Europa

Europa

Europas kulturarv er helt uden sidestykke. Levn fra de græske og romerske imperier kan opleves mange steder i Europa - især omkring Middelhavets kyster. Rejs tilbage i tiden med et besøg i de gamle citadelruiner Akropolis i Athen i Grækenland eller besøg den fossiliserede romerske by Pompeji i Italien. Tag på vandretur blandt de eventyrlige stenformationer og huleboliger i Kappadokien i Tyrkiet, eller besøg Sofias farverige kirkemalerier, kommunistiske bronzestatuer og hellige relikvier i Bulgarien. Explore var de første, der tilbød rejser Tjernobyl-ekskluderingszonen, og du kan vandre gennem de uhyggelige gader i Pripyat i Ukraine.

Der er også masser af aktive rejser som f.eks. vandreferier i Alperne, Pyrenæerne, Karpaterne, Picos de Europa eller nogle af de andre storslåede bjergkæder. Eller du kan vælge at gå blidere til værks med vandreture i de frodige bakker i Andalusien i Spanien eller langs den smukke Middelhavskyst. Tag på et spændende krydstogt rundt om den græske ø Evia, bo i yurt (telt) under rejsen til Islands Gyldne Cirkel eller sejl i kajak over Kekovas ”Sunken City” i Tyrkiet.

Fra den vindtruende Atlanterhavskyst i vest til de store Taiga skove i øst og fra tundraen til det solbeskinnede Middelhav, er udvalget af Europa ture uovertrufne. Desuden oplever man en mangfoldighed og variation at de spændende landes køkken, kultur og klima, der afspejler sig i de flotte landskaber.

De europæiske lande byder også på mange spændende muligheder for cyklister. Fyld dine lunger med duften af lavendel, mens du cykler gennem øde landsbyer i Kroatien, kør forbi et hav af lyserøde blomster der fylder Murcias dale i Spanien, eller cykl gennem de baltiske stater Estland, Letland og Litauen på en uforglemmelig kulturel rejse.

  

Individuelle Rejser
7 rejser
GruppeRejser
13 rejser