Iban langhus og orangutanger i Sarawaks jungle

Iban langhus og orangutanger i Sarawaks jungle

Individuel rundrejse med lokal guide

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse
Natur & dyr

15 dage fra DKK 18.490,-
Se datoer og priser

På denne magiske Borneo-rundrejse kan vi garantere jer, at I får en oplevelse for livet. I vil opleve den vilde natur udfolde sig for jeres øjne. I besøger Borneos urbefolkning, Ibanfolket i deres langhus, støder på utallige tropiske planter og møder dyrearter fra junglen, himlen og havet, heriblandt orangutanger, næseaber, næsehornsfugle og meget, meget mere. Rejsen afsluttes med afslapning på det smukt beliggende Damai Beach Resort, hvorfra I skal på flere udflugter og samtidig har tid at slappe af og tid til at fordøje de mange indtryk fra rejsen.

Forlæng rundrejsen med badeferie på Perhentian Island

Højdepunkter på rejsen

  • Kuching - Østens hyggeligste by
  • Bako - mangrove skove
  • Overnat i Iban langhus
  • Orangutanger og smuk natur

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Kuching
4
The Waterfront Hotel

The Waterfront Hotel

The Waterfront Hotel i Kuching er et charmerende 4* hotel, der kombinerer moderne komfort med lokal charme. Beliggende langs Sarawak-floden tilbyder hotellet betagende udsigt over vandet. Værelserne er moderne og veludstyrede, designet til afslapning og bekvemmelighed. Hotellets restauranter tilbyder lokale og internationale retter. Hotellets strategiske beliggenhed giver nem adgang til Kuchings vigtigste seværdigheder.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Super beliggenhed

Batang Ai
2
Menyang Tais Langhus

Menyang Tais Langhus

Menyang Tais er et Iban ”17-dørs langhus” beliggende 20-30 minutter med båd fra Batang Ai Jetty. Langhuset er hjem for omkring 80 gæstfrie beboere, der åbenhjertet inviterer sine gæster til en ægte homestay oplevelse med mulighed for at lære om Ibanernes kultur og traditioner. Gæsterne sover i et separat værelse hos en værtsfamilie. Under opholdet er der flere aktiviteter som jungle trekking og sejlture op ad floden. Langhuset er i en vis grad selvforsynende med afgrøder, de dyrker på de omkringliggende jorde, der er omgivet af tæt regnskov. Det er ikke sjældent, at der spottes vilde orangutanger i området.

Fakta

  • Homestay når det er alle mest interessant
  • Personligt og lærerigt
  • Unikke naturoplevelser

Damai Beach
6
Damai Beach Resort

Damai Beach Resort

Damai Beach Resort er et førsteklasses hotel beliggende på den flotte Teluk Bandung strand ca. 35 km fra Kuching. Hotellets 300 værelser er alle indrettet med et strejf af Iban langhus-stil og har TV, minibar, radio, aircondition og telefon. Hotellet kan desuden tilbyde fitness, swimmingpool, jacuzzi, vandsportsaktiviteter.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Privat strand
  • Golf i nærheden
Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Kuching

Dag 3:
Kuching

Dag 4:
Kuching - Bako Nationalpark - Kuching

Dag 5:
Kuching - kajaktur i junglen

Dag 6:
Orangutang-center & Iban-stammens langhus (Menyang Tais)

Dag 7:
Iban-stammens langhus

Dag 8:
Menyang Tais Langhus til Damai Beach

Dag 9:
Damai Beach

Dag 10:
Damai Beach - Satang Island

Dag 11:
Damai Beach - Mangrove Cruise

Dag 12-13:
Damai Beach

Dag 14:
Hjemrejse Borneo

Dag 15:
Ankomst Danmark

Vejret i Borneo

Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 32° C 33° C 33° C 32° C 32° C 32° C 32° C 32° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 23° C 23° C 24° C 23° C 23° C 23° C 23° C 23° C 23° C 23° C
Nedbør 696 mm 539 mm 356 mm 274 mm 240 mm 200 mm 189 mm 220 mm 270 mm 331 mm 356 mm 493 mm
Nedbørsdage 29 25 24 22 19 17 18 20 22 27 29 30
Solskinstimer 4 4 5 6 6 6 6 6 5 5 5 4

Tillægstur

Perhentian tillægstur

- til en pris af DKK 5.950,-

Forlæng Borneo rundrejsen med en dejlig badeferie på eksotiske Perhentian Island, som består af to øer, Perhentian Kecil (lille) og Perhentian Besar (stor): Øerne har hvad der skal til for at indfri de fleste drømme om et tropisk paradis. Efter en god times sejltur fra byen Kuala Besut er åbenbaringen en realitet: Jungleklædte bakketoppe og pragtfulde små bugter med krystalklart vand. Halvt skjult mellem de majestætiske palmer skimter man de små bungalows. Disse skønne omgivelser er indbegrebet af afslappende badeferie. Her er ingen luksushoteller, men hvem har brug for det her? Udbuddet af aktiviteter på øerne er begrænset til vandretur i junglen, spadsereture i vandkanten, solbadning, god og billig mad og selvfølgelig fantastiske muligheder for snorkling og dykning direkte fra stranden.Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online