Dagsprogram

Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Kuching
Ved ankomst til Sarawaks hovedstad Kuching bliver I mødt af jeres engelsktalende guide, der kører jer til hotellet i byens centrum. Resten af dagen fri.

Overnatning: Hilton Kuching

Dag 3 - 7:
Kuching
Kuching betyder kat på malaj og er uden tvivl den mest behagelige og interessante by på Borneo. Mange regner den for at være den mest attraktive ”storby” i Sydøstasien. I kan vælge hjemmefra at booke en halvdags byrundtur med engelsktalende guide, hvor I bl.a. besøger det spændende Sarawak Museum og får historien om ”kattebyen” ved den store flod. Kuching har mange smukke grønne områder og en venlig befolkning, der altid er parat til at hjælpe. Glæd jer til et besøg i basaren i Kuchings ældste bydel, også kaldet “antik-arkaden” pga. det store udvalg af antikviteter og kunsthåndværk, der kan købes her. I India Street sælges farverige tekstiler, tøj og lervarer. Ønsker I at udforske byen på egen hånd er det også muligt. Andre ture der er mulige at booke hjemmefra er heldagstur til Bako Nationalpark, besøg i Semonggok orangutang center og besøg hos stammefolk. Har I ikke booket ture hjemmefra kan de bookes på jeres hotel fra dag-til-dag.

Overnatning: Hilton Kuching
Måltider: Morgenmad

Dag 8:
Kuching - Damai
Efter morgenmaden går turen til Damai Beach, en lille times kørsel fra Kuching by. Damai Beach Resort er et hyggeligt hotel beliggende midt på stranden og med regnskoven i baghaven. I disse skønne omgivelser er der gode muligheder for at fordøje de foregående dage, men også for at opleve nye spændende ting i og omkring Det sydkinesiske Hav. Nyd dagen på stranden, få massage eller svøm en tur i hotellets store pool.

Overnatning: Damai Beach Resort
Måltider: Morgenmad

Dag 9 - 13:
Damai
Dagene bruges ved strand og pool, med gode bøger under palmerne eller på en udflugt der kan bookes fra hotellet.

Overnatning: Damai Beach Resort
Måltider: Morgenmad

Dag 14:
Hjemrejse Borneo
Dagen for afrejse og I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Kuching for returrejse til Danmark.

Måltider: Morgenmad

Dag 15:
Ankomst Danmark