. Ved stranden kan I nyde solnedgangen med en kølig drink med Mt. Agung i det fjerne på klare dage. Resortet ligger centralt i Sanur, så alt er indenfor gåafstand, men når I først er retur på hotellet, er der en ro og atmosfære, så I til fulde kan få slappet af og nydt livet. På stranden foran resortet må der ikke dyrkes motoriseret vandsport, så også her hersker der fred. Værelserne er lækkert indrettede i varme farver med alle moderne faciliteter. Der kan tilkøbes lounge access til jeres ophold. Et skønt resort, fredeligt og dog stadig midt i Sanur.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksus resort i kæmpe tropisk have
 • Direkte til stranden og ved Sanur by
 • Gennem-renoveret i 2019Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Bali

Dag 3-5:
Ubud

Dag 6:
Ubud - Lovina

Dag 7-9:
Lovina

Dag 10:
Lovina - Nusa Dua

Dag 11-14:
Nusa Dua

Dag 15:
Hjemrejse Bali

Dag 16:
Ankomst Danmark

Vejret i Indonesien

Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 29° C 30° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 22° C 23° C 23° C 24° C 24° C
Nedbør 328 mm 261 mm 225 mm 117 mm 107 mm 90 mm 119 mm 53 mm 116 mm 173 mm 187 mm 258 mm
Nedbørsdage 19 18 20 12 8 7 4 3 3 5 10 16
Solskinstimer 8 8 8 10 10 9 10 10 10 10 9 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online