Det bedste af Bali

Individuel rundrejse med privat guide og chauffør

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse
Natur & dyr
Kultur

16 dage fra DKK 16.390,-
Se datoer og priser

På denne rejse til Bali, vil I opleve det bedste af Bali i jeres helt eget tempo. Rejsen består af afslappende dage på egen hånd og dage med privat guide og chauffør når I alligevel skifter hotel. I bor først i kunstnerbyen Ubud midt på øen og kommer også til Lovina – berømt for sine sorte vulkanstrande og vilde delfiner. I kan se frem til smukke risterrasser, majestætiske bjerge, vulkansøer, flotte templer, palmestrande og ikke mindst den balinesiske folkesjæl med dens afslappende og smittende livsglæde. 
Transporten foregår i privat minibus dygtigt guidet af jeres private engelsktalende rejseleder. 

Rejs feks over påsken d. 23. marts, eller i sommerferien d. 10., 17., 19., 24. eller 26. juli 2024

Se flere rejsetilbud til Bali her

 

Højdepunkter på rejsen

 • Balis højdepunkter
 • Privat guide og chauffør på alle transporter med ture
 • 4* hoteller med god beliggenhed

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
4
The Ubud Village Hotel

The Ubud Village Hotel

Lækkert hotel beliggende i hjertet af Ubud, omgivet af frodig vegetation med en fantastisk udsigt over de omkringliggende rismarker og bjerge.

Hoteller ligger inden for gåafstand til Ubuds hovedgade, hvor der findes et væld af spisesteder, butikker og kulturelle seværdigheder. Derudover er det også muligt at besøge den berømte Ubud Monkey Forest, der ligger blot få minutters kørsel fra hotellet.

Hotellet har 2 udendørs swimmingpool, hvor I kan slappe af og nyde solen, samt et spa og wellness-center, hvor I kan forkæle jer selv med skønne behandlinger og massage. Der er også en restaurant, der serverer et udvalg af både internationale og lokale retter.

Værelserne på Ubud Village Hotel er rummelige og elegant indrettet. Der er en blanding af traditionelle balinesiske og moderne designdetaljer, der skaber en atmosfære af ro og komfort. Værelserne har alle moderne bekvemmeligheder, herunder aircondition, fladskærms-tv, minibar og gratis trådløst internet.

Ubud Village Hotel er det perfekte sted at bo, hvis man ønsker at opleve den autentiske kultur og skønheden i Ubud.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Central beliggenhed til Ubuds markeder og restauranter
 • 2 swimmingpools

Lovina (Bali)
4
The Lovina

The Lovina

The Lovina ligger direkte til stranden, og er et fantastisk udgangspunkt når I skal opleve det nordlige Bali. Her findes suiter og villaer med op til 3 soveværelser, med mulighed for privat pool og/eller havudsigt - alle med alle moderne faciliteter og lyst og indbyende indrettede. 
Hotellet ligger ca. 10 min gang fra byen, så der er rig mulighed for at udforske lokale restauranter, hvis I gerne vil spise andre steder end på hotellets 2 restauranter. Her er 2 skønne pool områder, vandsportsfaciliteter, mulighed for at låne cykler og hvis I ønsker at tage på opdagelse kan jeres concierge hjælpe med at booke ture - feks. til Menjangang nationalpark, vandreture til smukke vandfald i området eller feks. en delfinsafari. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert strandresort
 • Store suiter og villaer til familie

Nusa Dua (Bali)
5
Nusa Dua Beach Resort & Spa

Nusa Dua Beach Resort & Spa

Nusa Dua Beach Resort & Spa er et lækkert resort beliggende ved en 200 m lang private strand og bygget i lækker balinesisk stil. Resortet er opbygget som et palads, og har da også haft royale gæster, så omgivelserne er helt i top. Her får I 3 poolområder, det ene direkte til stranden, vandsportscenter, fitnesscenter, spa-afdeling, yoga, tennis og børneafdeling - det hele I en smuk, tropisk have, der grænser op til stranden.
Værelserne er smukt indrettede med udsigt til haven, poolen eller havet. De har alle moderne faciliteter inklusiv gratis wifi. Der findes også familieværelser på resortet samt palace club, der giver adgang til club faciliteter. Et skønt resort for par eller familier, der vil bo eksklusivt og med mange faciliteter.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Direkte til 200 m privat strand
 • Mulighed for familieværelser
 • Lækkert poolområde og mange faciliteter


Alternativt strandhotel

By
Nætter
Hotel
Standard

Sanur (Bali)
5
Hyatt Regency Bali

Hyatt Regency Bali

Lækkert resort direkte ud til Sanur's fine strand med masser af luksus og en enorm, eventyrligt indrettet have. Det har taget 3 år at renovere Hyatt Regency Sanur, men i 2019 åbnede det op smukkere end nogensinde og med alle tænkelige faciliteter. Her kan I boltre jer i en af resortets 3 pools, benytte fitness faciliteterne, få lækre spa-behandlinger eller simpelthen bare glædes over den 9 ha store tropiske have, der grænser op til Sanur's dejlige strand. Gennem hele haven er der stier, så I kan tage på opdagelse mellem eksotiske blomster, damme og pavillioner. Ved stranden kan I nyde solnedgangen med en kølig drink med Mt. Agung i det fjerne på klare dage. Resortet ligger centralt i Sanur, så alt er indenfor gåafstand, men når I først er retur på hotellet, er der en ro og atmosfære, så I til fulde kan få slappet af og nydt livet. På stranden foran resortet må der ikke dyrkes motoriseret vandsport, så også her hersker der fred. Værelserne er lækkert indrettede i varme farver med alle moderne faciliteter. Der kan tilkøbes lounge access til jeres ophold. Et skønt resort, fredeligt og dog stadig midt i Sanur.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksus resort i kæmpe tropisk have
 • Direkte til stranden og ved Sanur by
 • Gennem-renoveret i 2019Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Bali

Dag 3-5:
Ubud

Dag 6:
Ubud - Lovina

Dag 7-9:
Lovina

Dag 10:
Lovina - Nusa Dua

Dag 11-14:
Nusa Dua

Dag 15:
Hjemrejse Bali

Dag 16:
Ankomst Danmark

Vejret i Indonesien

Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 29° C 30° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 22° C 23° C 23° C 24° C 24° C
Nedbør 328 mm 261 mm 225 mm 117 mm 107 mm 90 mm 119 mm 53 mm 116 mm 173 mm 187 mm 258 mm
Nedbørsdage 19 18 20 12 8 7 4 3 3 5 10 16
Solskinstimer 8 8 8 10 10 9 10 10 10 10 9 8

Udflugter

River Rafting for alle

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 570,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Afhængig af hvor I bor, afhentes I på hotellet mellem kl. 8 og 9. Bor I på sydkysten, skal I regne med en times kørsel, mens det fra Ubud knap tager en halv time at kommer til Sobeks hovedkontor. Her får I en grundig gennemgang inden den 15 minutter lange vandretur til floden. Turen ned til floden er ikke for gangbesværede, da I skal ned af ca. 500 trappetrin, inden I når flodbredden. Sejlturen tager ca. to timer og afsluttes med en dejlig frokost på flodbredden. Det meste af tiden glider gummiflåden roligt ned af Ayung floden, mens I passerer det ene mere betagende natursceneri efter det andet. Vi kan også garantere at lattermusklerne bliver rørt undervejs, og mon ikke også det giver et lille sug i mellemgulvet under visse passager på floden. Sobek er den største arrangør af naturoplevelser på Bali. Sikkerheden og kvaliteten af deres grej er helt i top. Alle deltagere udstyres med redningsvest og hjelm og får grundig instruktion inden turen begynder. Turen inkluderer: Afhentning på hotel på sydkysten eller Ubud, river rafting på floden ca. 2 timer, frokost på flodbredden, retur transport til/fra hotellet. (varighed ca. 6 timer). Børn skal være fyldt 7 år for at kunne deltage. Maksimum alder for deltagelse er 64 år pga. forsikringen. Husk at medbringe: Badetøj, T-shirt, sandaler, solcreme og skiftetøj.


Mountain Bike for alle

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 390,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Afhængig af hvor I bor på Bali, afhentes I på jeres hotel mellem kl. 07.15 og 08.30. Efter ca. 2 timers kørsel er I fremme i landsbyen Papadan. Her bliver I udstyret med en mountainbike og div. sikkerhedsudstyr, og efter en kort introduktion er I klar til at begynde dagens oplevelser på to hjul. Turen ned ad Mount Batur foregår i et roligt tempo på fredelige, småt befærdede veje og stier, der bl.a. tager jer forbi hyggelige landsbyer, skyggefulde plantager og gamle tempelområder. Undervejs er der indlagt rigeligt med pauser, så I kan nyde de smukke scenerier og få taget nogle billeder til ferie-albummet. Efter cykelturen får I en god frokost inden I køres tilbage til jeres hotel, hvor I er fremme ca. kl. 16.00. Turen inkluderer: Transport til Papadan t/r, tur på mountainbike samt frokost, (varighed ca. 6-7 timer). Børn skal være fyldt 7 år for at kunne deltage. Husk at medbringe: Sportssko, solcreme og skiftetøj.


Mount Batur Vulkantrek ved solopgang

- Heldagstur inkl. morgenmad og frokost pr. person DKK 1150,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Kl. 01-01.30 afhentes I på jeres hotel og kører ca. 2 timer til landsbyen Penelokan. Herfra kører I til foden af Mount Batur, der er startpunktet for opstigningen. Efter nogle timers trekking, når I toppen, hvor I bliver belønnet med udsigten over området, mens solen står op og sender sine første stråler ud over dalene. I får en let morgenmad på toppen, der bl.a. inkluderer vulkansk dampede æg! På vej ned vandrer I forbi varme kilder, hvor I har mulighed for at tage et behageligt bad. Tilbage i Penelokan er der frokost på Lake View Restaurant, hvorefter turen går mod jeres hotel. På vejen besøges Tampaksiring (Holy Spring Water Temple), den traditionelle landsby Sebatu, og I ser de smukke risterrasser ved Tegallalang. Turen inkluderer transport t/r, entrébillet til Hot Spring Water, let morgenmad, frokost på restaurant, sikkerheds-udstyr. Det foreslås, at man iklæder sig lange bukser, jakke samt gode sko til vandreturen.


Barong dans og Besakih

- Heldagstur pr. person DKK 550,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: I landsbyen Batubalan skal nyde en 1 times opvisning af de traditionelle barong og kris danse, hvorefter I fortsætter til Celuk, især kendt for sine smukke guld- og sølvarbejder og Mas, der er centrum for træskærerier. Dernæst besøg i Goa Gajah (Elefantgrotten) og Klungkung, der er en domstol fra det 11. århundrede, og hvis loft er dekoreret med traditionelle balinesiske malerier. I kommer så til det største og helligste hindu tempel, Pura Besakih, også kendt som Moder Templet. Dette er beliggende ved foden af Mount Agung, og der er rig lejlighed til at kigge jer omkring. Inden turen går tilbage til hotellet, besøger I fiskerlandsbyen, Kusamba.


Tur til Kintamani

- Heldagstur pr. person DKK 550,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Fra Sanur: Spændende heldagstur til Celuk, især kendt for smukke guld- og sølvarbejder, Mas (centrum for træskærerier) og Ubud, der er øens kunstnerby nr. 1. Undervejs passerer I de flotte risterrasser i Tegallalang og landsbyen Sebatu, hvor husene er bygget i en helt speciel stil. Inden I når Kintamani, besøges det hellige vand tempel Tampaksiring. Kintamani er beliggende omkring 500 m over havet og med udsigt til det store krater på den aktive vulkan Mt. Batur og til den smukke Batur sø. På vej tilbage til sydkysten gøres stop i Bangli, hvor I skal besøge det hinduistiske tempel, Kehen der kan dateres tilbage til det 13. århundrede.


Delfinsafari i Lovina

- 2 timer pr. person DKK 320,-

Fra Lovina: Allerede mellem klokken 5 og 6 om morgenen bliver I hentet på jeres hotel i Lovina. I springer på båden og sejler ca. 20 minutter ud til det område, hvor delfinerne almindeligvis mødes for sammen at nyde morgensolens første stråler. Forhåbentlig får I rig lejlighed til at opleve de legesyge delfiner springe rundt i vandet. Der er rigtig gode muligheder for at se delfiner på turen, men eftersom disse lever frit i naturen, kan vi ikke garantere det. Ca. kl. 7 går turen tilbage på jeres hotel.Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online