Cypern ligger i det østlige Middelhav, og er velsignet med et fantastisk klima med mere end 300 solskinsdage om året. Her får I temperaturer omkring 20 grader allerede fra marts, og sæsonen strækker sig helt til november, så øen er velegnet til både påske- og efterårsferie - og selvfølgelig sommerferie.
Øen er omgivet af krystalblåt hav, her er noget af Europas reneste badevand, og I kan finde strande med masser af aktiviteter som vandsport og restauranter eller små øde laguner, hvor I næsten har det hele for jer selv.
Men Cypern er mere end smukke strande - øen har også mange naturparker, som egner sig storartet til vandre- eller cykelture, smukke bjerge, vidtstrakte vinmarker og levn fra antikkens kulturer i form af klostre og fæstningsværker. I de små kystbyer kan I besøge lokale markeder og spise dele-retterne "meze" på tavernaerne, mens I nyder den lokalfremstillede Commandaria vin og livet omkring jer, eller I kan tage på sejltur langs kysten, hvorfra I får den bedste udsigt til de fascinerende klippehuler, der gemmer sig langs kysten.
Cypern gemmer på masser af oplevelser, både til de strandglade, til de der vil på opdagelsesrejse, og til de der ønsker en aktiv ferie.
Nordcypern er den tyrkiske del af Cypern, er formelt kun anerkendt af Tyrkiet. Hovedstaden Nicosia er den eneste hovedstad i verden, der er delt i 2 dele. Grænsen hedder Green Line og ligger midt i centrum. Området er stadig forholdsvis uspoleret i forhold til de fleste andre turistrejsemål i Middelhavet. Her er fine strande, hyggelige bysamfund, en meget gæstfri befolkning og dejlige udflugtsmål. Nordcypern er et oplagt rejsemål for vandre- og cykelture.

Individuelle Rejser
3 rejser