Det bedste af Bali

Individuel rundrejse med privat guide og chauffør

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse
Natur & dyr
Kultur

16 dage fra DKK 12.990,-
Se datoer og priser

På denne rejse til Bali, vil I opleve det bedste af Bali i jeres helt eget tempo. Rejsen består af afslappende dage på egen hånd og tre dage med privat guide og chauffør når I alligevel skifter hotel. I bor først i kunstnerbyen Ubud midt på øen og kommer også til Lovina – berømt for sine sorte vulkanstrande og vilde delfiner. I vil på rejsen rundt på Bali fascineres af smukke risterrasser, majestætiske bjerge, vulkansøer, flotte templer, palmestrande og ikke mindst den balinesiske folkesjæl med dens afslappende og smittende livsglæde. I afslutter rejsen på Sanur.
Transporten foregår i privat minibus dygtigt guidet af jeres private engelsktalende rejseleder. 

Se flere rejsetilbud til Bali her

 

Højdepunkter på rejsen

 • Balis højdepunkter
 • Privat guide og chauffør på alle transporter med ture
 • Hyggelige boutique hoteller med god beliggenhed

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
4
Lumbung Sari Cottages

Lumbung Sari Cottages

Hyggeligt, balinesisk ejet boutique hotel i hjertet af Ubud og i gå-afstand til markeder og templer. Hotellet ligger på en stikvej til hovedvejen, så når I træder ind på området, er der helt fredeligt i den grønne tropiske have. Hotellet har kun 15 værelser alle med balkon eller terrasse samt alle moderne faciliteter inklusiv wifi. I den hyggelige have ligger hotellets pool og soldæk, hvor I kan få serveret lokale retter og forfriskninger, når I har brug for et pusterum fra Ubuds til tider hektiske liv. Hotellet er lokalt ejet og emmer af god atmosfære, og overalt mødes I af et smil. Receptionen hjælper meget gerne med at arrangere udflugter omkring Ubud. I kan gå til alt fra hotellet - Monkey Forrest og de lokale kunstmarkeder ligger få 100 meter fra hotellet. Et charmerende lille hotel med mange glade gæster.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Hyggeligt boutique hotel med central beliggenhed
 • Fantastisk atmosfære

Lovina (Bali)
4
Brits Resort Lovina

Brits Resort Lovina

Brits Resort Lovina ligger omgivet af rismarker, forbundet til stranden ad en sti. Hotellet har forenet traditionel balinesisk stil på fællesområderne med moderne stil på de 28 gæsteværelser, så I får det bedste af begge verdener. På hotellet findes swimming pool med børnepool, poolbar, restaurant, roomservice, coffee shop og cykeludlejning. På værelserne er der kaffe/te faciliteter, airconditon og terrasse eller balkon. Hotellet ligger i gåafstand til butikker og restauranter.  Et skønt boutique hotel med god atmosfære.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Charmerende boutique hotel
 • Omgivet af rismarker og lige ved stranden

Sanur (Bali)
5
Parigata Resort & Spa

Parigata Resort & Spa

Rigtig hyggeligt hotel, beliggende blot 150 meter fra stranden. Resortet, der har navn efter bourgonvillla-blomsten, som man finder overalt i den lille tropisk have, har 43 rummelige værelser, alle charmerende indrettet i balinesisk stil og udstyrede med minibar, TV, telefon, hårtørrer, aircondition samt balkon eller terrasse. Udover den lækre swimmingpool, kan hotellet tilbyde aroma- og urtebehandlinger i deres spa, hvor erfarent personale sørger for afslappende massage. På resortet er der ligeledes en lounge og bar, der serverer lækre drinks. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Populært og hyggeligt hotel
 • 150 m fra Sanur Beach


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
4
Alaya Ubud

Alaya Ubud

Et smukt 5* hotel i balinesisk stil, med udsigt til ris-terrasser. Hotellet er i boutique-style, og lokale kunstnere har udsmykket værelser og fællesområder, så man ikke fornemmer at være i centrum af Ubud.
Her er et skønt pool område, med udsigt til risterrasser, restaurant der serverer fusionsretter af lokale råvarer, yoga pavilion og concierge service I kan benytte til tur-bookinger.
Værelserne er indrettede i varme farver, med udsigt til den tropiske have og udsmykket med lokal kunst. Her er fakke/the faciliteter så I kan nyde en kop om morgenen på jeres altan, mens naturen vågner.

Alaya Ubud ligger i hjertet af Ubud, lige ved Monkey Forest og i gå-afstand til byens markeder, templer og restauranter. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksuriøst hotel i balinesisk stil
 • Beliggende i hjertet af Ubud
 • Fantastisk udsigt til risterrasser

Lovina (Bali)
4
The Lovina

The Lovina

The Lovina ligger direkte til stranden, og er et fantastisk udgangspunkt når I skal opleve det nordlige Bali. Her findes suiter og villaer med op til 3 soveværelser, med mulighed for privat pool og/eller havudsigt - alle med alle moderne faciliteter og lyst og indbyende indrettede. 
Hotellet ligger ca. 10 min gang fra byen, så der er rig mulighed for at udforske lokale restauranter, hvis I gerne vil spise andre steder end på hotellets 2 restauranter. Her er 2 skønne pool områder, vandsportsfaciliteter, mulighed for at låne cykler og hvis I ønsker at tage på opdagelse kan jeres concierge hjælpe med at booke ture - feks. til Menjangang nationalpark, vandreture til smukke vandfald i området eller feks. en delfinsafari. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert strandresort
 • Store suiter og villaer til familie

Sanur (Bali)
5
Puri Santrian

Puri Santrian

Dejligt resort med en perfekt beliggenhed direkte til Sanur strand med mange gode restauranter og en afdeling kun for voksne. Byen ligger lige ved siden af og også den dejlige sandstrand. Her får I masser af plads, et bredt udvalg af virkelig gode restauranter og faciliteter som f.eks. flere pool områder (det ene kun for voksne), tennisbane, spa-afdeling samt privat spa. I kan nyde solnedgangen fra strandbaren, inden I går de få meter til hovedgaden for at shoppe i de små butikker, eller gå en tur langs stranden og find den lokale restaurant hvor I kan spise med tæerne i sandet. Puri Santrian og søster-hotellet Griya Santrian er ejet af en balinesisk familie, og det skinner igennem i arkitekturen og indretningen, som er gennemført balinesisk stil i varme farver. Værelserne fordeler sig på 5 kategorier, dem vi bruger mest er:

Superior værelser med udsigt til have.
Premier deluxe værelser som er de nyeste og tættest ved stranden (ikke med havudsigt).
Santrian club i seperat bygning med eget poolområde, kun for voksne.


Et skønt hotel med den bedste beliggenhed i Sanur.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende direkte ud til Sanur Beach
 • Har separat afdeling kun for voskne
 • Højt serviceniveau og lækker madDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Bali

Dag 3-5:
Ubud

Dag 6:
Ubud - Lovina

Dag 7-9:
Lovina

Dag 10:
Lovina - Sanur

Dag 11-14:
Sanur

Dag 15:
Hjemrejse Bali

Dag 16:
Ankomst Danmark

Vejret i Indonesien

Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 29° C 30° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 22° C 23° C 23° C 24° C 24° C
Nedbør 328 mm 261 mm 225 mm 117 mm 107 mm 90 mm 119 mm 53 mm 116 mm 173 mm 187 mm 258 mm
Nedbørsdage 19 18 20 12 8 7 4 3 3 5 10 16
Solskinstimer 8 8 8 10 10 9 10 10 10 10 9 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online