Bali på business-class, på skønne boutique resorts

Bali på business-class, på skønne boutique resorts

Individuel rejse på businessclass med privat chauffør

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse

13 dage fra DKK 32.490,-
Se datoer og priser

Besøg de to karismatiske områder omkring Ubud og Lovina og bo på skønne boutique hoteller med smuk beliggenhed. Hotellerne henvender sig primært til voksne, og der er kælet ekstra for gastronomi og omgivelser. Rejsen hertil er på Qatar Airways prisvindene business class: fantastisk service ombord, flat bed på alle flyvninger og fast-track i lufthavnene, så I slipper for lang ventetid. Allerede fra dag 1 på jeres ferie vil I være klar til nye, spændende eventyr, og til at opleve Bali’s magi.
Ønsker I at forlænge rejsen med ophold i f.eks. Sanur, Munduk eller med storby-stop er det muligt - kontakt os for et skræddersyet tilbud.

 

Højdepunkter på rejsen

  • Rejse på business class
  • Boutique resorts med smuk beliggenhed
  • Gastronomi og service på højt niveau

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
5
Jannata Resort & Spa

Jannata Resort & Spa

Med udsigt til Wos River og den frodige jungle omkring Ubud finder I Jannata Resort & Spa beliggende i et smukt åndehul og med et højt serviceniveau. Resortet er en oase midt i alt det grønne, og med kun 20 værelser og suiter kan I her nyde de fredelige omgivelser men stadig være tæt på byen, som kun er 10 min. væk. Resortet er bygget af naturens materialer og falder naturligt ind i den omkringliggende natur. Fra alle hjørner er der udsigt til floden, der snor sig under resortet og til junglen på den modsatte side. Deluxe suiterne, som vi primært bruger, er smukt indrettet i varme farver og balinesisk stil. Fra jeres balkon, sengen og fra badekarret er der udsigt til floden og junglen, og her er alle moderne faciliteter inklusiv wifi.
Her kan I trække jer tilbage fra byen og nyde skønne spa-behandlinger, og der er flere gange om ugen yoga undervisning. Resortets restaurant serverer lækre retter lavet af lokale råvarer, som kan nydes med udsigt til floden. Hvis I ønsker at tage på udflugter, kan resortet hjælpe med dette. Et fantastisk resort der primært henvender sig til voksne, som søger smukke omgivelser og ro på deres ferie.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Smuk oase i balinesisk stil
  • Luksusresort, fortrinsvis for voksne
  • Fredelig beliggenhed omgivet af jungle, 10 min. fra centrum

Lovina (Bali)
5
The Damai

The Damai

Damai betyder fredfyldt på balinesisk, og det er det, I får på dette luksuriøse boutique hotel, dom ligger hævet over Lovina med udsigt til det blå ocean og Javas vulkaner. The Damai har formået at forene intimitet med luksus, og her kan I nyde de mange små haver, som omkranser poolen, den fantastisk service og gourmet-maden der serveres i den pris-vindende restaurant. I spa-afdelingen kan der bookes skønne behandlinger, og har I ønsker om at komme rundt på Bali, er personalet meget behjælpelige - intet ønske er for stort. Hvis I vil til stranden eller byen, ligger de blot 3 km væk, og receptionen sørger gerne for shuttle transport dertil. De 15 villaer ligger spredt rundt haven og har en høj grad af privatliv. De er bygget i naturens materialer og indrettet i smuk balinesisk, kolonistil med store, åbne badeværelser og udsigt til haven eller havet. Der findes flere kategorier - med og uden privat pool. Vi kan varmt anbefale The Damai til nogle dages afslapning i unikke og smukke omgivelser.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Luksøriøst boutique hotel med udsigt til Java
  • Lækre villaer og meget højt serviceniveau
  • Gastronomi for feinschmeckere
Dag 1:
Afgang Danmark

Dag 2:
Ankomst til Ubud

Dag 3-6:
Ubud

Dag 7:
Ubud - Lovina

Dag 8 - 11:
Lovina

Dag 12:
Lovina - hjemrejse

Dag 13:
Ankomst Kastrup

Vejret i Indonesien

Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 29° C 30° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 22° C 23° C 23° C 24° C 24° C
Nedbør 328 mm 261 mm 225 mm 117 mm 107 mm 90 mm 119 mm 53 mm 116 mm 173 mm 187 mm 258 mm
Nedbørsdage 19 18 20 12 8 7 4 3 3 5 10 16
Solskinstimer 8 8 8 10 10 9 10 10 10 10 9 8

Udflugter

Barong dans og Besakih

- Heldagstur pr. person DKK 550,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: I landsbyen Batubalan skal nyde en 1 times opvisning af de traditionelle barong og kris danse, hvorefter I fortsætter til Celuk, især kendt for sine smukke guld- og sølvarbejder og Mas, der er centrum for træskærerier. Dernæst besøg i Goa Gajah (Elefantgrotten) og Klungkung, der er en domstol fra det 11. århundrede, og hvis loft er dekoreret med traditionelle balinesiske malerier. I kommer så til det største og helligste hindu tempel, Pura Besakih, også kendt som Moder Templet. Dette er beliggende ved foden af Mount Agung, og der er rig lejlighed til at kigge jer omkring. Inden turen går tilbage til hotellet, besøger I fiskerlandsbyen, Kusamba.


Tur til Kintamani

- Heldagstur pr. person DKK 550,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Fra Sanur: Spændende heldagstur til Celuk, især kendt for smukke guld- og sølvarbejder, Mas (centrum for træskærerier) og Ubud, der er øens kunstnerby nr. 1. Undervejs passerer I de flotte risterrasser i Tegallalang og landsbyen Sebatu, hvor husene er bygget i en helt speciel stil. Inden I når Kintamani, besøges det hellige vand tempel Tampaksiring. Kintamani er beliggende omkring 500 m over havet og med udsigt til det store krater på den aktive vulkan Mt. Batur og til den smukke Batur sø. På vej tilbage til sydkysten gøres stop i Bangli, hvor I skal besøge det hinduistiske tempel, Kehen der kan dateres tilbage til det 13. århundrede.


Østbali rundt

- Heldagstur pr. person DKK 490,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Tur til det østlige Bali inkluderer besøg ved Kerthagosa (en gammel retsbygning) i Klungkung, Flagermusegrotten Goa Lawah, der huser tusindvis af flagermus samt Tangangn landsby, hvor efterkommere af den oprindelige præhinduistiske befolkning stadig lever med sine specielle skikke og en unik kultur. Byen er afskærmet af en enorm mur. Turen fortsætter til de royale søer og haver i Tirta Gangga, og inden I returnerer til hotellet, passeres nogle af de traditionelle landsbyer Bebandem, Sidemen og Subak Tabola.


Kecak Dans

- Aftentur pr. person DKK 380,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Afgang kl. 15.30-16.00. I kører til en landsby beliggende nær Denpasar. Den specielle kecak dans udføres af mindst firs mænd klædt i den traditionelle, indonesiske sarong. Siddende i en rundkreds omkring en kokos lampe midt på scenen, bevæges deres kroppe fra side til side, mens koret synger traditionelle, balinesiske sange med et ”cak-cak-cak” omkvæd. Mange ord har ingen betydning, men bruges blot for at skabe rytme i musikken. Dansene begynder deres dans og i slutningen af stykket, dannes en hær af ”aber”, der bliver sendt af sted for at redde Sita i historien om Ramayana. ”cak” lyden minder om lyden af pludrende aber. Turen varer ca. 4 timer.Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Indonesien

Prev btn
Next btn