Swissotel al Murooj - resort style i centrum af Dubai

Swissotel al Murooj - resort style i centrum af Dubai

Swissotel al Murooj - resort style i centrum af Dubai

Individuel rejse
Badeferie
Kultur

8 dage fra DKK 10.490,-
Se datoer og priser

Tag på ferie i storbyen der byder på alt fra charmerende souk'er til overdådige shoppingcentre, ørkenens mysterier og opfinsomme bygningsværker. Når I trænger til et pusterum, har vi sørget for et skønt hotel med pool, hvor I kan samle kræfter til nye oplevelser. Hotellet ligger i centrum med blot 2 min. gang til Dubai Mall, Burj Khalifa og The Fountain.

Nyd Dubai's fantastiske klima og kombinér den perfekte storbyferie med skøn badeferie.

 

Højdepunkter på rejsen

  • Bo i hjertet af Dubai
  • Resort-style hotel
  • Tilkøb af halvpension mulig

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Dubai
7
Swissotel al Murooj Dubai

Swissotel al Murooj Dubai

Lækkert resort-style hotel beliggende midt i Dubai centrum, overfor Dubai Mall, Burj Khalifa og The Fountain så I kan gå shopping og showene om aftenen.

Når I træder ind på hotellets område mødes i af en følelse af at være langt fra storby - her er et lækkert og meget indbydende pool-område med små oaser, hvor I kan finde skygge under en palme efter dagens ture eller shopping. I kan drive gennem de forskellige pools, nyde en kølig drink og så begive jer til fods for at se det smukke aftenshow ved The Fountain. Her er 6 restauranter og mulighed for både tennis, squash og fitness samt en afslappende spa-behandling.
Hotellet har 250 værelser som alle har gratis wifi, kaffe/the faciliteter og minibar. Værelserne er på 42 kvm med stort, lækkert badeværelse med kar.

Et skønt sted at bo for jer der gerne vil være tæt på Dubai Mall, men stadig gerne have et skønt område at trække jer tilbage til. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Lækkert resort-style hotel i centrum
  • Ved Dubai Mall, Burj Khalifa og The Fountain
Dag 1:
København - Dubai

Dag 2-7:
Dubai

Dag 8:
Hjemrejse fra Dubai

Vejret i Dubai

Dagtemperatur 24° C 25° C 28° C 33° C 37° C 39° C 41° C 41° C 39° C 36° C 31° C 26° C
Nattemperatur 14° C 14° C 17° C 20° C 23° C 26° C 29° C 29° C 26° C 33° C 18° C 15° C
Nedbør 11 mm 34 mm 24 mm 8 mm 1 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 2 mm 14 mm
Nedbørsdage 2 4 4 2 0 0 0 0 0 0 0 2
Solskinstimer 8 8 10 11 11 10 10 10 10 10 9 8

Udflugter

Helikoptertur - Dubai fra oven

- 15 min pr. person DKK 1200,-

Se det hele lidt fra oven når I stiger ombord på en helikopter og tager en flyvetur over byen. Turen går forbi blandt andet The Palm, Burj al Arab, The World Islands, de fine fine strande og Burj Khalifas imponerende konstruktion. Turen varer ca. 15 min og starter og slutter ved Dubai Marina. Turen skal genbekræftiges senest 24 timer før jeres afgang med helikopter. Pas skal medbringes.   


Ferrari World og Abu Dhabi Mosque

- Heldagstur pr. person DKK 1000,-

Abu Dhabi er den største by i De Arabiske Emirater, og dagen byder på besøg ved 2 af de største attraktioner her. Dagen starter i Sheikh Zayed Grand Mosque, en af verdens største moskeer med plads til mere end 30.000 besøgende på samme tid. Moskeen er et imponerende og utroligt smukt bygningsværk, og bestemt et besøg. Herfra går til Ferrari World på Yas Island. Her er ikke mindre end 20 enestående forlysteler som blandt andet inkluderer verdens hurtigste rutchebane med en topfart på 240 km/t og G-force simulatoren hvor I kan få fornemmelsen af kræfterne i en F1 bil. I har 4 - 5 timer til rådighed i parken inden I bliver hentet og turen går retur til Dubai (ca. 50 min)Turen starter fra jeres hotel ca. kl. 9 og slutter ca. kl. 18. Inkluderet i prisen er alle entreer.   


Den arabiske ørken i jeep, med middag

- 6 timer, eftermiddag pr. person DKK 400,-

En sjov tur gennem ørkenen i jeeps, med afsluttende solnedgang og middag i beduin-lejr.I bliver hentet på jeres hotel omkring kl. 15.30 og kører ud af byen hvor I skifter køretøj til jeeps. Turen går gennem sandklitterne med fuld fart med stop undervejs. I kører til udsigtspunkt for at opleve solnedgangen over ørkenen mens der serveres arabisk the og snacks. Om aftenen serveres der lækre grillede retter og soft drinks, mens I kan opleve mavedans og ildshow. Efter endt aften returneres til jeres hotel (omkring kl. 22)OBS - turen er ikke for børn under 4 år og gravide. Medbring en varm trøje - aftnerne i ørkenen kan godt blive meget kolde.   Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online