Sarawak River Sunset Cruise

Aftentur, 1½ time pr. person DKK 160,-

Turen begynder fra Kuchings Havnefront senest kl. 17.30, hvor I stiger om bord på MV Equatorial og skal på en 1 ½ times flodkrydstogt på Sarawak-floden. Dette er en vidunderlig måde at opleve Kuching City fra søsiden, og man får fornemmelsen af, hvordan transport til og fra byen var i gamle dage før indførelse af moderne køretøjer. På de fleste dage vil man være i stand til at nyde en naturskøn solnedgang fra dækket på krydstogtskibet.

Min. 2 personer

Kajaktur

Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 490,-

Tidligt af sted fra hotellet kl. 08.00 og I kører godt en time til landsbyen, Krokong, hvorfra kajakturen begynder op af den bugtede flod omgivet af smukke landskaber. Undervejs mødes ofte de lokale fiskere og dyrelivet langs floden omgivet af den spændende regnskov. Turen klassificeres som grad 1-2 og foregår i rolige vande, hvor I enten glider eller padler ned af floden. Husk at medbringe en lys kortærmet skjorte, shorts, badetøj, skiftetøj (pakket godt ind i en vandtæt plasticpose), vand, solcreme og hat. I er retur i Kuching ca. kl. 15.00.

Min. 2 personer. Tillæg fra Damai Beach kr. 100,-

Bidayuh Stammens Langhus

Halvdagstur pr. person DKK 630,-

I afhentes på hotellet i Kuching og kører omkring en times tid til Ana Rais, der er beliggende i hjertet af Padawan Distriktet (ca. 40 km fra Kuching). Ana Rais er det største af Bidayuh stammens langhuse i Borneos Sarawak provins. Det er nu tid til at udforske den fredelige Bidayuh landsby og lære om kulturen i delstaten, om ikke mindst om det spændende dayak folk og deres dagligdag. Disse var tidligere hovedjægere, og i landsbyens Baruk (hovedhuse), kan der stadig ses kranier. I området dyrkes der bl.a. majs, sukkerør, ananas, papaya og ris.

Min. 2 personer.

Byrundtur i Kuching

Halvdagstur pr. person DKK 495,-

Hyggelig tur rundt i Sarawak provinsens charmerende hovedstad, Kuching, der er i 1841 overgik til Sir James Brooke, den første hvide Rajah i Sarawak. Mange bygninger kan dateres tilbage til denne periode, der er gamle kinesiske templer og farverige markeder med spændende varer. Et besøg i Kuching vil ikke være fuldendt uden et besøg på Sarawak Museum. Museet er fra 1891, og har ry for at være det bedste i Sydøstasien. Her findes en fremragende samling lokale etnologiske og arkæologiske artefakter.

Min. 2 personer.