Rejser til Argentina

 

Selvom det er svært at beskrive Argentinas utrolige skønhed med blot få ord, så forestil dig at træde ind i en verden af lidenskab og kontraster. Argentina, et land fuld af drama og diversitet, der byder besøgende velkommen med sin pulserende kultur, utrolige landskaber og en passion for livet, der vibrerer i alt fra tangomusikken på gaderne i Buenos Aires til de endeløse vidder i Patagonien og Andesbjergenes majestætiske skønhed.
Et eventyr venter med fantastisk gastronomi, gode vine, en intens fodboldkultur og utallige naturskatte, lige fra de brusende vandfald Iguazu til de snedækkede tinder i Patagonien.
Iguazu i Argentina er en af verdens mest imponerende attraktioner. Vandfaldene strækker sig over grænsen til Brasilien og består af omkring 275 separate vandfald. Det er et imponerende syn, hvor millioner af liter vand bruser ned i klipperne og skaber et imponerende skue af vand og regnbuer. Vandfaldene ligger i junglen, hvor der er mange tukaner, næsebjørne og farvestrålende papegøjer. Buenos Aires er bygget med Paris som forbillede og har en helt unik charme. Patagonien i den sydlige ende af landet har mange store gletsjere og store vidder. 

Alle vores rejser til Argentina kan skræddersyes efter jeres ønsker til indhold og rejselængde. Kontakt os for forslag på tlf. eller mail: info@drommerejser.dk

Individuelle Rejser
7 rejser